Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Ζωή, 18άρα τώρα πια, είναι η «ανιψιά» μου, κόρη της ξαδέλφης της μαμάς μου, από το νησί, απ' όπου κατάγεται. Φέτος τέλειωσε το Λύκειο, αλλά δε θα προχωρήσει για κάτι περισσότερο, αφού ήδη εργάζεται στα ενοικιαζόμενα δωμάτια των γονιών της. Είναι μελαχρινούλα, πολύ γλυκιά, κλασσική μεσογειακή μορφή, με μακριά μαύρα μαλλιά, γύρω στο 1.65 ύψος και λίγο πάνω από τα 50 κιλά. Πέρα από το αθώο αλλά συγχρόνως και έκφυλο προσωπάκι της, την κοιτάζεις και για τα όμορφα πόδια της, τους ώμους της, την πλάτη της, ενώ πολλές φορές με έπιασα να σκέφτομαι το στηθάκι της ή να την φανταστώ χωρίς ρούχα.

Στην πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς ανιψιά μου, αλλά αν και έχουμε μόνο 5 χρόνια διαφορά ηλικίας, με φώναζε πάντα «θεία Μαρία» και πάντα όποτε συναντιόμαστε έκανε πάντα ότι της έλεγα, δείχνοντας μου το θαυμασμό της και την επιθυμία της να είναι κοντά μου, να βγαίνει μαζί μου, να φοράει ρούχα μου που της δάνειζα κλπ.
 
Μας επισκέφθηκαν οικογενειακά πριν λίγες μέρες και τους φιλοξενήσαμε στο κυρίως σπίτι μας. Οι γονείς της έμειναν στο δωμάτιο των φιλοξενούμενων, ενώ εγώ, σαν καλό κορίτσι, προσφέρθηκα να φιλοξενήσω την Ζωή στο δικό μου δωμάτιο, προς μεγάλη χαρά και των δικών μου, των γονιών της και της ίδιας της Ζωής.
 
Εκείνο το πρώτο βράδυ είχαμε καθίσει στην κούνια στο μπαλκόνι ντυμένες και οι δύο με λευκά νυχτικάκια (της είχα δανείσει ένα δικό μου), κοντούλια και με μόνο τα εσώρουχά μας από κάτω. Η βραδιά ήταν γλυκιά και συζητούσαμε για τα πάντα. Έτσι άρχισα να την εξομολογώ.
 
Φέτος είχε πρωτοκάνει έρωτα, όχι μόνιμη σχέση, αλλά ήταν ήδη πολύ ερωτευμένη με τον Αλέκο, ένα νεαρό από την περιοχή της που κάποιο βράδυ την ξεμονάχιασε και της πρώτο έκανε έρωτα στην παραλία. Εκείνη είχε φοβηθεί πολύ μετά κι έτσι ενώ τον ήθελε δεν το επανέλαβαν.
 
Παρατήρησα την αναστάτωσή της καθώς ψιθυριστά μου τα έλεγε αυτά. Το νυχτικάκι της είχε κάπως ανασηκωθεί και τα γυμνά της μπουτάκια έδειχναν να έχουν ανατριχιάσει. Το γυμνό της στήθος κάτω από το νυχτικάκι ήταν κι αυτό φανερά ερεθισμένο στη σκέψη του πρώτου της έρωτα.
 
- Θεία Μαρία, δε θα πεις τίποτε στους γονείς μου ή πουθενά αλλού, έτσι δεν είναι;
 
- Ναι γλυκιά μου, μην ανησυχείς. Ότι λέμε ή κάνουμε μεταξύ μας είναι μόνο για εμάς, της ψιθύρισα και της χάιδεψα τρυφερά τη γυμνή της πλάτη.
 
Η Ζωίτσα έγειρε στην αγκαλιά μου.
 
- Σ' ευχαριστώ θεία Μαρία.
 
Αχ αυτό το «θεία Μαρία», πόσο με διασκέδαζε.
 
Όπως καθόμασταν το μάτι μου πήρε κλεφτά από απέναντι το διαμέρισμα του Κώστα, του γείτονα μου, που του αρέσει να με παρακολουθεί τα βράδια. Από πέρυσι στα γενέθλιά μου δεν είχαμε ξανασυναντηθεί, τουλάχιστον όχι από κοντά, όχι ξανακάνοντας κάτι μεταξύ μας, πέραν από τις δύο φορές που είχε γίνει, ό,τι είχε γίνει στο παρελθόν. Τώρα προφανώς βλέποντας μας με τη Ζωίτσα με τα ελαφριά νυχτικάκια είχε και πάλι αρχίσει να παρακολουθεί προς τα εδώ με ζωηρό ενδιαφέρον. Είχα όρεξη για τρέλες εκείνο το βράδυ και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να συνδυάσω την παρουσία της Ζωίτσας δίπλα μου με εκείνη του Κώστα απέναντι και να το διασκεδάσω για κοινό όφελος και των τριών μας.
 
- Πάμε μέσα Ζωίτσα;... της πρότεινα.
 
- Ναι θεία Μαρία.
 
- Έχεις όρεξη για παιχνίδια; Να περάσουμε όμορφα;
 
- Τι εννοείς θεία Μαρία; Ναι θέλω να περάσουμε όμορφα.
 
- Εντάξει... απόψε θα διασκεδάσουμε κι ας μείνουμε μέσα, της είπα, ανάβοντας τα πορτατίφ δίπλα στο μεγάλο κρεβάτι μου και φωτίζοντας το δωμάτιο μου. Ήμουν βέβαιη ότι το φως ήταν υπεραρκετό για τον Κώστα να έχει καθαρή εικόνα στο δωμάτιο μου.
 
Κλείδωσα την πόρτα του δωματίου μου για να μην έχουμε κάποια εξωτερική εισβολή από τους γονείς και καθοδήγησα τη Ζωίτσα:
 
- Πήγαινε να σταθείς μπροστά στον καθρέφτη, κοιτάζοντας τον.
 
Το έκανε χωρίς αντιρρήσεις. Πάντα με υπάκουε χωρίς αντιρρήσεις. Άνοιξα το συρτάρι μου και έβγαλα ένα μαντήλι, την πλησίασα από πίσω και της έδεσα τα μάτια.
 
- Θα παίξουμε ένα παιχνίδι, γι' αυτό σε θέλω με τα μάτια κλειστά.
 
- Ναι θεία Μαρία, εσύ ξέρεις.
 
Η υποτακτικότητα της με άναβε. Η γυμνή της πλάτη και τα γυμνά της μπουτάκια, το διάφανο νυχτικάκι που της είχα δανείσει να φορέσει και άφηνε το βλέμμα μου να χαϊδεύει το λευκό της εσώρουχο κάτω από το νυχτικάκι που κάλυπτε το κωλαράκι της με ερέθιζαν κι αυτά. Και μέσα στον καθρέφτη διέκρινα καθαρά το γυμνό της στηθάκι, με τις ρωγίτσες της ερεθισμένες ήδη, το απορημένο προσωπάκι της για το «παιχνίδι» μας και από απέναντι τον Κώστα, που είμαι βέβαιη θα είχε τρελαθεί με το θέαμα.
 
- Ζωίτσα, απόψε δεν είσαι εδώ μαζί μου.
 
- Πού είμαι θεία Μαρία;
 
- Ούτε εγώ είμαι η θεία Μαρία.
 
- Ποια είσαι θεία Μαρία;
 
- Είμαστε στην παραλία στο νησί κι εγώ είμαι ο Αλέκος, της ψιθύρισα, νιώθοντας τη να τρέμει στο άκουσμα του σεναρίου που της πρότεινα.
 
- Ο Αλέκος;
 
- Ναι, μείνε με τα μάτια κλειστά και απόλαυσέ το...

και λέγοντας της αυτό έσκυψα και τα χείλη μου κόλλησαν στο σβέρκο της, ενώ τα χέρια μου πέρασαν μπροστά χουφτώνοντας το στηθάκι της και αγγίζοντας απαλά της ρώγες της πάνω από το νυχτικάκι αρχικά, ενώ στη συνέχεια πέρασαν από μέσα και το άγγιζαν γυμνό.
 
- Αχ...

ένας πνιχτός αναστεναγμός βγήκε από τα χείλη της Ζωής. Ήξερα ότι είχα κερδίσει, δεν θα αντιστεκόταν. Συνέχισα τα φιλιά στο σβέρκο και το λαιμό της ενώ τα χέρια μου έκαναν τώρα κανονικό μασάζ στο στήθος της ανοίγοντας το νυχτικάκι και κολλώντας πίσω της.
 
- Γλυκιά μου Ζωίτσα, ήμουν πάντα ερωτευμένος μαζί σου...

συνέχισα τον ρόλο μου. Ήδη έτρεμε στα λόγια και στα αγγίγματα μου. Ήταν τόσο άπειρη ερωτικά και τόσο διψασμένη για σεξ κι εδώ μέσα στο δωμάτιο μου ένιωθε ασφάλεια. Αλλά κι εγώ ήμουν ήδη υγρή... την ήθελα πολύ.
 
Με μια κίνηση πέταξα το δικό μου νυχτικάκι μένοντας μόνο με ένα λευκό στρινγκάκι. Και το δικό μου στήθος ήταν εντελώς ερεθισμένο. Έλυσα και το δικό της και πριν προλάβει να φέρει όποια αντίρρηση έριξα και το δικό της στο πάτωμα και τη γύρισα προς το μέρος μου. Την αγκάλιασα και τα στήθη μας γυμνά ήρθαν σε επαφή. Ξαφνιάστηκε, καταλάβαινε ότι ήμασταν σχεδόν ολόγυμνες και αγκαλιά. Τα χείλη μου άγγιξαν τα δικά της, αναστέναξε, με άφησε να της ανοίξω το στόμα και ένιωσε τη γλώσσα μου να αναζητά τη δικιά της.
 
- Ζωίτσα!
 
- Αλέκο...

ψιθύρισε εκστασιασμένη, μπαίνοντας εντελώς στο πετσί του ρόλου της.
 
Τα χέρια μου κύλησαν πίσω της χωρίς να σταματήσω να τη φιλάω και ζούληξαν το κωλαράκι της τραβώντας την πιο κοντά μου. Ένιωσα την αναπνοή της βαριά, δεν ήταν τώρα με τη «θεία Μαρία», αλλά με τον Αλέκο, το μεγάλο της έρωτα, που δεν είχε χορτάσει, που δεν είχε το θάρρος να ζήσει ερωτικές εμπειρίες όπως θα ήθελε, φοβισμένη από τη μικρή κοινωνία του νησιού και τώρα ήταν αφημένη στην αγκαλιά του, σχεδόν ολόγυμνη.
 
Την οδήγησα στο κέντρο του δωματίου και την έσπρωξα στο πλάι της μεγάλης πολυθρόνας. Το μουνάκι της τριβόταν στο πλάι της πολυθρόνας και το κωλαράκι και τα πόδια της ήταν στον αέρα. Είχε στηριχτεί στους αγκώνες της πάνω στην πολυθρόνα και περίμενε το τι θα ακολουθούσε.
 
Έπιασα το εσώρουχο της και αργά – αργά άρχισα να της κατεβάζω και να το βγάζω. Τα δάχτυλα μου το έκαναν με τέτοιο τρόπο ώστε να αγγίζουν το μουνάκι της, που τώρα υγρό τριβόταν γυμνό πάνω στην πολυθρόνα. Μετά, ανοίγοντας τα πόδια της, απολαμβάνοντας το γυμνό της παραδομένο κορμάκι, γονάτισα πίσω της και βύθισα τη γλώσσα μου στο μουνάκι της, ενώ τα χέρια μου χάιδευαν μέχρι ψηλά τα μπουτάκια και το κωλαράκι της.
 
- Αχ, Αλέκο...

ξαναβόγκηξε η μικρή. Τελικά μάλλον της άρεσε πολύ ο ρόλος της και το παιχνίδι μας.
 
- Απόψε γλυκιά μου Ζωίτσα θα σε γαμήσω όπως ποτέ κανείς...

της ψιθύρισα και την ένιωσα να ανατριχιάζει, να τρέμει ολόκληρη. Ανασηκώθηκα και της είπα:
 
- Μην κουνηθείς από την θέση σου, έρχομαι!
 
Ο Κώστας διακρινόταν με τα κιάλια του από απέναντι και ξαφνιάστηκε που με είδε να τον κοιτάω. Χαμογέλασα, είχα όρεξη απόψε, δε με ένοιαζε μαζί με εμένα να νιώσουν όμορφα και άλλοι. Πήρα το Αρπαχτικό και ένα κουτάκι κρέμα από το κομοδίνο μου και επέστρεψα στο μωρό που περίμενε. Στάθηκα πάλι πίσω της και άγγιξα πάλι το υγρό μουνάκι της, αυτή τη φορά με το δονητή μου. Δεν τον έβαλα μέσα της, απλά τον γυρνούσα στα χειλάκια της και την τρέλαινα. Άνοιγε τα χειλάκια της και άγγιζε και την κλειτορίδα της. Ήταν δική μου... εντελώς αφημένη.
 
- Θέλεις να σε γαμήσω Ζωίτσα; Θέλεις να με νιώσεις πάλι μέσα σου;
 
- Ναι Αλέκο, ναι αγάπη μου... μου απάντησε ξεψυχισμένη.
 
Άρχισα να σπρώχνω το Αρπαχτικό λίγο – λίγο μέσα στο μουνάκι της. Ήταν στενό παρά την καύλα της, αφού ήταν σχεδόν εντελώς αδούλευτο. Κάθε φορά κέρδιζα και λίγα χιλιοστά πιο μέσα της. Σε λίγο... σχεδόν ο μισός δονητής ήταν μέσα της και μπαινόβγαινε στο μουνάκι της. Χτυπιόταν ολόκληρη πάνω στην πολυθρόνα, τα βογκητά της είχαν γεμίσει το δωμάτιο μου και ήλπιζα να μην ακουστούν και έξω από τους γονείς μας. Συνέχισα να τη γαμάω με τον δονητή με πιο γρήγορο ρυθμό τώρα, ενώ κι εγώ χάιδευα ερεθισμένη το δικό μου μουνάκι. Η «ανιψιά» μου ήταν πολύ καύλα.
 
- Αλέκο, αχ, χύνω Θεέ μου... μούγκρισε η μικρή. Θεία Μαρία σε λατρεύω...
 
Και εγώ αλλά και από απέναντι, είμαι σίγουρη, ο Κώστας ήμασταν στα όρια μας. Είμαι σίγουρη ότι δεν είχε χάσει στιγμή από το γαμήσι της Ζωίτσας.
 
- Μείνε όπως είσαι... της είπα.

Πήρα κρεμούλα από το κουτάκι, που είχα φέρει, της άνοιξα το κωλαράκι και άρχισα τη χαϊδεύω εκεί, επιμένοντας με το δάχτυλο μου στην τρυπούλα της.
 
- Τι, τι μου κάνεις θεία Μαρία;...

Η μικρούλα σε ερωτική σύγχυση, μια με ένιωθε σαν τον Αλέκο της, μια σαν τη «θεία Μαρία», αλλά πάντα παραδομένη στην καύλα που ένιωθε αυτή τη βραδιά.
 
Άρχισα να ανοίγω το κωλαράκι της με το δάχτυλο μου γεμάτο με κρεμούλα και συγχρόνως να αγγίζω πάλι το μουνάκι της με το δονητή. Έτρεμε ολόκληρη. Πρόσθεσα λίγο – λίγο άλλο ένα δάχτυλο πίσω της.
 
- Θεία Μαρία με πονάς...
 
- Όχι για πολύ μωρό μου... αφήσου...

της είπα συνεχίζοντας να ανοίγω την τρυπούλα της, που για πρώτη φορά κάποιος της την άνοιγε.
 
Έβγαλα το Αρπακτικό από το μουνάκι της και το ακούμπησα με τα υγρά της και με συμπλήρωμα κρεμούλα στην τρυπούλα της. Το έσπρωξα λίγο. Βόγκηξε. Έσπρωξα λίγο ακόμη. Δεν ήταν εύκολο. Το τράβηξα έξω, συμπλήρωσα κρεμούλα και ξαναπροσπάθησα. Έστω και για λίγο είχε μπει μέσα στο κωλαράκι της και της το άνοιγε. Έχωσα δύο δάχτυλά μου ταυτόχρονα στο μουνάκι της. Της άρεσε. Έβγαλε το μαντήλι από τα μάτια της, έστρεψε το προσωπάκι της, πιο έκφυλο τώρα παρά αθώο, με κοίταξε με βλέμμα λατρείας και με παρακάλεσε:
 
- Κάνε με να χύσω πάλι... είναι υπέροχο.
 
Άρχισα να αυξάνω ρυθμό και τα δύο μου χέρια, το ένα με τα δάχτυλα στο μουνάκι της και το άλλο με τον δονητή στο κωλαράκι της την γαμούσαν, όπως κανείς δεν το είχε κάνει ως εκείνη τη στιγμή. Η μικρή έχασε τον έλεγχο, ήταν σε παραλήρημα, ψιθύριζε διάφορα ακατάληπτα και για άλλη μια φορά σπαρτάρισε πάνω στο πλαϊνό της πολυθρόνας.
 
Την ανασήκωσα και κόλλησα τα χείλη μου στα δικά της, χώνοντας πάλι την γλώσσα μου μέσα στο στόμα της, ενώ τα δάχτυλα μου τσίμπησαν τις ρώγες της, κάνοντας το κεφάλι της να πέσει στον ώμο μου. Την οδήγησα στο κρεβάτι μου και ξαπλώσαμε. Ο Κώστας είχε χάσει τώρα τη θέα, αλλά δε με ένοιαζε, τώρα ήθελα κι εγώ να χύσω με το μωρό στην αγκαλιά μου.
 
Απόψε θα την εκπαίδευα πως να το κάνει αυτό για μένα και τις επόμενες βραδιές θα συνέχιζα τα παιχνίδια μου μαζί της. Η «ανιψιά» μου θα γινόταν η τέλεια μαθήτρια, αφού η δίψα της για σεξ ήταν μοναδική και το κορμάκι της έτοιμο να πάρει και να δώσει αλησμόνητες στιγμές. Τις επόμενες φορές δε θα ήταν ανάγκη να σκέφτεται το φίλο της, οι δυο μας ήμασταν αρκετές να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες και να εξερευνήσουμε η μία το κορμί της άλλης με όλους τους τρόπους. Μια υπέροχη εβδομάδα είχε μόλις ξεκινήσει...


Copyright Ref Number: 16151130522S009



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).