Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τα ονόματα καθώς και οι περιοχές είναι αλλαγμένα για ευνόητους λόγους.
 
Δούλευα σε ένα μικρό κατάστημα σε ένα προάστιο της πρωτεύουσας ως υπάλληλος για τεχνικές εξωτερικές εργασίες. Το κατάστημα το είχαν ο Άλκης και η Νίκη. Ο Άλκης ένας 38άρης εμφανίσιμος άντρας ο οποίος πάταγε στο μαγαζί όποτε δεν βαριόταν ενώ όλη την ημέρα κωλοβαρούσε όπου έβρισκε για να βρίσκει αφορμή να μην έρχεται, ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες ήταν δεδομένο ότι θα έφευγε με το σκάφος του για το αγαπημένο του χόμπι χωρίς να τον ακολουθεί η Νίκη.
 
Η Νίκη 35άρα πολύ όμορφη γυναίκα, γύρω στο 1.65 και γύρω στα 60 κιλά. Οι καμπύλες της ακριβώς όσο και όπου έπρεπε και ένα στήθος όχι ιδιαίτερα μεγάλο αλλά αρκετά στητό. Η Νίκη ήταν στο μαγαζί τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Το ντύσιμο της πάντα απλό και σε καμία περίπτωση προκλητικό.
 
Σε κάποιες ελάχιστες στιγμές σε σκυψίματα της είχα διακρίνει το εσώρουχο της να ξεπροβάλλει από το παντελόνι της. Στρινγκάκι αλλά πολύ απλό, χωρίς δαντέλες η οτιδήποτε το σεξουαλικό. Γενικά δεν έδινε δικαίωμα σε κανέναν ούτε να την χαρακτηρίσει αλλά ούτε και να της την πέσει.
 
Και με τους δύο είχα πάντα πολύ καλές σχέσεις. Με τον Άλκη ήταν πολλές οι φορές που πηγαίναμε για φαγητό, κρασάκια και πολύ κουβέντα και για τη δουλειά αλλά και για διάφορα άλλα θέματα.
 
Ένα μεσημέρι όπως πίναμε τα κρασάκια μας και είχαμε ανοιχτεί αρκετά σε διάφορες συζητήσεις μου έσκασε τη βόμβα.
 
- Σκέφτομαι να χωρίσω με τη Νίκη.
 
- Τι λες ρε μαλάκα; Είσαι σοβαρός; Που θα βρεις άλλη γυναίκα να σε ανεχτεί με όλα τα χούγια σου και το σταρχιδισμό σου;
 
- Ρε συ είναι η τέλεια γυναίκα. Είναι ότι ήθελα πάντα στη ζωή μου και την αγαπάω. Αλλά στο κρεβάτι πάτος. Ξέρεις ότι είχα γυναίκες που με ξεζούμιζαν και παντρεύτηκα αυτήν που δε μου δίνει καμία ικανοποίηση.
 
- Ρε μην είσαι μαλάκας. Κάποια λύση θα υπάρχει. Το έχετε συζητήσει; Μπορείτε να πάτε σε κάποιον ειδικό. Δεν είναι λύση το να χωρίσετε γι΄ αυτό το λόγο.
 
- Τι να συζητήσω ρε; Δεν καταλαβαίνει η γυναίκα. Είναι πιο ακίνητη από κομοδίνο. Έχουμε συχνότητα αλλά δεν έχουμε καμία ποιότητα.
 
- Δηλαδή ρε Άλκη; Δεν καταλαβαίνω τι μου λες ρε πούστη μου. Κομοδίνα λέμε τις πουτάνες που δεν έχουν συμμετοχή στο σεξ.
 
- Δηλαδή πόσο πιο απλά να στο πω ρε; Ξαπλώνει, ανοίγει τα πόδια, Ανεβαίνω εγώ από πάνω, κοπανιέμαι μόνος μου και αυτό είναι. Από προκαταρκτικά μηδέν, εννοείται εντελώς αμίλητη, από πίπα κάποιες ελάχιστες φορές πολύ διαδικαστική και για κώλο ούτε που το συζητάει. Δείχνει να χύνει και να το ευχαριστιέται, δεν ξέρω αν προσποιείται, αλλά εγώ δεν το ευχαριστιέμαι. Δε βλέπω άλλη λύση ρε μαλάκα.
 
Συνεχίσαμε τα κρασάκια μας και αφού είχαμε ξενερώσει και οι δύο μετά από λίγο το διαλύσαμε. Διάφορες σκέψεις είχαν καρφωθεί στο μυαλό μου με κυριότερη το τι θα μπορούσα να κάνω για να σώσω το γάμο τους.
 
Γύρισα σπίτι και όπως ήταν λογικό η Φωτεινή η γυναίκα μου κατάλαβε ότι κάτι με προβληματίζει αφού με διάβαζε σαν ανοιχτό βιβλίο. Πιάσαμε την κουβέντα και της εξιστόρησα όλη την κουβέντα που είχαμε με τον Άλκη.
 
Κάπου εδώ να κάνω μία παρένθεση και να περιγράψω λιγάκι τη Φωτεινή κι εμένα.
 
Εγώ είμαι ο Άρης, 1.85, στα 42 μου, αρκετά γυμνασμένος και η Φωτεινή είναι 1.70, με πολύ όμορφο γυμνασμένο σώμα, κωλάρα που μοιράζει εγκεφαλικά και ντύσιμο πάντα προκλητικό. Έχουμε μία πολύ καλή σεξουαλική ζωή χωρίς πολλά ταμπού και μας αρέσει να περνάμε όμορφα. Μένουμε σε μία μονοκατοικία με αρκετά μεγάλο κήπο και πισίνα σε ένα μέρος που κατ΄ επιλογή μας είναι μακριά από τον πολιτισμό.
 
Αφού λοιπόν κλείνω την παρένθεση συνεχίζω περιγράφοντας τα γεγονότα όπως ακολούθησαν.
 
Για αρκετή ώρα έμεινε και η Φωτεινή αμίλητη και σκεπτική αφού είναι ένα ζευγάρι που τους συμπαθεί ιδιαίτερα και δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να δει να χαλάει αυτό που είχαν.
 
- Ρε Άρη μου κάτι πρέπει να κάνουμε για να τους βοηθήσουμε. Δε γίνεται να τους αφήσουμε έτσι να τα χαλάσουν όλα.
 
- Ναι ρε αγάπη μου. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι όλη μέρα αλλά δε βλέπω κάτι στον ορίζοντα. Τι σκατά να κάνουμε δηλαδή; Είναι πολύ λεπτό το θέμα.
 
- Ναι ρε γαμώτο. Και η Νίκη δεν είναι από τις γυναίκες που μιλάει για τη σεξουαλική της ζωή ούτε σ΄εμένα. Οπότε δε μου δίνεται η αφορμή να της ανοίξω κουβέντα. Κάτι θα σκεφτώ όμως. Δε θα τα παρατήσω τόσο εύκολα.
 
Ήμουν σίγουρος ότι το σατανικό μυαλό της κάτι θα σκεφτόταν αλλά ούτε που μου πέρασε από το μυαλό αυτό που θα ακολουθούσε.
 
Πέμπτη πρωί μπήκα στο μαγαζί και η Νίκη μου είχε πάρει το κλασσικό μου καφεδάκι.
 
- Καλημέρα Άρη μου, μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τη Φωτεινή.
 
- Τι ήθελε πάλι ο διάολος; να σου κάνει παράπονα για το πόσο σπάταλος είμαι; Χα, χα, χα...
 
- Όχι μωρέ βλάκα. Πήρε να δει πως είμαι γενικά και μου πρότεινε αφού ως συνήθως ο Άλκης θα φύγει τριήμερο και θα είμαι μόνη μου, να έρθω να μείνω σπίτι σας.
 
- Α... τέλεια. Και βέβαια να έρθεις. Θα λείπουν και τα παιδιά στο χωριό οπότε θα έχουμε την ησυχία μας.
 
- Δεν ξέρω μωρέ. Να μη σας φορτώνομαι. Σίγουρα θα έχετε πράγματα να κάνετε μέσα στο τριήμερο.
 
- Καλά είσαι χαζή; Δε σηκώνω καμία αντίρρηση. Αύριο μόλις κλείσεις το μαγαζί ξεκινάς για σπίτι μας.
 
Όντως ήρθε το απόγευμα της Παρασκευής και αφού είχε πάρει και την άδεια του Άλκη, μετά από το μαγαζί ήρθε στο σπίτι μας κρατώντας ένα μικρό σακ βουαγιάζ.
 
- Καλώς την (αναφώνησε η Φωτεινή αγκαλιάζοντας και φιλώντας την). Τι έφερες εκεί παιδάκι μου; Για δύο μέρες σπίτι μας ήρθες, δε θα πας κανένα ταξίδι.
 
- Δεν έφερα πολλά μωρέ. Δύο αλλαξιές ρούχα, εσώρουχα και το μαγιό μου.
 
- Εμ αυτό σου λέω. Πολλά είναι. Αφού όλη μέρα με τα μαγιό θα είμαστε και για το βράδυ έχω να σου δώσω ότι θέλεις. Νυχτικά, εσώρουχα και ότι άλλο γουστάρεις. Τέλος πάντων, αν θέλεις τη γνώμη μου μην τα βγάλεις και έχεις να βάζεις πλυντήρια όταν θα γυρίσεις σπίτι. Θα σου δώσω εγώ.
 
- Καλά, σήμερα θα βάλω την πυτζαμούλα μου και αύριο βλέπουμε.
 
Κάπως έτσι πέρασε η Παρασκευή με χαλαρή κουβεντούλα, φαγητό, κρασάκι και ύπνο σχετικά νωρίς αφού ήμασταν όλοι κουρασμένοι.
 
Σάββατο πρωί ξυπνήσαμε όλοι με πολύ καλή διάθεση, ήπιαμε τα καφεδάκια μας και μετά από προτροπή της Φωτεινής πήγαμε όλοι να βάλουμε τα μαγιό μας και να την αράξουμε στην πισίνα.
 
- Χα, χα, χα... μη μου πεις ότι θα κάνεις μπάνιο με αυτό το μαγιό;...
 
τη χλεύασε η Φωτεινή και την είδα να κοκκινίζει ελαφρά.
 
- Αυτό είναι το μαγιό που φοράω. Δεν μου αρέσει να με κοιτάζουν όλα τα λιγούρια στην παραλία.
 
- Αυτό είναι το μαγιό που θα φοράς σε τριάντα χρόνια από τώρα που θα έχει αρχίσει το σώμα σου να χαλάει. Αν είναι δυνατόν με τέτοια κορμάρα να φοράς το μαγιό της γιαγιάς μου.
 
- Καλά δεν πειράζει. Δεν έχω άλλο έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν έχω και επιλογές. Μια χαρά είμαι και με αυτό. Άλλωστε δε νομίζω ότι θα σου άρεσε ο άντρας σου να με κοιτάξει και να δει κάτι που θα τον προκαλούσε.
 
- Εγώ αγάπη μου με τον άντρα μου δεν έχω τέτοια θέματα. Και στην παραλία που πάμε άμα του ξεφύγει κανένα καλό κομμάτι τον σκουντάω εγώ για να το δει. Και σε παραλίες γυμνιστών πάμε. Σήκω τώρα να πάμε μέσα να σου δώσω ένα μαγιό ανθρώπινο να φορέσεις γιατί όσο σε βλέπω με αυτό μου γυρνάνε τα άντερα.
 
Δεν είχε πολλά περιθώρια αντίρρησης αφού δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα αρνηθεί κάτι στη γυναικούλα μου. Μετά από δέκα λεπτά βγήκαν πάλι έξω και πραγματικά χάζεψα. Δύο πανέμορφες γυναίκες με απίστευτα κορμιά και μικροσκοπικά μαγιό τα οποία έκρυβαν τα απολύτως απαραίτητα. Η Νίκη ελαφρώς μαζεμένη και προσεκτική στον τρόπο που κινούταν και καθόταν ώστε να μη φανεί κάτι.
 
- Μωρό μου έχεις σκοπό να της κάνεις κουβέντα γι΄ αυτά που είπαμε;
 
- Μην είσαι ανυπόμονος αγάπη μου, το βράδυ θα το λύσουμε αυτό το θέμα. Έχω μία ιδέα που ή θα την κάνει να μη μας ξαναμιλήσει... ή θα σώσουμε το γάμο τους.
 
Οι ώρες περνούσαν και εγώ ανυπομονούσα να έρθει το βράδυ. Ώσπου τελικά ήρθε το ευλογημένο.
 
Φ - Πάμε να κάνουμε τα ντουζάκια μας και μετά να παίξουμε κανένα επιτραπέζιο;
 
Α - Και βέβαια μωρό μου, εγώ είμαι μέσα.
 
Ν - Ναι αμέ. Τι λέτε να παίξουμε;
 
Φ - Διάβασα ένα καινούριο στο ίντερνετ, περίπου σαν το θάρρος ή αλήθεια αλλά για ενήλικες. Πολύ ενδιαφέρον, με προκλήσεις και άλλα τέτοια πράγματα. Ήδη έχω φτιάξει τις κάρτες που χρειάζονται.
 
Α - Ωραία. Βάζω ποτάκια και σας περιμένω να κάνετε τα ντουζάκια σας.
 
Φ - Νίκη έλα να σου δώσω ένα νυχτικό δικό μου να φορέσεις γιατί αυτές οι πυτζάμες είναι κάτι ανάλογο με το μαγιό σου και ξενερώνω απίστευτα.
 
Έπιασαν η κάθε μία από ένα μπάνιο και έκαναν το ντουζάκι τους ενώ εγώ έβαλα τα ποτάκια μας και τις περίμενα αραχτός στον καναπέ φορώντας μόνο ένα σορτσάκι. Η Φωτεινή έκανε την εμφάνιση της με ένα νυχτικό που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία, ενώ η Νίκη με ένα νυχτικό από το οποίο φαινόταν ελάχιστα κάτι όταν το χτύπαγε ο φωτισμός. Που και πάλι όμως ήταν πιο αισθησιακό από τις πυτζάμες της. Ευτυχώς από μέσα διέγραφε ένα στρινγκάκι και έκανε το θέαμα αισθησιακό. Η ώρα να αρχίσει το παιχνίδι μας έφτασε.
 
Φ - Λοιπόν... όπως σας είπα το παιχνίδι ουσιαστικά είναι το θάρρος ή αλήθεια αλλά με ποινές. Δηλαδή, όλες οι ερωτήσεις και οι προκλήσεις είναι γραμμένες σε αυτές τις κάρτες. Όσων αφορά την αλήθεια, αν κάποιος πει ψέμματα χτυπάει αυτός ο βομβητής ο οποίος μετράει τους παλμούς. Η ποινή καθορίζεται από τις κάρτες οι οποίες είναι συγκεκριμένες για τον καθένα. Όσων αφορά το θάρρος η κάθε πράξη καθορίζεται από αυτή τη σειρά καρτών και είναι πάλι προσωπικές για τον καθένα. Αν κάποιος αρνηθεί να κάνει κάποια πράξη δεν προχωράει σε επόμενη κάρτα και παραμένει σταθερός σε όλους τους γύρους μέχρι να αποφασίσει να την κάνει. Αν λήξει το παιχνίδι και δεν έχει προχωρήσει θεωρείται χαμένος και η ποινή του είναι πέντε χιλιάδες ευρώ.
 
Α - Πέντε χιλιάδες ευρώ; Έχεις χαζέψει παιδάκι μου;
 
Φ - Αγάπη μου μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Από το να τζογάραμε σε κανένα καζίνο καλύτερα να τα χαλάμε μεταξύ μας.
 
Ν - Ναι καλά. Άντε και πες ότι έχασα, που δεν χάνω ποτέ βέβαια (ένα γελάκι έσκασε του τύπου θα σας σκίσω) πως θα δικαιολογήσω στον Άλκη πέντε χιλιάδες ευρώ;
 
Φ - Άσ' το επάνω μου. Θα του πούμε ότι σου ζήτησα εγώ δανεικά γιατί δε θέλω να μάθει ο Άρης μία έκπληξη που θέλω να του κάνω. Ευκαιρία να του πάρω και το ρολόι που θέλει. Αλλά αφού δε χάνεις τι φοβάσαι ρε γατάκι;
 
Ν - Ωραία λοιπόν. Πάμε να σας σκίσω. Μία χαρά θα μου έρθουν πέντε χιλιαρικάκια.
 
Το παιχνίδι ξεκινάει και πρώτη βάσει μεγαλύτερης ζαριάς ξεκινάει η Φωτεινή και της διαβάζω κάρτα εγώ.
 
Α - Φωτεινή αλήθεια ή θάρρος;
 
Φ - Αλήθεια.
 
Α - Σου αρέσει να κάνεις σεξ και να σε βλέπουν άγνωστοι παριστάνοντας πως δεν ξέρεις τίποτα;
 
Φ - Μου αρέσει πολύ.
 
Α - Απάντησες αλήθεια.
 
Φ - Άρη αλήθεια ή θάρρος;
 
Α - Αλήθεια.
 
Φ - Σκέφτεσαι ποτέ το σενάριο να κάνουμε σεξ και να συμμετέχουν κι άλλοι; είτε άντρες είτε γυναίκες.
 
Α - Ναι αμέ. Το έχω φαντασιωθεί πολλές φορές.
 
Η Νίκη είχε αρχίσει και κοκκίνιζε.
 
Ν - Α... είναι πραγματικά για ενήλικες το παιχνίδι. Μήπως ξεφεύγουμε όμως ρε παιδιά; Είναι αρκετά προσωπικές οι ερωτήσεις. Εσείς είστε ζευγάρι αλλά εγώ είμαι άσχετη.
 
Φ - Πρώτα απ΄ όλα ότι πούμε εδώ μέσα δε βγαίνει παραέξω. Και δεύτερον μεγάλα παιδιά είμαστε, δε θα παίξουμε monopoly.
 
Ν - Άντε πάμε και ο Θεός βοηθός με τους τρελούς που έμπλεξα χα, χα, χα...
 
Φ - Νίκη αλήθεια ή θάρρος;
 
Ν - Αλήθεια.
 
Φ - Έχεις κάνει ποτέ πρωκτικό σεξ; είτε με τον άντρα σου είτε με άλλον άντρα;
 
Ν - Όχι βέβαια. Τρέμω και μόνο στην ιδέα.
 
Φ - Αλήθεια είπες αλλά δεν ξέρεις τι χάνεις χα, χα, χα...
 
Ν - Δηλαδή εσύ κάνεις; Και δεν πονάς;
 
Φ - Κανονικά δε θα έπρεπε να σου απαντήσω γιατί μπορεί να είναι ερώτηση και για εμένα στην πορεία αλλά αν μου κάτσει θα πάμε σε επόμενη. Εννοείται ότι κάνω και όχι... δεν πονάω αλλά το λατρεύω κιόλας. Ο αντρούλης μου είναι μάστορας.
 
Φ - Άρη αλήθεια ή θάρρος;
 
Α - Αλήθεια.
 
Φ - Σου αρέσει όταν σου κάνει στοματικό η γυναίκα σου να σου κάνει και μασάζ στον προστάτη με το δάχτυλο της;
 
Α - Εννοείται. Καλύτερος οργασμός δεν υπάρχει.
 
Α - Φωτεινή αλήθεια ή θάρρος;
 
Φ - Θάρρος μωρό μου, θάρρος.
 
Α - Φέρε όλα τα σεξουαλικά παιχνίδια που έχετε με τον άντρα σου χωρίς να κρύψεις κανένα.
 
Η Φωτεινή σηκώθηκε και μετά από ελάχιστα λεπτά εμφανίστηκε κρατώντας μία κούτα με όλα τα παιχνίδια που χρησιμοποιούμε (σφήνες, δονητές, πρωκτικές μπίλιες, στραπόν, )
 
Η Νίκη κοιτούσε αποσβολωμένη.
 
Ν - Όλα αυτά τα χρησιμοποιείται; Εγώ δεν ξέρω καν τι είναι όλα αυτά.
 
Φ - Πφ... παρθένα είσαι παιδάκι μου; Απορώ πως σε κρατάει ο Άλκης.
 
Ν - Δεν έχει κανένα παράπονο ο άντρας μου από τη σεξουαλική μας ζωή.
 
Φ - Ή μπορεί να έχει και να μη θέλει να σε στενοχωρήσει.
 
Ν - Αποκλείεται. Το κάνουμε πολύ συχνά.
 
Φ - Αυτό δε λέει τίποτα. Ας συνεχίσουμε το παιχνιδάκι μας όμως.
 
Φ - Νίκη αλήθεια ή θάρρος;
 
Ν - Αλήθεια.
 
Φ - Θα ήθελες να δοκιμάσεις κάποιο από τα παιχνίδια που είδες;
 
Ν - Όχι δεν έχω περιέργεια.
 
Φ - Είπες ψέματα και η ποινή σου είναι να βγάλεις το εσώρουχο σου και να το δώσεις στον Άρη να δει αν είναι υγρό.
 
Ν - Δεν είπα ψέματα.
 
Φ - Οι παλμοί σου ανέβηκαν κατακόρυφα. Θα το δώσεις ή χάνεις;
 
Διστακτικά και με προσοχή να μη φανεί κάτι έβγαλε το εσώρουχο της και μου το έδωσε. Ήταν αρκετά υγρό και χαμογέλασα πονηρά.
 
Α - Αγάπη μου είναι υγρό.
 
Φ - Για να δω.
 
Το πήρε, το άγγιξε, το μύρισε και μετά το έγλειψε με τη Νίκη να κοιτάει αμίλητη και σοκαρισμένη.
 
Φ - Άρη αλήθεια ή θάρρος;
 
Α - Θάρρος.
 
Φ - Συνέχισε το παιχνίδι ολόγυμνος.
 
Χωρίς δεύτερη σκέψη και αφού πλέον είχα καταλάβει που το πήγαινε το παιχνίδι η γυναικούλα μου, πέταξα το σορτσάκι μου.
 
Α - Φωτεινή αλήθεια ή θάρρος;
 
Φ - Αλήθεια.
 
Α - Προτιμάς να καταπίνεις το σπέρμα ή να το φτύνεις;
 
Φ - Να το καταπίνω βέβαια.
 
Ν - Μπλιάχ... σοβαρά τώρα;
 
Φ - Το έχεις δοκιμάσει ποτέ;
 
Ν - Όχι βέβαια.
 
Φ - Άρα πως ξέρεις ότι δε θα σου αρέσει;
 
Φ - Νίκη αλήθεια ή θάρρος;
 
Ν - (μία βαθιά ανάσα) ελπίζω να μην το μετανιώσω αυτό, θάρρος.
 
Φ - Διάλεξε ένα από τα παιχνίδια που δεν ξέρεις τι είναι και άσε τη Φωτεινή να σου δείξει.
 
Ν - Αποκλείεται. Ξεφεύγουμε πολύ.
 
Φ - Κανένα πρόβλημα. Μεταφέρεις πέντε χιλιαρικάκια στο λογαριασμό μας και τελειώνει το παιχνίδι.
 
Ν - Έλα... δε μιλάς σοβαρά τώρα. Γίνεται πολύ χοντρό το παιχνίδι.
 
Φ - Μιλάω σοβαρότατα. Μου αρέσει το χοντρό παιχνίδι.
 
Ν - Καλά λοιπόν. Να δω που θα φτάσει αυτό το παιχνίδι.
 
Διάλεξε για κακή της τύχη τις πρωκτικές μπίλιες.
 
Ν - Αυτό φαντάζομαι είναι κάτι πολύ ήπιο.
 
Φ - Ναι κουκλίτσα μου, ήπιο είναι. Έλα να σου δείξω πώς το χρησιμοποιούν.
 
Η Φωτεινή της έβγαλε το νυχτικό και την έβαλε να σκύψει στον καναπέ. Κοκκίνισε από ντροπή αλλά είχε καταλάβει ότι αν ήθελε να σταματήσει θα γινόταν φτωχότερη κατά πέντε χιλιάδες ευρώ και ο Άλκης θα της δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα. Της άπλωσε λίγο λιπαντικό στην πίσω τρυπούλα.
 
Φ - Χαλάρωσε μωράκι μου για να το απολαύσεις. Σε λιγάκι θα το λατρέψεις.
 
Ν - Όχι. Τέλος. Σας δίνω τα λεφτά και σταματάμε.
 
Φ - Όπως θέλεις. Εγώ όμως είμαι σίγουρη ότι έχεις ερεθιστεί. Αυτό δεν μπορείς να το κρύψεις αφού τα υγρά σου έχουν τρέξει στα μπουτάκια σου. Οπότε ξανασκέψου το και εμπιστέψου με.
 
Ν - Εντάξει. Θα το δοκιμάσω. Ντρέπομαι όμως μπροστά στον Άρη.
 
Φ - Μη ντρέπεσαι μωρό μου. Ο Άρης με έχει σκίσει με όλα αυτά που βλέπεις.
 
Της χαλάρωσε την τρυπούλα με ένα δάχτυλο απλώνοντας της αρκετό λιπαντικό και με αργές κινήσεις άρχισε να της χώνει μία μία τις μπίλιες. Στην αρχή δυσανασχέτησε αλλά μετά από λίγες στιγμές και αφού είχε πάρει τις τρεις από τις πέντε μπίλιες μέσα έδειχνε να το απολαμβάνει.
 
Φ - Νίκη μου επειδή έχω διαβάσει όλες τις κάρτες του παιχνιδιού και ξέρω ακριβώς που πάει. Η γνώμη μου είναι να το προχωρήσουμε χωρίς τις κάρτες.
 
Ν - Δηλαδή να φτιάχνουμε μόνοι μας ερωτήσεις και προκλήσεις;
 
Φ - Όχι ακριβώς. Να προχωρήσουμε σε αυτά που λέει το παιχνίδι αλλά χωρίς να τα διαβάζουμε. Θα αφήσουμε τις αλήθειες εκτός και θα πάμε μόνο με το θάρρος. Και δε θα υπάρχει χρηματική ποινή.
 
Λέγοντας της αυτά της έσπρωξε και την τέταρτη μπίλια στο κωλαράκι και την έκανε να βγάλει ένα βογκητό πόνου και ηδονής.
 
Ν - Δεν ξέρω ρε γαμώτο. Έχουμε ξεφύγει πολύ. Αν μάθει τίποτα ο Άλκης θα με σκοτώσει. Ακόμα και το ότι με είδε γυμνή ο Άρης.
 
Φ - Δεν θα μάθει τίποτα απολύτως μωρό μου. Περνάμε καλά και μένει εδώ μέσα.
 
Ν - Και ποια είναι η συνέχεια δηλαδή; Για να ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω.
 
Φ - Εύκολο να στη δείξω τη συνέχεια...
 
και όπως την είχε σκυμμένη στον καναπέ έσκυψε και άρχισε να της γλείφει το μουνάκι. Η Νίκη άρχισε να παραδίδεται πλέον. Βογκούσε χωρίς να μιλάει. Παραληρώντας δέχτηκε και την τελευταία μπίλια στο κωλαράκι της και σε ελάχιστο χρόνο άρχισε να χτυπιέται.
 
Ν - Θα τελειώσω. Δεν μου το έχουν ξανακάνει ποτέ αυτό. Τελειώνω...
 
Φ - Ναι μωρό μου. Δωσ' τα στο στόμα μου.
 
Ένας χείμαρρος από υγρά έτρεχε στο στόμα της Φωτεινής με τη Νίκη να αφήνει το κορμί της να πέσει στον καναπέ. Η Φωτεινή ήρθε και μου έδωσε τη γλώσσα της στο στόμα.
 
Φ - Πως σου φαίνεται η γεύση της μωρό μου;
 
Α- Καύλα. Μουνάκι για τρελό γλείψιμο.
 
Φ- Έλα λοιπόν να της το γλείψεις όσο αυτή θα περιποιείται το δικό μου.
 
Η Φωτεινή έκατσε μπροστά στο πρόσωπο της με ανοιχτά τα πόδια και εγώ έπεσα πίσω της. Άρχισα να τη γλείφω και η Φωτεινή της τράβηξε το κεφάλι.
 
Ν - Όχι δεν το έχω ξανακάνει αυτό. Δε μου αρέσει.
 
Φ - Δοκίμασε το και άμα δε σου αρέσει θα το σταματήσουμε. Άρη καύλωσε το το κοριτσάκι μας για να κάνει καλά τη δουλίτσα της.
 
Έβαλα δύο δάχτυλα στο μουνάκι της. Πίεσα τις μπίλιες που τόση ώρα της χαλάρωναν την κωλοτρυπίδα και της ρουφούσα αργά και βασανιστικά την κλειτορίδα. Μη μπορώντας να αντισταθεί στην καύλα της έπεσε και ρουφούσε το μουνί της γυναίκας μου σα μανιασμένη. Η Φωτεινή της έσφιξε το κεφάλι επάνω στο μουνάκι της και της φώναξε...
 
Φ - Ναι καύλα μου. Έτσι, πιες το μουνόζουμο μου καύλα μου. Πιες το και θα σε ανταμείψω όπως σου αξίζει σήμερα.
 
Ρούφαγε το χύσιμο της Φωτεινής ενώ ταυτόχρονα άρχισε να χύνει στο στόμα μου. Η Φωτεινή την άφησε να πάρει λίγες ανάσες.
 
Φ - Είδες τι καλός που ήταν ο άντρας μου μαζί σου; Τώρα σειρά σου να γίνεις καλή μαζί του.
 
Ν - Δηλαδή τι; Μη μου πεις ότι δεν έχεις πρόβλημα να σε απατήσει μαζί μου;
 
Φ - Δεν με απατάει μωρό μου. Είμαστε μαζί. Δεν κάνει κάτι κρυφά. Παρ' τον στο στοματάκι σου λοιπόν και άρχισε να τον περιποιείσαι. Όσο καλή θα είσαι μαζί του τόσο καλή θα είμαι κι εγώ μαζί σου...
 
και είχε αρχίσει να φοράει το στραπόν της
 
Η Νίκη άρχισε να μου παίρνει μία ρηχή και ξενέρωτη πίπα και η Φωτεινή το κατάλαβε αμέσως. Της έπιασε το κεφάλι και της το έσπρωξε με δύναμη.
 
Φ - Τα καλά πουτανάκια πρέπει να πνίγονται με το καυλί του γαμιά τους και να δακρύζουν. Κι εσύ σήμερα θα γίνεις πολύ καλό πουτανάκι.
 
Άρχισε να της γαμάει το μουνάκι με το στραπόν και αυτόματα η πίπα της βελτιωνόταν θεαματικά. Με ρούφαγε πλέον με μανία. Η Φωτεινή τη γαμούσε με δύναμη. Την ένιωσα να σφίγγεται και να αρχίζει σπασμούς. Τα μάτια της δάκρυσαν. Το χύσιμο της πλέον είχε σχηματίσει λίμνη στο πάτωμα. Η Φωτεινή βγήκε από μέσα της και την τράβηξε.
 
Φ - Ελα να ξεκουραστείς λίγο μωράκι μου. Κάτσε λιγάκι στον καναπέ να ηρεμήσεις. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι αν σου αρέσει.
 
Ν - Ντρέπομαι που το λέω αλλά ναι, μου άρεσε πολύ.
 
Φ - Όχι σου άρεσε αγάπη μου. Δεν τελειώσαμε ακόμα μαζί σου. Όπως βλέπεις ο Άρης δεν έχυσε ακόμα και εγώ έχυσα μόνο μία φορά.
 
Ν - Δεν ξέρω. Μου αρέσει αλλά ντρέπομαι να συνεχίσω. Πως θα αντικρίσω τον Άλκη; Αν καταλάβει κάτι;
 
Φ - Πίστεψε με δεν θα καταλάβει τίποτα. Και αν του κάνεις αυτά που θα σου μάθουμε εμείς εδώ σήμερα θα σε λατρέψει πολύ περισσότερο. Έλα να βγάλουμε τις μπίλιες από το κωλαράκι τώρα και έλα μαζί μου.
 
Της έβγαλε τις μπίλιες μία μία πολύ αργά και η Νίκη έδειχνε να το απολαμβάνει.
 
Φ - Είδες που σου είπα ότι θα σου αρέσει κουκλίτσα μου; Άρη πάμε λιγάκι στο μπάνιο να της δείξω κάτι και επιστρέφουμε.
 
Μου έκλεισε το μάτι πονηρά.
 
Φ - Αγάπη μου εδώ είμαστε και το κωλαράκι της είναι έτοιμο.
 
Α - Θα της το σκίσω το κωλαράκι.
 
Φ - Ακούς πουτανάκι; Θα στο σκίσει το κωλαράκι. Τι πρέπει να του πεις λοιπόν;
 
Ν - Ναι... σε ικετεύω κάνε με το τελειωμένο πουτανάκι σας. Θέλω να με γαμήσεις δυνατά!
 
Η γυναίκα μου της άπλωσε άλλη μία γερή δόση λιπαντικού στη σουφρίτσα της και με τράβηξε. Την κοίταξα αλλά μου είπε:
 
Φ - Μην τη λυπηθείς. Κάν' τη να πονέσει. Με βεβαίωσε ότι θέλει να το δοκιμάσει πολύ άγρια.
 
Έσπρωξα πολύ δυνατά μέχρι το τέρμα και έβγαλε ένα ουρλιαχτό. Δάκρυα έτρεξαν από τα μάτια της. Τη λυπήθηκα και πήγα να σταματήσω.
 
Φ - Ο Άρης σε λυπάται... να σταματήσει;
 
Ν - Όχι. Μη σταματήσεις. Σε ικετεύω γάμησε με. Θέλω να μάθω να γαμιέμαι καλά. Θέλω να σώσω το γάμο μου.
 
Η Φωτεινή φόρεσε πάλι το στραπόν της και την έβαλε να κάτσει επάνω της. Εγώ πήγα από πίσω της και της γαμούσαμε ταυτόχρονα και τις δύο τρύπες. Έχυνε επανειλημμένα ουρλιάζοντας.
 
Ν - Γαμήστε με. Είμαι η πουτάνα σας. Είμαι η πιο ξεφτιλισμένη τσούλα. Ξεφτιλίστε με.
 
Α - Θα χύσω πουτανάκι μου.
 
Φ - Όχι γαμιά μου. Δε θα την χύσεις στον κώλο. Έλα και κάτσε στον καναπέ.
 
Κάθισα και η Φωτεινή την έβαλε στα τέσσερα μπροστά μου. Της έσπρωξε το στραπόν στην κωλοτρυπίδα και το κεφάλι στο καυλί μου.
 
Φ - Αν σου ξεφύγει σταγόνα θα ματώσει το κωλαράκι σου σήμερα. Δε θα μπορείς να κάτσεις για μέρες.
 
Της έσφιξα το κεφάλι και μια γενναία ποσότητα σπέρματος χύθηκε στο λαιμό της. Το κατάπιε με ευχαρίστηση. Κάναμε όλοι από ένα ντουζάκι και εξαντλημένοι κοιμηθήκαμε. Την επόμενη μέρα δεν κάναμε τίποτα αλλά συζητούσαμε για το γάμο της. Η Φωτεινή δεν της είχε αποκαλύψει την κουβέντα μου με τον Άλκη αλλά της είχε εξηγήσει ότι αν δεν γίνει πουτάνα στο κρεβάτι θα τον χάσει. Οι μέρες πέρασαν και πήγαμε για φαγητό και κρασάκι με τον Άλκη.
 
ΑΛ - Ρε μαλάκα λες να με κεράτωσε; Θα τη σκοτώσω.
 
Α - Γιατί ρε; Τι έγινε;
 
ΑΛ - Μαλάκα γύρισα την Κυριακή και με ρήμαξε. Έκανε πράγματα που δεν μου περνούσαν από το μυαλό και η γλώσσα της ροδάνι.
 
Α - Χα, χα, χα... χαλάρωσε ρε μαλάκα. Έβαλα τη Φωτεινή και της μίλησε όταν ήρθε σπίτι μας. Την έβαλε να δει πολλές τσόντες ενώ εγώ έλειπα και της εξήγησε ότι όλοι οι άντρες αυτό θέλουν.
 
ΑΛ - Αυτό εννοούσε το πουτανάκι ότι είδε τσόντες και κάτι της έκανε κλικ και ήθελε να δοκιμάσει. Αδελφέ μου, μου σώσατε το γάμο. Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω.
 
Χαμογέλασα αλλά ο τρόπος που θα μας ευχαριστήσει είναι σχεδιασμένος. Μία παρτούζα και οι τέσσερις. Ψάχνουμε να βρούμε τον τρόπο να του το ρίξουμε. Ωστόσο βέβαια η Νίκη έρχεται σπίτι μας όποτε αυτός λείπει...


Copyright Ref Number: 16151120522S044



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.