Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ζεστό καλοκαίρι με τον άντρα μου (2ο μέρος)

Γειά σας. Μετά από κάποια πίεση για να συνεχίσω την ιστορία, που διέκοψα αρκετά απότομα είναι η αλήθεια, αποφάσισα να το κάνω. Απλά επειδή μιλάω ελεύθερα και χωρίς ταμπού, θα προτιμούσα τα μηνύματά σας να μην είναι του στυλ... "έλα καύλα, για σου μουνάρα, πήγες χυμένη στον άντρα σου, έλα να κερατώσουμε τον άντρα σου μαζί, κλπ. κλπ." Μπορεί να έκανα ότι μου ήρθε να κάνω εκείνη την στιγμή αλλά δεν οφείλω εξηγήσεις σε κανέναν. Αυτό ήθελα αυτό έκανα. Δε μετάνιωσα ποτέ για ότι έκανα, μετάνιωσα όμως που τα έγραψα και έδωσα το δικαίωμα σε μερικούς ανεγκέφαλους να νομίζουν ότι όλοι οι άνθρωποι είναι του δικού τους επιπέδου. Αυτά για όσους πρέπει, σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι!
 
Πάμε όμως πάρα κάτω...
 
Όπως ήμουν λοιπόν πίσω από το μικρό που ήταν στα τέσσερα κι εγώ κολλημένη στο κωλαράκι του, έτριβα την κλειτορίδα μου επάνω του και έκανα κινήσεις σαν να τον γαμάω. Άρχισε να σπρώχνει προς τα πίσω με δυναμη, κατάλαβα ότι καύλωνε πολύ.
 
Ο Αλέξανδρος ήταν καθιστός στο κρεβάτι, με την πλάτη στον τοίχο και χάιδευε με αργές κινήσεις το καυλί του, που είχε αρχίσει πάλι να φουσκώνει, με ένα περίεργο χαμογελάκι.
 
Ξαφνικά ο μικρός ορμάει πάνω στον πούτσο του Αλέξανδρου, τον πιάνει με τη χούφτα του, τον παίζει λίγο, τον γλείφει, τον βάζει μέσα στο στόμα του και άρχισε να τον ρουφάει με πάθος.
 
Ο Αλέξανδρος ατάραχος, σα να το περίμενε, τον άφηνε να κάνει ότι ήθελε. Με το ένα χέρι του χάιδευε τα μαλλιά του και με το άλλο του έτριβε δυνατά τη ρώγα του στήθους του που είχε γίνει σαν πέτρα.
 
Για μένα ήταν πρωτόγνωρο θέαμα, ένα ωραίο ξανθό αγοράκι αναψοκοκκινισμένο να παίρνει πιπα με τόσο πάθος και ηδονή σε έναν ώριμο άντρα.
 
Ήταν σα βλέπω την σκηνή πάλι από απόσταση σαν να το βλέπω από ψηλά, από παντού ταυτόχρονα, περίεργη αίσθηση σα να βλέπω το χώρο σε τέσσερις διαστάσεις.
 
Μετακινήθηκα στο πλάι, με το δεξί μου χέρι έπιασα τον πούτσο του μικρού που ήταν γεμάτος υγρά και άρχισα να τον παίζω δυνατά και με το άλλο μου χέρι του χάιδευα το κωλαράκι.
 
Το δάκτυλό μου έφτασε στην τρυπούλα του και το έσπρωξα μέσα. Μπήκε πολύ άνετα και κατάλαβα ότι ήταν αρκετά δουλεμένο. Έβαλα και δεύτερο δαχτυλάκι μέσα του, πάλι χωρίς καμία αντίσταση, είχε καυλώσει πολύ τώρα.
 
Ο Αλέξανδρος με κοίταγε στα μάτια και έδειχνε να το απολαμβάνει πολύ. Ο πούτσος του είχε πρηστεί και οι φλέβες του πεταγόντουσαν έξω. Τότε κατάλαβα τι εννοούσε ο Αλέξανδρος, λέγοντάς μου ότι όταν του πρότεινε να κάνουν τρίο με την κοπέλα του, ο μικρός, είχε το δικό του σκοπό. Αυτός ήταν ο σκοπός του, ήθελε τον Αλέξανδρο πιο πολύ. Ο μικρός ήταν bi και η κοπέλα του ψαρεύει άντρες που γουστάρουν και οι δύο. Μπορεί και ο μικρός να έκανε το αντίθετο με κορίτσια για την κοπέλα του, ποιος ξέρει. Προφανώς του Αλέξανδρου δεν του καθόταν άσχημα η όλη φάση.
 
Εμένα τι με ήθελε όμως μαζί; Για ξεκάρφωμα; Ήμουν το άλλοθι του ή μήπως ήταν μία πραγματική επιθυμία του; Τελικά ήμουν πολύ αθώα και ας το έπαιζα έξυπνη και περπατημένη.
 
Άρχισα πάλι να σκέφτομαι διάφορα. Σταμάτησα ευτυχώς γρήγορα την σκέψη μου. Αφού είχα φτάσει έως εδώ θα έκανα κι εγώ ότι μου αρέσει χωρίς αναστολές. Είχα αποφασίσει από πριν να το βιώσω όλο αυτό και θα το βιώνα μέχρι το τέλος, δεν είχα σκοπό να το χαλάσω για κανένα λόγο.

Άρχισα να του τον παίζω πιό γρήγορα και τα δάκτυλά μου ήταν βαθιά μέσα στο κωλαράκι του μικρού. Έβγαζε κραυγούλες ηδονής και μουγκρητά. Με ένα τίναγμα άρχισε να χύνει χωρίς να αφήσει από το στόμα του τον πούτσο του Αλέξανδρου, το είχε τερματίσει. Ένιωσα τα υγρά του να βγαίνουν με πίεση όπως του έσφιξα το καυλί του την ώρα που έχυσε. Ο Αλέξανδρος με έναν αναστεναγμό άρχισε να χύνει κι αυτός στο στόμα του μικρού, το απολάμβανε πραγματικά. Ο μικρός τα ρούφαγε λαίμαργα και τα κατάπιε με ευχαρίστηση.
 
Σηκώθηκε στα γόνατα, με έπιασε από την μέση, έβαλε το δάκτυλο στο μουνί μου, έτριβε δυνατά την κλειτορίδα μου και με φίλησε στο στόμα βάζοντας την γλώσσα του βαθιά μέσα. Είχε ακόμα σπέρμα του Αλέξανδρου, το άφησε στο στόμα μου και το ρούφηξα, ήταν η ίδια γνώριμη γεύση από το μπαρ. Μόλις μου ήρθε η εικόνα στο μυαλό ανατρίχιασα, έχυσα έτσι γονατιστή με το δάκτυλο του μικρού στο μουνάκι μου και τον Αλέξανδρο να μου τρίβει τις ρώγες.
 
Τον φίλησα στο στόμα, κατάλαβε ότι ήταν τα υγρά του. Εσκυψα και τον πήρα στο στόμα μου, είχε αρχίσει να μαλακώνει. Ένιωθα περίεργα ανάμεσά τους, καύλωνα πολύ, είχε σταματήσει ο χρόνος για μένα, προσπαθούσα να μη σκέφτομαι τίποτα.

Ξαπλώσαμε λίγο να πάρουμε μια ανάσα. Προσπάθησα να τακτοποιήσω την κατάσταση στο μυαλό μου, να συνειδητοποιήσω τι είχε γίνει σήμερα, αλλά με τη ζαλάδα από τα ποτά, την κούραση και την ένταση δεν υπήρχε καμία περίπτωση.
 
- Θέλω να πάω τουαλέτα...

είπα και σηκώθηκα. Το μικρό τον είχε πάρει ο ύπνος όπως ήταν έτσι ιδρωμένος, με σπέρμα στο πρόσωπό και στο κορμί του. Όταν τον έβλεπες έτσι γλυκούλη και ήρεμο να κοιμάται, με αυτό το παιδικό προσωπάκι, ήταν αδύνατον να φανταστείς τι γινόταν πριν από λίγο. Πήγα στην τουαλέτα και πριν προλάβω να καθίσω καλά καλά εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος με το καυλί στο χέρι.
 
- Θέλω κι εγώ... μου λέει.
 
- Ωραία... του απαντάω, μπορείς να περιμένεις λίγο;
 
- Μα μπορούμε και οι δυο μαζί!
 
- Ζαλίστηκες ή μήπως παίρνεις ληγμένα;
 
Γέλασε
 
- Περίμενε και θα δεις. Άνοιξε τα πόδια σου όπως είσαι.
 
- Μα τι λες τώρα πας καλά;... είπα και άρχισα να ανησυχώ.
 
- Έλα μη φοβάσαι, έχε μου εμπιστοσύνη.
 
Τώρα ήταν που τρόμαξα πραγματικά, τι είχε στο μυαλό του πάλι, όλο καινούργιες καταστάσεις, απρόβλεπτος πάντα. Τουλάχιστον δε μπορεί να πλήξει κάποιος μαζί του. Άνοιξα δειλά δειλά τα μπούτια μου.
 
- Κι άλλο, περισσότερο... μου λέει.
 
Τα άνοιξα όσο μπορούσα. Πιάνει τον πούτσο του που ήταν μισό σηκωμένος, λύγισε λίγο τα πόδια του για να σημαδέψει και άρχισε να κατουράει ανάμεσά στα μπούτια μου. Κοίταζα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Μερικές σταγόνες ξέφυγαν και με πιτσίλισαν χαμηλά. Αμέσως άρχισε να με καταβρέχει στην κοιλιά μου και στον αφαλό. Τα έχασα... αυτό κι αν δε το περίμενα καθόλου, ένιωθα το ζεστό υγρό να τρέχει επάνω μου, να κατρακυλάει μέχρι την κωλοτρυπίδα μου. Θύμωσα, κοκκίνισα, αλλά μια περίεργη αίσθηση με κατέβαλε. Τι στο διάολο γίνεται πάλι;
 
Ανέβασε και άλλο τον πούτσο του, τώρα καταβρέχει το στήθος μου. Ασυναίσθητα άρχισα να τα τρίβω, οι ρώγες μου πέτρωσαν πάλι, βρέθηκα να κάνω πιπί μου κι εγώ χωρίς να το θέλω. Με παρατηρούσε προσεκτικά να δει κάθε μου αντίδραση.
 
- Έλα μωρό μου, πες, σου αρέσει; Το έχεις ξανακάνει ποτέ αυτό;

Τι συμβαίνει τώρα; Ερεθίζομαι; Η λογική με το συναίσθημα σε σύγκρουση για άλλη μια φορά. Είναι δυνατόν να αισθάνομαι έτσι; Ούτε να το παραδεχτώ δεν ήθελα. Κι όμως καύλωνα με κάτι που ούτε καν το φανταζόμουν πριν λίγο. Ένιωθα αυτό το ζεστό υγρό στο σώμα μου και καύλωνα. Δεν περίμενα ποτέ να μου συμπεριφερθεί κάποιος έτσι, να με χρησιμοποιήσει σαν ένα σκεύος ηδονής, τόσο ερωτικά όμως, τόσο απλά. Ναι είχα φαντασιωθεί πολλές ερωτικές καταστάσεις, εκτός βέβαια από βία και πόνο, αλλά αυτό; Ούτε καν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό. Τι έζησα μέσα σε ένα βράδυ, δύσκολα να τα χειριστώ, θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να ταξινομήσω όλο αυτό το μπέρδεμα.
 
- Λοιπόν πες μωρό μου, με επανέφερε ο Αλέξανδρος.
 
- Όχι... είπα ψιθυριστά.
 
- Τι όχι;
 
- Όχι δεν το έχω ξανακάνει ποτέ, ούτε το είχα σκεφτεί καν...
 
Έπιασα το μουνάκι μου έτσι βρεγμένο και άρχισα να το τρίβω ξεδιάντροπα, με το άλλο χέρι έτριβα το στήθος μου, είχα ξεφύγει πάλι.
 
- Εντάξει αλλά δε μου είπες, σου άρεσε;
 
- Ναι ρε γαμώτο, μου άρεσε πολύ, με καύλωσε, είμαι διεστραμμένη;
 
- Δε νομίζω, απλά σου αρέσει να ζεις την κάθε στιγμή στο σεξ.
 
Συνέχισα να τρίβω με πάθος την κλειτορίδα μου, βρισκόμουν σε έκσταση πάλι. Όταν τελείωσε αυτό που έκανε ακούμπησε τον πούτσο του στο στόμα μου.
 
- Όχι, του λέω, δε θέλω...

και γύρισα το κεφάλι μου στην άλλη πλευρά. Μου πιάνει τα μαλλιά, γυρίζει το κεφάλι μου και σπρώχνει με περισσότερη ένταση τον πούτσο του στο στόμα μου.
 
- Καθάρισε τον καύλα μου, γλείψε τον όπως εσύ ξέρεις...
 
Έβγαλα την γλώσσα μου και τον έγλειφα, σκούπισα τις τελευταίες σταγόνες, μία αλμυρή περίεργη γεύση ανάμεικτη με αλκοόλ στον ουρανίσκο μου. Άνοιξα το στόμα μου και τον πήρα μέσα, αργά και σφιχτά, ήθελα να του ρουφήξω κάθε σταγόνα. Τον ένοιωσα να μεγαλώνει πάλι μέσα στο στόμα μου, κατάλαβα ότι καύλωνε και αυτός πάλι. Του έπιασα τ' αρχιδια του και τα έσφιξα μαλακά. Συνέχισα χαϊδεύοντας το μουνάκι μου πιο έντονα. Μου έπιασε το στήθος και άρχισε το ζουλάει δυνατά. Πόνεσα λίγο αλλά η ηδονή ήταν μεγαλύτερη. Έβαλα το δάκτυλό μου στην κωλοτρυπίδα του και το έσπρωξα δυνατά μέσα.
 
- Ναι, έτσι πουτανάκι μου, έτσι μου αρέσει, συνέχισε...
 
Τώρα άρχισε να κινείται πιο γρήγορα. Η αναπνοή του βαριά, μου γαμούσε κανονικά το στόμα, ερχόταν η κορύφωση όλης της βραδιάς. Κι εγώ ένιωθα το μούδιασμα στο κορμί μου. Ξαφνικά τραβήχτηκε και άρχισε να χύνει στο πρόσωπό μου και στο στήθος μου. Έχυνα κι εγώ με ένταση.
 
- Χύσε με... έτσι, παντού...
 
Με το χέρι μου άπλωνα το σπέρμα του παντού στο σώμα μου. Ταυτόχρονα του χάιδευα τον πούτσο. Τον πήρα πάλι στο στόμα μου τον καθάρισα.
 
Άρχισε να χαράζει σιγά σιγά, ήταν μια ατελείωτη νύχτα πάθους και ηδονής. Σε ένα βράδυ συνέβησαν πράγματα που σε άλλους δεν πρόκειται να συμβούν σε μια ολόκληρη ζωή. Μπήκαμε στο ντους. Όλη η κούραση έβγαινε τώρα. Σαπουνίζει ο ένας τον άλλο ανταλλάξαμε ένα παθιασμένο αποχαιρετιστήριο φιλί. Πήγα στο δωμάτιο και ντύθηκα. Ο μικρός κοιμόταν ατάραχος.
 
- Τι θα κάνεις τώρα;... ρώτησα.
 
- Θα πιω ένα διπλό καφέ να συνέλθω, θα ξυπνήσω το αγοράκι και θα ετοιμαστούμε να φύγουμε. Εσύ;
 
- Θα πάω να κοιμηθώ και πρέπει από αύριο να εξιστορήσω στον άντρα μου όλη την κατάσταση.
 
- Πρέπει να το κάνεις; Το θεωρείς συνετό αυτό; Μήπως είναι καλύτερα να το αφήσεις έτσι;
 
- Αυτό έκανα μέχρι τώρα και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω στη ζωή μου, αν υπάρξουν συνέπειες, που δεν το πιστεύω, θα αναλάβω τις ευθύνες μου.
 
- Μακάρι να έβρισκα κι εγώ ένα τέτοιο χαραχτήρα για σύντροφο, είπε σκεφτικός.
 
Με πήγε στην πόρτα με χαιρέτησε με ένα φιλί και έφυγα. Διέκρινα μια νότα μελαγχολίας στα μάτια του. Μπήκα στο δωμάτιο, ο Άγης κοιμόταν. Έβγαλα το φόρεμα και ξάπλωσα δίπλα του, ήταν ζεστός, ασυναίσθητα με πήρε αγκαλιά και κούρνιασα στη σιγουριά.
 
Ένα κεφάλαιο έκλεισε στην ζωή μου και ένα άλλο ανοίγει. Από σήμερα θα είμαι ένας άλλος άνθρωπος, θέλοντας και μη. Έγινε μια αλλαγή μέσα μου. Άρχισα να σκέφτομαι το πώς πρέπει να του εξιστορήσω όσα συνέβησαν, γιατί θα το κάνω οπωσδήποτε. Αύριο θα είναι μια καινούρια μέρα, δύσκολη αλλά καινούρια. Έτσι με πήρε ο ύπνος...


Copyright Ref Number: 16151130522S009



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).