Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τον περίμενα στο δωμάτιο μόνο με το σλιπάκι μου κι ένα αμάνικο φανελάκι. Αν χτυπούσε η πόρτα και ήταν κάποιος συνάδελφος ή μαθητής θα έβαζα το παντελόνι της πιτζάμας και θα άνοιγα αδιάφορος. Άφησα μόνο το φως του κομοδίνου ανοιχτό και το μικρό φωτάκι στο μπάνιο ίσα για να βλέπω χωρίς να φαίνεται φως από το διάδρομο. Βασανίστηκα για να μη μαλακιστώ με τον πούτσο να με πονάει και να βγάζει προσπερματικά υγρά. Κρατήθηκα κι ούτε καν χαϊδεύτηκα γιατί ήξερα ότι από την καύλα δε θα κρατιόμουν και θα έχυνα στο λεπτό. Πλύθηκα κι ετοιμάστηκα με το τηλέφωνο του ντους και η ζέστη του νερού στον προστάτη μου κόντεψε να με φέρει σε οργασμό. Καταλάβαινα ότι οι παλμοί μου ανέβαιναν όσο τα λεπτά περνούσαν και όποτε άκουγα κάποιο θόρυβο στον διάδρομο, ενώ στο μυαλό μου ήρθε ξανά η σκηνή στην τουαλέτα του ρεμπετάδικου. Ο Δημήτρης τεντωμένος από την καύλα να πετάει πίδακες χύσια στην τουαλέτα, ο πούτσος του να καίει και η αναπνοή του να βγαίνει ακανόνιστα. Τα μάτια του μισόκλειστα κι εγώ στα γόνατα να τον θαυμάζω.

Προσπαθούσα να θυμηθώ τον πούτσο του, θυμόμουν τη ζέστη του και ότι ήταν απαλός, αλλά δε θυμάμαι κάτι αξιόλογο σε μέγεθος ή σε πάχος. Ένας φυσιολογικός πούτσος, νεανικός, σκληρός και δυνατός που θα τον προσκυνούσα σε λίγα λεπτά, αν ο μικρός ήταν συνεπής και γούσταρε την όλη φάση.
 
Ο θόρυβος στην πόρτα με έκανε να ανοίξω τρέμοντας χωρίς να ρωτήσω ποιος είναι. Ο Δημήτρης μπήκε γρήγορα μέσα κι όταν έκλεισα την πόρτα κοιτάζοντας έξω στον διάδρομο, και γύρισα στο δωμάτιο, τον είδα ότι δεν είχε μπει πιο μέσα.

- Όλα εντάξει;...

πήγα να το παίξω άνετος αλλά πριν ολοκληρώσω την ερώτηση, τα χείλη του άνοιξαν και έκλεισαν τα δικά μου, ενώ ένα ελαφρύ τρέμουλο έδειχνε και την καύλα του ίδιου. Τον χάιδευα στα μαλλιά και προσπαθούσα να ξεκολλήσω από τα χείλη του για να δω το πρόσωπό του αλλά ο μικρός δε με άφηνε.
 
- Σε θέλω, σε θέλω! Κρατήθηκα μια ώρα στο δωμάτιο για να μη μαλακιστώ, ήθελα να στα δώσω όλα, να μην τα ξαναπετάξω στον αέρα, όπως στο μαγαζί...

γουργούριζε όσο τον φιλούσα ελαφρά στο λαιμό και του έγλειφα το μήλο του Αδάμ. Με κρατούσε αγκαλιά και αργά του ξεκούμπωνα το πουκάμισο περνώντας το χέρι μου μέσα το τριχωτό στήθος και ανακαλύπτοντας ότι οι ρώγες του ήταν φουλ καυλωμένες. Άφησα σάλιο πάνω στις ρώγες και φύσηξα κάνοντας τον να ανατριχιάσει και να βρίσει τον παλιόπουστα που θα τον πέθαινε απόψε.

Χαμογέλασα και συνεχίζοντας τα φιλιά έψαξα και ξεκούμπωσα το παντελόνι του ενώ αποφάσισα να παίξω λίγο μαζί του. Του άνοιξα το παντελόνι και χωρίς να κατεβάσω το μποξεράκι, κατέβηκα και δάγκωνα απαλά τον κορμό του πούτσου του, χαϊδεύοντας τα σφιχτά μπούτια του και γραπώνοντας το κωλαράκι του. Όταν η υγρασία στο μποξεράκι του ήταν ολοφάνερη και η αναπνοή του είχε βαρύνει, έσπρωξα το παντελόνι προς τα κάτω κι έκανα ένα βήμα πίσω να τον θαυμάσω, όσο ξεφορτωνόταν παντελόνι και παπούτσια. Οι τρίχες στο σώμα του ήταν πυκνές στο στήθος και έσβηναν στο στομάχι που σκεπαζόταν από ένα λεπτό χνούδι που τελείωνε σε μια σκούρα γραμμή για να καταλήξει στο μποξεράκι του.

Ο πούτσος του ήταν σκληρός αλλά το λάστιχο τον κρατούσε στο πλάι ενώ τα αρχίδια του πρέπει να ήταν μεγάλα, γιατί το φούσκωμα στην κάτω μεριά ήταν χορταστικό. Τα πόδια του ήταν τριχωτά και λεπτά, δυνατά και κατέληγαν σε ίσια δάχτυλα που πέθαινα για να γλείψω.
 
- Μωρό, να κάνω ένα ντουζάκι; Ίσα να φύγει ο ιδρώτας κι η κάπνα από πάνω μου. Σε 5 λεπτάκια θα 'μαι δικός σου...

με ρώτησε χαμογελώντας. Δεν του απάντησα αλλά κοιτώντας τον στα μάτια του κατέβασα το εσώρουχο, τον έσπρωξα στο μπάνιο και μπήκα μαζί του στην καμπίνα, πετώντας τα ρούχα μου στο πάτωμα.
 
Με χάιδευε και με φιλούσε όσο ρύθμιζα το νερό στο ντους κι όταν πήρα το σαπούνι γνώρισα το κορμί του ψωλαρά μου καλύτερα. Τον σαπούνισα με ένα αρωματικό σαπουνάκι του ξενοδοχείου κι οι τρίχες στο στήθος του έδιναν πλούσιο αφρό που κατέβαινε προς τον πούτσο του, ενώ ο μικρός γουργούριζε. Χωρίς να σταματήσω να τον σαπουνίζω, τον γύρισα πλάτη κι απόλαυσα την καύλα που δίνει η πίσω θέα ενός νεαρού άντρα. Όταν κατάλαβα ότι το χέρι του πήγαινε στο καυλί του, για να μην έχει άδοξο τέλος η βραδιά, μισογελώντας - μισοαπειλώντας τον φοβέρισα ότι θα του δέσω τα χέρια με το σχοινάκι από το παράθυρο του μπάνιου, αν δεν κάτσει φρόνιμος. Γελώντας, ανέβασε τα χέρια στο κεφάλι σε στάση αιχμαλώτου και μου είπε:
 
- Είμαι δικός σου, Γιάννη, κάνε παιχνίδι.
 
Η πλάτη του ήταν ανοιχτή και είχε ομοιόμορφο μαύρισμα, μάλλον ο μικρός έκανε γυμνισμό και κάποιοι χαίρονταν να βλέπουν γυμνό στον ήλιο το κορμί που απόψε θα χαιρόμουν μόνο εγώ. Τα κωλομάγουλα του ήταν σφιχτά, χωρίς ίχνος χαλάρωσης και όταν πέρασα το σαπούνι ανάμεσα τους για να του πλύνω την κωλοτρυπίδα, κατάλαβα ένα σφίξιμο σαν δισταγμό. Άφησα για αργότερα την επίσκεψη στο κάστρο του ανδρισμού του κι αποφάσισα να παίξω λίγο ακόμα μαζί του. Φίλησα το κάθε κωλομάγουλο κι έδωσα μικρές δαγκωματιές στην πλούσια σάρκα τους, κράτησα τις τριχούλες στα χείλη μου και τις τράβηξα ξέροντας από πείρα πόσο πόνο αντέχει ένας καυλωμένος τριαντάρης και τι αντοχές έχει.

Περνούσα το σαπούνι ανάμεσα στα αρχίδια και στην κωλοτρυπίδα πιέζοντας το για να του αυξήσω την καύλα και να μου ζητήσει αυτό που ήθελε από την αρχή, μόλις πέταξε τα ρούχα του.
 
- Σε παρακαλώ, πάρε τον στο στόμα σου, δεν αντέχω άλλο, θα χύσω, δε με κρατάνε τα πόδια μου, θέλω να χύσω, τα αρχίδια μου έχουν σφίξει, σε παρακαλώ, πάρε τον πούτσο μου στο στόμα σου, παίξε με το κεφαλάκι, κάνε μου μια πίπα...
 
Ήταν αρκετά τα παρακάλια για να τον γυρίσω και να θαυμάσω το νεανικό του εργαλείο. Κοντοκουρεμένες τρίχες και μεγάλα αρχίδια, έντονες φλέβες στον κορμό κι ένα πουτσοκέφαλο που έσταζε τα πρώτα υγρά, με περίμεναν. Δεν ήταν τεράστιο σε μήκος αλλά ήταν όμορφο εργαλείο, σκληρό και καυτό, ίσιο και όρθιο, ικανό να μου χαρίσει την καύλα που ήθελα.

Κόλλησα τα χείλη στο πουτσοκέφαλο και έπαιξα με τη γλώσσα πάνω στην τρυπούλα για να καταλάβω επιτέλους τη γεύση του γαμιά μου και να του δείξω ότι τον ήθελα πολύ. Έσπρωξα το βλέμμα προς τα πάνω και τον είδα με κλειστά μάτια να ακουμπά στα πλακάκια και με χείλη μισάνοιχτα να προσπαθεί να συγκεντρωθεί στην αναπνοή του για να μην τελειώσει γρήγορα, ενώ το νερό συνέχιζε να πέφτει πάνω του. Με μικρές κινήσεις του κεφαλιού, κρατώντας τον πούτσο του από τη βάση και με πολύ σάλιο, κατάφερα να φτάσω τα χείλη μου ως τις πουτσότριχες και να φέρω το Δημητράκη στον ουρανό. Σάλια δικά μου και υγρά από την καύλα που έβγαζε συνεχώς, έκαναν το τσιμπούκι πιο εύκολο, ενώ τα αρχίδια του άρχιζαν να μαζεύονται.

Αποφάσισα να του γαμήσω τον εγκέφαλο και να τον τρελάνω δείχνοντάς του ποιος έχει βαθύ λαρύγγι και ποια ήταν η δουλειά του απόψε.
 
- Έλα, γαμιά μου, πήδα μου το στόμα. Ρίξε μέσα μου τα χύσια σου και γλύκανε με. Δεν ήρθες για τρυφερότητες και μαλακίες, ήρθες για να γαμήσεις και να ξαλαφρώσεις τα αρχίδια σου, να ξεκαβλώσεις και να διδάξεις γαμήσι. Ναι, μωρό σε βλέπω που τεντώνεσαι και κρατάς την αναπνοή σου, μην κρατιέσαι άλλο, χύσε μέχρι να βγουν τα χύσια σου από τα χείλη μου. Κάνε το στόμα μου μουνί και γάμα το. Θα τα πιω όλα, τα θέλω όλα...

του έλεγα ανάμεσα σε βαθιά μπουκώματα και έχοντας μια το ένα αρχίδι μια το άλλο στο στόμα μου. Ο μικρός σχεδόν έκλαιγε από την καύλα κι όταν απελευθερώθηκε, είπε:
 
- Κάνε μου ρε πούστη, αυτό που μου έκανες στο ρεμπετάδικο, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, παίξε με το κεφαλάκι, σε παρακαλώ...
 
Από τις ανάγλυφες φλέβες στο καυλί του καταλάβαινα ότι πρέπει πια να πονούσε από την καύλα. Αμέσως έσκυψα και έγλειψα τα αρχίδια του χαμηλά ενώ με τα δάχτυλα πίεζα απαλά το κεφαλάκι που έβγαζε υγρά σε μεγάλες ποσότητες κάνοντας το κόλπο πιο εύκολο για μένα και την καύλα πιο αβάσταχτη για τον Δημήτρη. Σε λιγότερο από ένα λεπτό ένα βογκητό με προειδοποίησε για το τέλος της φάσης. Πρόλαβα και έβαλα το πουτσοκέφαλο στο στόμα μου, όταν με ένα τέντωμα της λεκάνης ο Δημήτρης ξεκίνησε να ρίχνει ποσότητες νεανικό σπέρμα στο ζεστό μου στόμα.

Κράτησα τον πούτσο του στο στόμα μου μέχρι που σταμάτησαν οι δυνατές ριπές κι έπαιξα με τη γλώσσα το κεφαλάκι του που ήταν ακόμα υπερευαίσθητο, κάνοντας τον να έχει σπασμούς από την ευχαρίστηση. Τα βογκητά του ήταν η καλύτερη απόδειξη της καύλας που έζησε και όταν γονάτισε στη ντουζιέρα, σήκωσε το κεφάλι μου, με κοίταξε στα μάτια και με φίλησε στα χείλη αδιαφορώντας για τη γεύση από τα χύσια του στο στόμα μου.
 
- Ήταν από τις καλύτερες πίπες, τρελάθηκα όταν με άφησες να χύσω στο στόμα σου, δεν το πίστευα ότι τα κατάπιες. Πρέπει όμως, κάτι να κάνουμε και για σένα...

είπε κι έδειξε προς τον πούτσο μου που ήταν σκληρός και ζητούσε ανακούφιση. Με σήκωσε, ξεπλυθήκαμε, σκουπιστήκαμε στις πετσέτες και μισοκαυλωμένοι πήγαμε στο κρεβάτι. Πάντα η πρώτη φορά σε φέρνει σε δύσκολη θέση γιατί δεν ξέρεις αν ο άλλος μετά το χύσιμο γουστάρει να συνεχίσει, να φύγει, να μιλήσει, να κοιμηθεί. Ο Δημήτρης ήταν ήρεμος, μισοκαυλωμένος και λιγωμένος από τη φάση στη ντουζιέρα, δεν είχε χορτάσει και σίγουρα δύο χυσίματα σε ένα βράδυ για έναν τριαντάρη δεν ήταν το σούπερ σκορ.

Ήταν χαλαρός και είχε απλωθεί στο κρεβάτι. Ζήτησε νερό και όταν είδε τα ποτάκια στο μίνι μπαρ, μου πρότεινε να μοιραστούμε το κρασί που είχε μέσα. Δεν ήταν νωρίς αλλά το αυριανό πρόγραμμα ήταν χαλαρό με βόλτα στην πόλη με τα πόδια, οπότε ο Δημήτρης δεν είχε πρωινό ξύπνημα και μπορούσε να ξοδέψει τις δυνάμεις του πάνω μου. Εγώ φυσικά θα θυσίαζα τον ύπνο μου για να απολαύσω την κορμάρα που μου έτυχε ανέλπιστα στην εκδρομή. Άνοιξα το μπουκάλι και κάθισα στην άκρη στο κρεβάτι από τη μεριά του. Άνοιξα το μπουκάλι και ήπια μια γουλιά παγωμένο κρασί κι έδωσα το υπόλοιπο στον καύλαρο. Ανασηκώθηκε, πήρε το μπουκάλι και με τη γουλιά το κρασί στο στόμα με πλησίασε και με φίλησε. Η γεύση από το κρασί και τα χείλη του με έκαναν να κλείσω τα μάτια από την καύλα και τότε με έσπρωξε πίσω στο κρεβάτι με τα πόδια προς αυτόν και είπε:
 
- Θα σου ξεπληρώσω την καύλα που μου έδωσες. Κλείσε τα μάτια, ζήτα ό,τι γουστάρεις κι αν κάνω κάτι που σε χαλάει, πες το!
 
Δεν είχα σκοπό να τον σταματήσω εκτός κι αν έκανε κάτι που θα με φόβιζε. Ο μικρός ξεκίνησε να φιλάει και να παίζει με τα πόδια μου χωρίς να βιάζεται. Δεν ξεκινούσε ως γαμήσι υποχρέωσης, ο τύπος το έκανε για τη δική του καύλα. Όταν βολεύτηκε καλύτερα στο κρεβάτι και πήρε την πατούσα μου στο στόμα του, βόλεψε το άλλο πόδι πάνω στον πούτσο του κι εκεί κατάλαβα ότι ο τύπος το 'χει στο γαμήσι. Όπως μου έγλειφε το πόδι, από την καύλα έπαιζα με τα δάχτυλά μου πάνω στον πούτσο και τα αρχίδια του ενώ η εικόνα του στο φως του κομοδίνου με τις σκιές και τα μισοσκόταδα τον έκαναν αβάσταχτα σέξι. Δε μιλούσε κανείς μας, τα λόγια ήταν άχρηστα όταν και των δύο τα καυλιά ήταν σκληρά και έτοιμα να ξεσκίσουν σάρκες και να δώσουν πόνο και καύλα.

Ο μικρός ανασηκώθηκε και πήρε τον ανήφορο από τις πατούσες προς τα γόνατα με τη γλώσσα του. Μου ζήτησε να γυρίσω μπρούμυτα κι άφησε πίσω από το γόνατο φιλιά και υγρές δαγκωματιές που με έκαναν να σφίγγω τα σεντόνια για να μην ακουστώ στο ξενοδοχείο. Όταν ανέβηκε στα μπούτια μου και χάιδευε το μαλακό εσωτερικό τους, ήμουν σίγουρος πια για το τι θα ακολουθούσε. Τον άκουσα πίσω μου να σηκώνεται και να πιάνει το παντελόνι του που ήταν πεταμένο στα πόδια του κρεβατιού. Ακούμπησε τα προφυλακτικά στο κομοδίνο, ξαναγύρισε πίσω μου και ξεκίνησε να φιλάει το κωλαράκι μου φτάνοντας μέχρι τη σούφρα μου που ανοιγόκλεινε από την προσμονή. Κατάλαβα τα γένια του να γρατζουνάν τα κωλομέρια μου όσο η γλώσσα του περνούσε πάνω κάτω με μαλακές γλειψιές από την τρύπα μου. Ήταν ακούραστος στην περιποίηση της τρύπας μου αλλά πια ήθελα γαμήσι. Ανασηκώθηκα και στηρίχτηκα στους αγκώνες μου ανοίγοντας τα πόδια μου τόσο όσο να πάρει θέση για να καρφωθεί μέσα μου και παράλληλα να τον νιώθω όσο το δυνατόν περισσότερο πάνω μου.
 
- Σε παρακαλώ, του είπα, το περιμένω από το πρωί που σε είδα στο λιμάνι. Μην ψάξεις για λιπαντικό και μπες σιγά σιγά μέχρι να σε πάρω όλο και να νιώσω κάθε πόντο της πούτσας σου. Σε φανταζόμουν από την πρώτη στιγμή να με καρφώνεις με τον πούτσο σου και τώρα δε θέλω να περιμένω.
 
- Ε τότε μη σου το στερήσω. Γύρνα σε μένα και κάτσε πάνω μου μόνος σου. Κέντραρε το κωλοτρυπίδι σου κι άσε τον πούτσο μου να το περάσει. Θα δεις, αξίζει τον κόπο...

είπε ο μικρός. Ξάπλωσε και κράτησε τον πούτσο του όρθιο μέχρι να κεντράρω και να ξεκινήσω να βυθίζομαι στην καύλα του πούτσου του. Ο Δημήτρης περίμενε μέχρι να συνηθίσω το μέγεθός του χαϊδεύοντας τα μπούτια μου και την ψωλή μου για να μην ξεκαυλώσω από τον πόνο. Όταν πια τον πήρα και ξεκίνησα να σφίγγω τα κωλομέρια μου και να ανεβοκατεβαίνω σιγά – σιγά πάνω στον πούτσο του, η καύλα απογειώθηκε. Ο μικρός με έσπρωξε λίγο από τις μασχάλες και ξεκίνησε να με σφυροκοπά ανεβοκατεβάζοντας γρήγορα τη λεκάνη του. Ο θόρυβος από τα μπούτια του που χτυπούσαν στον κώλο μου και τα μουγκρητά μας που πνίγαμε στο στόμα έκαναν την καύλα ακόμα μεγαλύτερη.
 
Άπλωσε το χέρι του και ξεκίνησε να με μαλακίζει, σφίγγοντας τον κορμό του πούτσου μου και προκαλώντας με να χύσω:

- Έλα, μωρό, ρίχτα πάνω μου, χύσε, γουστάρω να σε δω να χύνεις, έχεις δουλέψει την τρύπα σου, με πήρες ασάλιωτο και είσαι σκληρό αντράκι, τα αρχίδια σου είναι πρησμένα, ο πούτσος σου καίει και στάζει, έλα, χύσε, χύσε, Γιαννάκη, έρχομαι κι εγώ...

Η καύλα της μέρας με έκανε σε δυο τρία λεπτά με τα τριψίματα να πετάξω τα χύσια μου μέχρι το στήθος του, ενώ όπως έσφιγγα τα κωλομέρια μου από την καύλα, του έδωσα το τελειωτικό χτύπημα. Τραβήχτηκε από κάτω μου, πέταξε την καπότα και με το που ανεβοκατέβασε το χέρι του στον πούτσο του πέταξε και τα δικά του χύσια στο στήθος του. Με τράβηξε πάνω του και άρχισε τα γλωσσόφιλα μέχρι που ξαναβρήκαμε την αναπνοή μας και με κράτησε αγκαλιά χαϊδεύοντας την πλάτη μου. Δε μιλούσε κανείς αλλά ήταν η ζέστη στα σώματά μας που μας έφερνε πιο κοντά, το χέρι του στον ώμο μου και το δικό μου πάνω στις τρίχες του στήθους του. Χαλάρωνα, όταν τον κατάλαβα να κοιτάζει το ρολόι του.
 
- Γιάννη, πρέπει να φύγω, έχει πάει τέσσερις παρά και σε λίγες ώρες θα σηκωθείτε. Δε θα κατέβω για πρωινό, θα ξεκουραστώ το πρωί και αν καταφέρεις να ξεκλέψεις χρόνο από το πρόγραμμα, θα σε περιμένω να κάνεις κάτι για τις πρωινές μου σηκωμάρες...

μου είπε κλείνοντας το μάτι του. Σκέφτηκα ότι έτσι είναι τα άγρια νιάτα, ψάχνουν διαρκώς να ξεκαβλώσουν και να κεράσουν τους χυμούς του σε κάθε ενδιαφερόμενο. Με έσφιξε πάνω του και σηκώθηκε από το κρεβάτι. Τον είδα να βολεύει τον πούτσο του στο μποξεράκι και να φορά όπως όπως το παντελόνι και το πουκάμισό του. Ξανάρθε στο κρεβάτι, με φίλησε και με καληνύχτισε.
 
- Αύριο;
 
- Αύριο...


Copyright Ref Number: 16151120522S044



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).