Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πάντα με γοήτευαν τα γυναικεία ρούχα, συγκεκριμένα τα καλσόν και οτιδήποτε μεταξένιο και διάφανο, όπως οι κιλότες και οι διάφανες μπλούζες. Συνήθως μου άρεσε οτιδήποτε μαύρο, αλλά είχα επίσης μια αδυναμία στα καλσόν στο χρώμα του δέρματος και στις λευκές κιλότες.
 
Συνήθως μου άρεσε η "μυστηριώδης και σαγηνευτική" εμφάνιση. Φορούσα ως επί το πλείστον μαύρα στενά φορέματα ή φούστες, από τις οποίες συνήθως έδενα τη μία πλευρά του κάτω μέρους σε κόμπο, ώστε να δείχνω λίγο περισσότερο πόδι. Η περούκα μου ήταν συνήθως μία μέτριου μήκους με ίσια μαύρα μαλλιά. Μου άρεσε επίσης να φοράω ένα μαύρο καπέλο μπερέ (ή ένα μαύρο καπέλο με γούνα τους ψυχρότερους μήνες), τραβηγμένο ακριβώς κάτω για να πατικώσω τα μαλλιά μου, και να τα κάνω ελαφρώς στο πλάι και με τούφες μαλλιών που κάλυπταν τα μάτια μου για να δώσω αυτό το μυστηριώδες "αινιγματικό" βλέμμα.
 
Έκανα επίσης πλήρες μακιγιάζ - συνήθως μπλε σκιά ματιών, eyeliner, μάσκαρα, ρουζ, ένα βαθύ κόκκινο lip gloss. Κατά τη διάρκεια των βραδινών περιπλανήσεών μου, όταν ο καιρός γινόταν λίγο ψυχρός, φορούσα επίσης μια μαύρη, μεσαίου μήκους καμπαρντίνα, με τη ζώνη δεμένη γύρω από τη μέση μου. Φρόντιζα να φαίνεται στο κάτω μέρος, που συνήθως κρεμόταν στο πλάι μισάνοιχτο, κάποιο πρόστυχο δαντελωτό κιλοτάκι ώστε να νιώθω τόσο σέξι καθώς περπατούσα. Έδειχνα πολύ σέξι και αρκετά κανονική γυναίκα, όπως μου έλεγαν συχνά.
 
Έκανα crossdressing για πολλά χρόνια στην Αθήνα, πόλη από την οποία ήμουν και η οποία είναι τα τελευταία χρόνια φιλική προς τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Θα ήμουν εντελώς λεία, ξυρισμένη από πάνω μέχρι κάτω, θα ντυνόμουν συχνά με μαύρα διάφανα καλσόν, κιλότες, μια ποικιλία από μαύρες φούστες ή φορέματα - συνήθως βραδινού τύπου ενδυμασίες, τακούνια, περούκες, ακόμα και ένα δονητή που έβαζα και θα έπαιρνα θάρρος και θα περπατούσα στη γειτονιά της συνοικίας μου τη νύχτα.
 
Συνόρευε με μια σκληρή γειτονιά και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους περπατούσαν και οδηγούσαν στους δρόμους μας. Θα τολμούσα ακόμη και να μπω στη "δική τους" γειτονιά και θα μου σφύριζαν και θα μου έκαναν νόημα να τους κάνω παρέα. Σπάνια είχα το θάρρος να το κάνω. Αλλά όταν το έκανα - αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Συχνά με πλησίαζαν αυτοκίνητα και ο οδηγός (και μερικές φορές ένας άλλος επιβάτης) με ρωτούσε αν χρειαζόμουν μια βόλτα. Πάντα ένιωθα τόση έξαψη όταν περπατούσα και γυρνοβολούσα στα τακούνια μου.
 
Πολλές φορές πήγαινα στο κέντρο τη νύχτα, μερικές φορές πήγαινα σε ένα γκέι χορευτικό κλαμπ, αλλά κυρίως πήγαινα σε ένα τσοντοσινεμά σε ένα άλλο μέρος της πόλης. Πάντα έπινα μερικά ποτά για να μπω στο κλίμα. Μπορούσες να οδηγήσεις γύρω από την περιοχή όπου βρισκόταν το τσοντοσινεμά και να δεις πολλούς που έψαχναν για λίγη δράση. Έμπαινα μέσα, πλήρως ντυμένη με το αισθησιακό ντύσιμο της επιλογής μου με πρόστυχο μακιγιάζ, αγόραζα εισιτήριο και καθόμουν παράμερα. Σχεδόν αμέσως θα είχα παρέα από αγνώστους που αναζητούσαν δράση. Συχνά έπαιρνα πίπες στο θάλαμο, φροντίζοντας να στραγγίζω εντελώς τις ψωλές μέσα στο στόμα μου.
 
Περπατούσα επίσης σε αυτή την περιοχή και με έπαιρναν άντρες που έψαχναν για δράση. Αυτό συνήθως κατέληγε σε πίπες στα αυτοκίνητά τους, ενώ χάιδευαν τα καλυμμένα με νάιλον πόδια μου. Μια φορά, γνώρισα ένα μαύρο άντρα. Φορούσα τζιν φούστα, λευκή μπλούζα, μαύρο διάφανο καλσόν και μπότες με χαμηλό κόψιμο. Με κάλεσε στο σπίτι του σε μια πολυκατοικία. Οδηγούσαμε χωριστά αλλά συναντηθήκαμε στο πάρκινγκ του σπιτιού του. Ήταν αναζωογονητικό να περπατάω μαζί του με το χέρι του γύρω από τη μέση μου, εγώ να νιώθω απαλή και θηλυκή φορώντας το καλσόν και τη τζιν φούστα μου και να μπαίνω σε αυτή την πολύ πυκνοκατοικημένη πολυκατοικία, να περπατάω στο διάδρομο και να μπαίνω στο σπίτι του.
 
Έφερε ποτά, καπνίσαμε τσιγάρο και φιληθήκαμε παθιασμένα ενώ με χούφτωνε παντού. Τελικά φτάσαμε στην κρεβατοκάμαρά του, όπου έχασα την παρθενιά μου στο κωλόμουνο μου, με το διάφανο μαύρο καλσόν μου κατεβασμένο τόσο όσο χρειαζόταν για να μπορέσει να βάλει τον πούτσο του μέσα μου, και εγώ ανάσκελα με τα νάιλον ντυμένα πόδια μου και τα τακούνια μου στον αέρα, στηριγμένα στους ώμους του, καθώς με γαμούσε δυνατά. Τελείωσε μέσα μου πολλές φορές εκείνη τη νύχτα.
 
Συνέχισα να μεταμφιέζομαι και να αναζητώ δράση όλα αυτά τα χρόνια. Μια φορά τριγυρνούσα σε ένα σκοτεινό, μικρό πάρκινγκ έξω από ένα προαστιακό γκέι μπαρ, πάλι πλήρως ντυμένη με το διάφανο, σαγηνευτικό μου ντύσιμο, τα τακούνια, το μακιγιάζ και την περούκα μου. Ήμουν ήδη καλά λιπασμένη γιατί είχα νωρίτερα ένα δονητή μέσα μου και γαμιόμουν με αυτόν. Τελικά, με πλησίασε ένας νεαρός κύριος, ο οποίος «κατέθεσε» ολόκληρο το φορτίο του στο στόμα μου.
 
Αργότερα, εξακολουθώντας να είμαι σε περιπλάνηση, ένας άλλος άντρας με πλησίασε ενώ καθόμουν σε κάποια σκαλιά κοντά στο μπαρ με τα πόδια μου με το διάφανο καλσόν μου σταυρωμένα - το ένα πόδι κρεμόταν πάνω από το άλλο και φορούσα τις μαύρες γόβες μου. Έγερνα προς τα πίσω σε μια σαγηνευτική πόζα. Έβγαλε τον πούτσο του, τον έσπρωξε στο στόμα μου και τον ρούφηξα καθισμένη ακόμα με σταυρωμένα πόδια και παίρνοντας ένα πλήρες φορτίο από γλυκό γευστικό σπέρμα στο στόμα μου. Το κατάπια όλο.
 
Έφυγε, αλλά εγώ δεν είχα χορτάσει. Ενώ περπατούσα στο πίσω μέρος του μπαρ, με σταμάτησε ένας μαύρος άντρας που με άρπαξε από πίσω. Τι διεγερτική στιγμή, παραλίγο να τελειώσω αμέσως. Ενώ με κρατούσε σφιχτά στην πλάτη μου, μου έτριβε τον κώλο από πίσω. Μου έπιασε το λαιμό και με φίλησε με βαθιά σπρώχνοντας τη γλώσσα του. Με γύρισε, με έκανε να γονατίσω καθώς έβγαζε τον πούτσο του για να τον ρουφήξω. Μου άρεσε πολύ να ρουφάω μαύρο πούτσο.
 
Είπε ότι ήθελε να με γαμήσει και έτσι περπατήσαμε σε ένα μικρό κομμάτι του πάρκινγκ πίσω από ένα άλλο κτίριο, όταν ένα αυτοκίνητο ήρθε με τα φώτα του να λάμπουν πάνω μας. Ο οδηγός φαινόταν έκπληκτος. Έτσι περπατήσαμε γρήγορα προς το πίσω μέρος του κτιρίου σε μια γωνία όπου υπήρχαν δύο καρέκλες στημένες, μάλλον για καπνιστές. Αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε παθιασμένα λίγο ακόμα, ενώ το χέρι του έφτασε στον κώλο μου και έχωσε το δάχτυλό του στο κωλόμουνο μου μέσα από το καλσόν μου. Ήμουν τόσο ερεθισμένη καθώς σπρώχναμε τις γλώσσες μας βαθύτερα ο ένας στο στόμα του άλλου.
 
Ξαφνικά ακούσαμε "μου αρέσει αυτό που βλέπω!". Ήταν ο οδηγός από το αυτοκίνητο που μόλις είδαμε. Ρώτησε αν μπορούσε να μας κάνει παρέα. Ήμουν πρόθυμος, όπως και ο μαύρος κύριος. Έτσι και οι δύο τώρα με χούφτωναν καθώς εγώ τους φιλούσα εναλλάξ και το καθένα από τα χέρια μου έτριβε τις ψωλές τους. Κατέβηκα στα γόνατα και πήρα με τη σειρά πίπα στον καθένα τους. Ο καινούργιος τύπος κάθισε σε μια από τις καρέκλες και με τράβηξε κοντά του. Στάθηκα σκυμμένη και του έγλειφα τον πούτσο.
 
Ο μαύρος άντρας είχε τώρα το χέρι του μέσα στο καλσόν μου και το δάχτυλό του είχε μπει στο κωλόμουνο μου. Έπιασα πίσω μου και χάιδεψα τον πούτσο του. Τότε ένιωσα το πίσω μέρος του καλσόν μου να τραβιέται ελαφρώς προς τα κάτω. Καθοδήγησα τον πούτσο του, τρίβοντάς τον πάνω στον κώλο μου και στη συνέχεια τον οδήγησα τελικά στο κωλόμουνο μου, που ήταν ήδη καλά λιπασμένο από νωρίτερα. Τότε τον ένιωσα να μπαίνει μέσα μου. Ήταν απίστευτο. Είμαι εδώ, ντυμένη πλήρως με τα σέξι μαύρα ρούχα μου, νιώθοντας σέξι και θηλυκή, να παίρνω πίπα από έναν τύπο ενώ ένας άλλος με γαμάει από πίσω. Ο άντρας που καθόταν είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια οργασμού, βογκούσε και μου έλεγε πόσο σέξι πουτάνα ήμουν. Ξαφνικά το στόμα μου γέμισε σπέρμα, συνοδευόμενο από τα δυνατά βογκητά του άντρα. Ως συνήθως, κατάπια το μεγαλύτερο μέρος του σπέρματος, αλλά άφησα λίγο σαγηνευτικά να στάξει από το πλάι του στόματός μου.
 
Εκείνος σηκώθηκε όρθιος και με παρακολουθούσε καθώς συνέχιζα να γαμιέμαι από πίσω. Άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του καθώς παρακολουθούσε. Ο μαύρος άντρας με πηδούσε από πίσω και με το ένα χέρι χτυπούσε τον κώλο μου, ενώ με το άλλο έσφιγγε τα μαλλιά μου. Άρχισε να βογκάει, αποκαλώντας με μια σέξι βρώμικη πόρνη που της αρέσει το γαμήσι. Μούγκρισε δυνατά και ένιωσα το σπέρμα του να γεμίζει το κωλόμουνο μου. Ένιωσα τόσο ωραία.
 
Ένιωθα περήφανη και θηλυκή, σαν αληθινή γυναίκα. Είχα ικανοποιήσει τόσους πολλούς άνδρες απόψε. Και οι δύο με ευχαρίστησαν, μου ζήτησαν να έρχομαι πιο συχνά και έφυγαν. Σήκωσα το καλσόν μου, ίσιωσα το κορμί μου, έβαλα περισσότερο μέικ-απ και έφυγα περήφανα, νιώθοντας το σπέρμα να ξεχειλίζει από το κωλόμουνο μου και να τρέχει πάνω στο καλσόν μου και στα μπούτια μου.


Copyright Ref Number: 16151120522S044



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.