Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν αρχές Νοεμβρίου και η Ουρανία και η Ειρήνη γυρνάγανε με τα πόδια από το γυμναστήριο. Κόντευαν τρεις μήνες από τότε που πρωτογνωριστήκανε και λίγο λιγότερο από τότε που η Ουρανία έπεσε στα δίχτυα της Ειρήνης. Μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα η Ουρανία είχε μετατραπεί σε τσουλάρα, κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση της νέας της φίλης. Το σεμνό κοριτσάκι είχε γίνει μία παρτόλα, που πηδιόταν ασύστολα με τον ένα και τον άλλο, πάντα παρέα με τη νέα κολλητή της.
 
Οι δυο τους αποτελούσαν ένα θανατηφόρο ντουέτο σε όλα τα επίπεδα. Είχαν αναπτύξει μεταξύ τους τρομερή χημεία και συνεργάζονταν άψογα στα πονηρά τους σχέδια.
 
- Αχ, τί απίστευτο γαμήσι ήταν αυτό, έκανε κάποια στιγμή η Ουρανία, όσο περπατάγανε προς το σπίτι.
 
- Είδες τί καλή φίλη είμαι;... είπε η Ειρήνη.
 
- Ενώ εσύ είχες μέσα στα αποδυτήρια τον Αλέξανδρο να σε ξεκωλιάζει, εγώ απασχολούσα τη γυναικούλα του
 
- Η σκρόφα δεν πήρε χαμπάρι τίποτα, γέλασε η Ουρανία. Ο άντρας της έχυσε δύο φορές μέσα στην κωλοτρυπίδα μου μέσα σε μόλις ένα τέταρτο.
 
- Καλά να πάθει η μαλακισμένη. Δεν έπρεπε να παριστάνει την ανώτερη, θα μετανιώσει που μας ειρωνεύτηκε, έκανε εκνευρισμένα η Ειρήνη.
 
- Δεν ξέρει με ποιες έμπλεξε, της έκλεισε το μάτι η Ουρανία.
 
- Τώρα που τα κέρατα της θα τρυπάνε το ταβάνι, να δω ποιος θα γελάει με ποιον. Έχω κι εγώ σειρά μετά με τον Αλέξανδρο, έτσι;
 
- Εννοείται, εννοείται... την καθησύχασε η Ουρανία.
 
Όπως όμως έμπαιναν στην εξωτερική είσοδο της πολυκατοικίας, περίμενε την Ουρανία μία απροσδόκητη και δυσάρεστη έκπληξη. Μπροστά από την γυάλινη πόρτα της εισόδου στεκόταν η μητέρα της, η Θεοδώρα. Η μητέρα της είχε αποφασίσει να της κάνει έκπληξη και δεν της είχε πει τίποτα για την επίσκεψή της. Είχε καιρό να δει την κόρη της και μόλις βρήκε ευκαιρία γέμισε μια βαλίτσα και κατέβηκε στην Αθήνα.
 
- Καλώς με δέχτηκες, χαιρέτησε γελαστά την κόρη της. Μπορεί να της χαμογέλασε ζεστά, αλλά δεν πάει να πει ότι μέσα της δε σφίχτηκε.
 
Η κυρία Θεοδώρα θυμόταν την Ουρανία του χωριού. Σεμνή, ήσυχη, με τις μακριές της φούστες, τώρα όμως αντίκριζε ξαφνικά κάτι διαφορετικό. Αν και η θερμοκρασία ήταν γύρω στους δεκαπέντε βαθμούς, η Ουρανία ήταν ντυμένη λες και είχε τριάντα πέντε. Φόραγε ένα κοντό και στενό σορτσάκι και ένα λευκό μπουστάκι χωρίς σουτιέν που επέτρεπε στον καθένα να δει το στήθος και τις ρώγες της, ενώ ίδιο στυλ ρούχων είχε και η φίλη της.
 
- Καλώς ήρθες μαμά, έκανε συγκρατημένα η Ουρανία, μην περιμένοντας σε καμία περίπτωση την επίσκεψη της.
 
- Χτύπαγα τόση ώρα και φοβόμουν μην έκανα λάθος, αστειεύτηκε προσπαθώντας να μην δείξει την έκπληξή της στην Ουρανία, αλλά και ένα θυμό που χτιζόταν σιγά σιγά μέσα της.
 
- Να... είχαμε πάει γυμναστήριο με τη φίλη μου την Ειρήνη, απολογήθηκε, συστήνοντας ταυτόχρονα και τη φιλενάδα της.
 
Την Ουρανία την είχε λούσει κρύος ιδρώτας. Όλο αυτό το διάστημα, μπορεί να είχε ξεπουτανέψει τελείως, αλλά συνέχιζε να προβάλλει μέσω τηλεφώνου στους συγγενείς της στο χωρίο την παλιά της εικόνα. Η εμφάνιση της μητέρας της ανέτρεπε εντελώς τα σχέδια της. Ευτυχώς τουλάχιστον είχε μαζέψει χθες το διαμέρισμα της. Αν η μητέρα της ερχόταν μια μέρα νωρίτερα και έβλεπε όλα τα ερωτικά παιχνίδια που της είχε αγοράσει η Ειρήνη για τις ερωτικές περιπτύξεις τους, διασκορπισμένα στο δωμάτιο, ήταν σίγουρη ότι θα την άρπαζε από το μαλλί και θα την γύριζε ξανά στο χωριό, αποχαιρετώντας για πάντα την Αθήνα. Ευτυχώς τουλάχιστον εκείνη την ημέρα το διαμέρισμα της ήταν όπως έπρεπε και άρμοζε.
 
- Μου φαίνεται ότι κάποια δεν είναι και πολύ φρόνιμη, έκανε η κυρία Θεοδώρα με ένα τόνο μαλώματος στη φωνή της, με το που μπήκαν μέσα.
 
- Ε... γιατί μαμά;... απάντησε κάπως ντροπαλά η Ουρανία.
 
- Τί είναι αυτά που φοράς Ουρανία;... έκανε λίγο πιο θυμωμένα.
 
- Να μαμά... ξεκίνησα γυμναστική και τέτοια φοράνε. Κατάλαβε με προσπαθώ να κοινωνικοποιηθώ.
 
- Καλά... δεν πιστεύω όμως να φοράς αυτό το πράγμα κι αλλού... υποχώρησε λίγο.
 
- Όχι, όχι... μόνο στη γυμναστική... έτρεξε να την καθησυχάσει, λέγοντας της ψέματα.
 
Η αλήθεια είναι ότι η Ουρανία είχε φοβηθεί μία πιο έντονη και αυστηρή αντίδραση από την μητέρα της. Η ήπια συμπεριφορά της που έδειξε πραγματικά την εξέπληξε, κυρίως επειδή ακόμα είχε στα αυτιά της τη μητέρα της να χαρακτηρίζει γυναίκες με λιγότερο προκλητική εμφάνιση από ότι τώρα η ίδια, ως πόρνες.
 
Πριν προλάβει να τακτοποιηθεί η κυρία Θεοδώρα στο δωμάτιο και να ανταλλάξει κάνα δυο κουβέντες παραπάνω με την κόρη της, εμφανίστηκε στην πόρτα τους η Ειρήνη. Είχε κάνει ένα μπανάκι και είχε κατέβει κάτω, φορώντας μια παλιά φόρμα. Η Ουρανία ξεφύσησε από μέσα της, καθώς το τελευταίο που ήθελε ήταν να την δει με κανένα αποκαλυπτικό κορμάκι που συνήθως φόραγε, για να φρικάρει εντελώς η μάνα της. Η μητέρα της μέχρι στιγμής φαινόταν αρκετά συνεννοήσιμη, αλλά δεν έπρεπε να προκαλεί την τύχης της.
 
Η κυρία Θεοδώρα από τη μεριά της ωστόσο είχε ήδη σταμπάρει την Ειρήνη. Σκεφτόταν από μέσα της ότι αυτή η κοπέλα, ίσως ήταν η κακή επιρροή στην οποία οφειλόταν η αλλαγή της Ουρανίας. Η κόρη της, η κόρη της Θεοδώρας, δεν έπρεπε να είχε καν σκεφτεί να φορέσει τέτοιες προστυχιές. Φυσικά, δεν ήθελε να πάει αμέσως κόντρα στη κόρη της, καθώς αντιλαμβανόταν ότι οι ορμόνες σε αυτή την ηλικία λειτουργούν περίεργα. Άλλωστε, θυμόταν και τον εαυτό της στην αντίστοιχη ηλικία. Κι εκείνη πολλά βράδια όταν ο ιερέας πατέρας της και η μάνα της κοιμόντουσαν, αυνανιζόταν στα σκοτάδια προσπαθώντας να καταπραΰνει την κάψα που ένοιωθε. Ήταν ένα ένοχο μυστικό, που ακόμα και τώρα, μετά τα σαράντα, τη βασάνιζε και την έκανε να ντρέπεται για την τότε αδυναμία της. Έπρεπε να παντρευτεί για να θάψει τελικώς τις βρώμικες σκέψεις που κατέκλυζαν το μυαλό της για ένα διάστημα. Το ανησυχητικό όμως ήταν ότι τώρα τελευταία, εκείνες οι προστυχιές έρχονταν στο μυαλό της όλο και πιο συχνά για κάποιο λόγο.
 
Η Ειρήνη από την πλευρά της, μπορεί να είχε αποφασίσει να φορέσει ότι πιο σεμνό είχε, όμως είχε έρθει με πιο πονηρές διαθέσεις. Βλέπετε της είχε γυαλίσει η μαμά της Ουρανίας κι όχι άδικα. Ήταν ο τύπος γυναικών που την άναβαν περισσότερο. Ψηλή, καλοχτισμένη, μία μιλφάρα που την καύλωσε με το που την είδε. Σκόπευε να τη γαμήσει, όπως έκανε τους τελευταίους μήνες με την κορούλα της, αλλά αυτό ήταν κάτι που δε θα το εκμυστηρευόταν στην Ουρανία, τουλάχιστον προς ώρας.
 
Το απόγευμα το περάσαν οι τρεις στους στο διαμέρισμα της Ουρανίας. Δεν ήταν και η πιο βολική συνύπαρξη, αλλά η Ειρήνη το διασκέδαζε από μέσα της. Σε κάθε ευκαιρία έριχνε ματιές στον κώλο της Θεοδώρας και σκεφτόταν τον εαυτό της χωμένο ανάμεσα σε αυτά τα πεταχτά κωλομάγουλα, να της τρώει την κωλοτρυπίδα.
 
Αυτό έκανε και τώρα, καθώς την κοίταζε να σκύβει στο ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη για να πιάσει ένα μπουκάλι. Φανταζόταν έτσι όπως ήταν σκυμμένη να κακοποιεί με κάθε δυνατό τρόπο την κωλάρα της. Από την ονείρωξη της τη διέκοψε ένα μήνυμα στο κινητό. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη της και κοίταξε την Ουρανία πονηρά.
 
- Για δες... έκανε η Ειρήνη, δείχνοντας την οθόνη του κινητού της στην Ουρανία.
 
Η Ουρανία κοίταξε στο κινητό της Ειρήνης και είδε την φωτογραφία τριών νεαρών αντρών μέσα σε ένα αμάξι και από κάτω έγραφε «Ερχόμαστε». Οι όμορφοι νεαροί ήταν πολίστες που τους είχαν γνωρίσει την προηγουμένη σε ένα κλαμπ της παραλιακής, όπου και είχαν τσιμπουκώσει τις γεροδεμένες ψωλές τους στο πάρκινγκ, έτσι για καληνύχτα. Είχαν λοιπόν κανονίσει για απόψε να βρεθούν στο σπίτι της Ειρήνης για ένα ολονύχτιο γαμήσι, για να τους στραγγίξουν τα καυλιά τα κορίτσια και οι παίδαροι βρίσκονταν ήδη στο δρόμο για εκεί.
 
- Κρίμα που δεν θα μπορέσεις να έρθεις, αλλά δεν πειράζει αυτό σημαίνει περισσότερες πούτσες για μένα...

της ψιθύρισε καυλιάρικα η Ειρήνη, γουστάροντας ότι θα πέθαινε από τη ζήλια της η Ουρανία, γνωρίζοντας ότι λίγους ορόφους από πάνω η φιλενάδα της θα πηδιέται με τρία μανάρια, ενώ εκείνη θα κάθεται με τη βαρετή μάνα της.
 
Πράγματι η Ουρανία είχε σκοτεινιάσει και την είχε πιάσει νευρικότητα. Από εκείνο το βράδυ που μπήκε με το έτσι θέλω η Ειρήνη σπίτι της και την γάμησε, δεν είχε περάσει νύχτα που να μην έχει πηδηχτεί. Μετά από τρεις μήνες ακατάπαυστου σεξ, το σερί της μάλλον θα τέλειωνε σήμερα και υπέφερε εξαιτίας αυτού. Ήταν σαν πρεζάκι που ήθελε τη δόση του.
 
- Λοιπόν κυρία Θεοδώρα πηγαίνω εγώ, έχω κάτι δουλειές να κάνω.

Σηκώθηκε από την καρέκλα της η Ειρήνη αποχαιρετώντας τις δύο γυναίκες και στέλνοντας ένα παιχνιδιάρικο φιλάκι στην καταρρακωμένη Ουρανία.
 
To βράδυ, όπως αναμενόταν, κύλησε πολύ δύσκολα για την Ουρανία. Ήξερε πολύ καλά ότι η φιλενάδα της θα ούρλιαζε από ηδονή αυτή την ώρα με τους τρεις πολίστες να περιποιούνται κάθε τρύπα της, ενώ η ίδια παρέμενε εκεί παγιδευμένη στο παγωμένο κρεβάτι της. Δε μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα, ούτε καν να ανακουφίσει έστω και λίγο την κάψα της. Η μητέρα της κοιμόταν στο ακριβώς απέναντι ντιβανάκι και δεν ήθελε να την πιάσει με οποιονδήποτε τρόπο να μαλακίζεται.
 
Το πυρακτωμένο μουνί της όμως διαμαρτυρόταν και ήταν απίστευτα βασανιστικό για εκείνη, αλλά όχι, δεν θα επέτρεπε στον εαυτό της ούτε καν να το αγγίξει. Δεν είχε καμία εμπιστοσύνη στις ορμόνες της, ότι δε θα παρασύρονταν από την έκρηξη ηδονής που θα προκαλούνταν με το παραμικρό άγγιγμα πάνω στο καυλωμένο μουνί της, με πιθανό τελικώς αποτέλεσμα να καταλήξει να αυτοϊκανοποιείται μανιασμένα, θέτοντας σε κίνδυνο να την πάρει χαμπάρι η μάνα της.
 
Το μόνο λοιπόν που μπορούσε κι έκανε ήταν να καταστρώνει σχέδια στο μυαλό της, πώς θα ξεφορτωνόταν τη μητέρα της. Ούτε είκοσι τέσσερις ώρες δεν είχαν περάσει που είχε έρθει και της ήταν ήδη ανυπόφορο, που έπρεπε να προσποιείται κάποια που δεν ήταν πλέον. Θα μίλαγε σίγουρα αύριο στην Ειρήνη, το διαβολεμένο της μυαλό όλο και κάτι θα σκαρφιζόταν.
 
Από την επιτήρηση λοιπόν της μητέρας της, η Ουρανία κατάφερε να ξεφύγει κατά το μεσημέρι. Ανέβηκε γρήγορα στο ρετιρέ και με τα κλειδιά που είχε μπήκε στο σπίτι της Ειρήνης. Δεν της προκάλεσε σίγουρα έκπληξη η κατάσταση του σπιτιού, το είχε δει πολλές φορές έτσι σχεδόν διαλυμένο. Ήξερε πολύ καλά ότι η Ειρήνη όταν γαμιόταν γινόταν της πουτάνας, γούσταρε να πηδιέται με κάθε δυνατό τρόπο και όσο πιο άγρια γινόταν.
 
Τη βρήκε πάνω στο τραπέζι να κοιμάται του καλού καιρού θεόγυμνη, με το κορμί της γεμάτο ξεραμένο σπέρμα και τη σούφρα της ακόμα ανοιγμένη. Γύρευε πόση ώρα και με πόση μανία της ξέσκιζαν τον πάτο. Παρ' όλη όμως την κατάσταση της παρέμενε πανέμορφη.
 
Η Ουρανία την πλησίασε και την ξύπνησε όσο πιο γλυκά μπορούσε. Η Ειρήνη, αφού σηκώθηκε, της είπε να περιμένει, καθώς πήγαινε στο μπάνιο να πλυθεί. Μετά από ένα τέταρτο γύρισε τελείως γυμνή με το δέρμα της να αστράφτει από το νερό που έτρεχε ακόμα από πάνω της.
 
- Έχασες φιλενάδα χθες, με τα παιδιά θα κανονίσουμε ξανά σύντομα, φρόντισε...
 
- Με την μητέρα μου εδώ λίγο δύσκολο... έκανε με παράπονο.
 
- Γι' αυτό ανέβηκα, θέλω να με βοηθήσεις, είπε και την κοίταξε με ένα απελπισμένο βλέμμα.
 
Η Ειρήνη ένιωσε κατευθείαν μια βαθιά ικανοποίηση, αντιλαμβανόμενη ότι η Ουρανία εξαρτιόταν πλέον από εκείνη. Είχε τόσο εθιστεί στις σεξουαλικές περιπέτειες τους, που της ήταν αδύνατο να αντέξει μακριά τους. Η Ειρήνη έβλεπε μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία. Θα έκανε συνεργό την Ουρανία στα πονηρά σχέδια που είχε για τη μαμάκα της και αυτό όπως καταλαβαίνετε την είχε κάνει από τώρα μούσκεμα.
 
Η Ουρανία εκμυστηρεύτηκε τα πάντα στην Ειρήνη για τη μητέρα της μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Τα καλά λαδωμένα γρανάζια του εγκεφάλου της Ειρήνης εργάζονταν ακατάπαυστα, όμως πίστευε ότι είχε βρει τη λύση. Η μητέρα της Ουρανίας είχε χρόνια ενοχλήσεις στη μέση, οπότε ένα καλό μασάζ σε ένα «εξειδικευμένο» σπα, όπου και η ίδια ήταν τακτική πελάτης, θα ήταν ότι έπρεπε για εκείνη.
 
Η Ειρήνη συνεννοήθηκε με την Ουρανία να έρθει με τη μητέρα της να φάνε μαζί το βράδυ στο διαμέρισμα της και εκεί να της προτείνει το δωράκι του μασάζ. Απλά αυτό που ήθελε ήταν να υπάρξει συντονισμένη «επίθεση» και των δύο, ώστε να την πείσουν.
 
Η Θεοδώρα όταν άκουσε στην αρχή την πρόταση της Ειρήνης από την Ουρανία ήταν πολύ αρνητική. Δεν ήθελε να της κάνει το τραπέζι η ελευθέρων ηθών από ότι είχε καταλάβει, γυναίκα. Δεν της είχε κάνει από την αρχή καλή εντύπωση, αλλά δεν ήθελε να το πει στην κόρη της έτσι στα ίσα, γιατί έβλεπε ότι την συμπαθούσε πολύ. Είχε αντιθέτως αποφασίσει ότι θα προσπαθούσε εμμέσως να τις απομακρύνει, γι' αυτό εν τέλει υπέκυψε στις προτροπές της Ουρανίας, κάνοντας της το χατίρι και αποδεχόμενη την πρόταση της νέας φίλης της να δειπνήσουν μαζί.
 
Η Ειρήνη από τη μεριά της, όντας προσηλωμένη στο σχέδιο της, τις υποδέχθηκε με ένα casual ντύσιμο κι όλο το βράδυ στο δείπνο συμπεριφέρθηκε σαν πραγματική κυρία. Κατάφερε μάλιστα μέχρι και να χαλαρώσει τις άμυνες της κυρίας Θεοδώρας και να την κάνει λιγάκι να αναθεωρήσει για εκείνη. Πάντως η ανώμαλη φύση της δεν ήταν παντελώς απούσα. Είχε βάλει την Ουρανία να φορέσει έναν ασύρματο δονητή και όσο καθόντουσαν και τα λέγανε με τη μαμά της, ανέβαζε την ένταση του με το χειριστήριο που είχε στην τσέπη της, κάνοντας την Ουρανία να κοκκινίζει και να ιδρώνει από διέγερση, με την ίδια να κάθεται και να το χαίρεται αφάνταστα. Μάλιστα η κυρία Θεοδώρα ανησύχησε λιγάκι για την κόρη της, καθώς την έβλεπε να σηκώνεται συχνά και να πηγαίνει τουαλέτα. Εκείνη της δικαιολογήθηκε για να την καθησυχάσει ότι είχε πιει πολύ νερό, οπότε έπρεπε να πάει για την ανάγκη της και πράγματι πήγαινε για την ανάγκη της στο μπάνιο, αλλά για μία άλλη είδους ανάγκη.
 
Εκτός όμως με το να παίζει με το καυλωμένο μουνάκι της Ουρανίας, η Ειρήνη είχε και μία άλλη αποστολή, πιο σημαντική. Καταφέρνοντας να πάει τη συζήτηση εκεί που ήθελε, άρχισε να πιέζει τη Θεοδώρα να δεχθεί να πάει για μασάζ εκεί που θα της κανόνιζε. Με τα πολλά και λόγω των πειστικών επιχειρημάτων της Ειρήνης αλλά και την πίεση της αγαπημένης της κόρης, η Θεοδώρα υπέκυψε και δέχτηκε το δώρο της Ειρήνης. Εξεπλάγην μάλιστα που η Ειρήνη είχε κλείσει ήδη ραντεβού για εκείνη αύριο το απογευματάκι. Τόσο βέβαιη ήταν ότι θα δεχόταν;
 
Η Θεοδώρα δεν είχε ξανακάνει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά τα κορίτσια μάλλον είχαν δίκιο ότι το χρειαζόταν. Τους τελευταίους δύο μήνες η πλάτη της την ενοχλούσε αφάνταστα και την πόναγε αρκετά, ενώ ταυτόχρονα δεν ήθελε να παίρνει συνέχεια παυσίπονα, οπότε η φυσική λύση του μασάζ θα ήταν ίσως προτιμότερη.
 
Έπεσε λοιπόν ήρεμη για ύπνο, σκεπτόμενη ότι καλά έκανε τελικά και αποδέχθηκε την προσφορά της Ειρήνης. Λίγο παραπέρα όμως η κόρη της είχε ακόμα τις αμφιβολίες της. Την αγαπούσε τη μαμά της και γνώριζε ότι η Ειρήνη δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο και ανησυχούσε για το τι μπορεί να είχε σκαρφιστεί η φιλενάδα της, αλλά... αλλά από την άλλη θα έμενε για δεύτερο σερί βράδυ αγάμητη και κάτι έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει. Περισσότερο από όλα ήλπιζε ότι η μητέρα της θα αντιδρούσε ή θα σοκαριζόταν με αυτό που της ετοίμαζε η Ειρήνη και θα κοίταζε να γυρίσει γρήγορα στο χωριό αφήνοντας τη στην ησυχία της, αποφεύγοντας τις πολλές επισκέψεις στην Αθήνα. Τουλάχιστον, αυτοί οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες τη βοήθησαν να καταπραΰνει τις καύλες της και να κοιμηθεί χωρίς εξάψεις, εν αντιθέσει με την προηγούμενη βραδιά.
 
Αντίθετα, οι καύλες στο ρετιρέ είχαν φτάσει στο ζενίθ. Η Ειρήνη περίμενε πώς και πώς και ήταν απίστευτα διεγερμένη. Είχε επιστρατεύσει τα καλύτερα της βοηθήματα... είχε χώσει τη μεγάλη της σφήνα στον κώλο της, είχε τοποθετήσει πιαστράκια στις πέτρινες θηλές της και γαμούσε το μουνί της με το μεγάλο δονητή της, ενώ έπαιζε στη μεγάλη τηλεόραση σκληρό λεσβιακό πορνό. Την καύλωνε τόσο πολύ η κυρία Θεοδώρα που δεν είχε σταματήσει να σκέφτεται τρόπους για να την ξεφτιλίσει όταν θα ερχόταν η ώρα της. Όταν κάποιος της γινόταν εμμονή, γινόταν ακραία...
 
Την επομένη, λοιπόν, το απόγευμα βρήκε, όπως ήταν προγραμματισμένο, την Θεοδώρα μπροστά από την είσοδο του σπα, έτοιμη να χτυπήσει το κουδούνι. Ακόμα και τώρα δεν αισθανόταν και πολύ σίγουρη και την είχε ανησυχήσει κυρίως η κόρη της. Όλο το πρωί σαν να προσπαθούσε κάτι να της πει, αλλά όλο δίσταζε. Τελικά δεν άντεξε και την ρώτησε η ίδια, αλλά εκείνη πάλι δεν της είπε κάτι, απλά συνέχιζε να μασάει τα λόγια της για κάποιο ανεξήγητο λόγο. Μετά το μασάζ έπρεπε σίγουρα να κάτσουν να τα πουν.
 
Χτύπησε λοιπόν το κουδούνι και η πόρτα άνοιξε. Η Θεοδώρα προχώρησε λίγα μέτρα στο διάδρομο μέχρι το πάγκο της υποδοχής που στεκόταν μία νεαρή γεμάτη τατουάζ.
 
- Θεοδώρα... πήγε να δώσει το όνομα της.
 
- Ναι, ναι ξέρω, εσάς που σας στέλνει η Ειρήνη, τη διέκοψε γρήγορα η ρεσεψιονίστ.
 
Χωρίς να ανταλλάξουν κάποια άλλη κουβέντα και κάπως απότομα είναι η αλήθεια για το σύνηθες της Θεοδώρας, η ρεσεψιονίστ την οδήγησε σε ένα μικρό δωματιάκι για να αλλάξει.
 
- Είμαι σίγουρη ότι θα το απολαύσετε, την αποχαιρέτησε κλείνοντας της το μάτι παιχνιδιάρικα, χωρίς η Θεοδώρα να αντιλαμβάνεται το λόγο, γιατί το έκανε.
 
Μπαίνοντας μέσα, παρατήρησε κατευθείαν ότι το δωμάτιο είχε γύρω γύρω καθρέπτες ενώ υπήρχε επίσης ένα μικρό δερμάτινο σκαμπό, όπου πάνω του ήταν μία μεγάλη καθαρή άσπρη πετσέτα.
 
Δεν ήταν ακόμα σίγουρη ότι έκανε καλά που είχε δεχθεί την προσφορά της Ειρήνης, όμως τώρα ήταν πλέον αργά. Η Θεοδώρα ξεκίνησε να αφαιρεί με αργές κινήσεις από πάνω της το μακρύ μαύρο φουστάνι της, καθώς αισθανόταν κάπως άβολα. Ήταν αρκετά παράξενο για την ίδια να βλέπει τον εαυτό της να γδύνεται όπου κι αν κοίταζε, ήταν κάτι αρκετά περίεργο για εκείνη.
 
Αφού ξεφορτώθηκε το συντηρητικό της φουστάνι, έφτασε μέχρι το μπροστινό μέρος του σουτιέν της και το ξεκούμπωσε. Τα αφράτα στήθη της πετάχτηκαν από αυτό και χοροπήδησαν ανάλαφρα. Παρά την ηλικία της ήταν ακόμα αρκετά στητά, σκέφτηκε ενστικτωδώς. Είχε χρόνια να παρατηρήσει το σώμα της, αλλά αυτοί οι καθρέπτες γύρω της την ανάγκαζαν να το κάνει. Χωρίς να το συνειδητοποιήσει σκέφτηκε ότι είχε πολύ όμορφο σώμα και στεκόταν και περιεργαζόταν τον εαυτό της μέσω των πολλαπλών καθρεπτών.
 
Τα ξανθά μακριά μαλλιά της, το βαθύ γαλάζιο βλέμμα, μαζί με τα όμορφα ψηλά και έντονα ζυγωματικά της δημιουργούσαν ένα συνδυασμό που έκανε το πρόσωπο της να εντυπώνεται στον εγκέφαλο όσων την κοίταζαν, κι ας μην το ήξερε, ενώ το γυμνό ευθυτενές κορμί της θα το ζήλευαν όχι μόνο συνομήλικες της αλλά και πολλές μικρότερες. Το στρογγυλό φουσκωτό στήθος της με τις σκληρές σκούρες θηλές του, η επίπεδη κοιλιά της λόγω της λιτής διατροφής της και της ενασχόλησης με τα κτήματα και ένας καμπυλωτός πεταχτός πισινός, με ελάχιστη κυτταρίτιδα, θα άφηναν πολλούς με ανοιχτό το στόμα. Αλλά γιατί άραγε τα σκεφτόταν αυτά;
 
Έβαλε τα χέρια της στη λεκάνη της και κατέβασε το υφασμάτινο βρακί της, το οποίο έπεσε στις πατούσες της και έσκυψε να το μαζέψει. Όπως ήταν σκυμμένη παρατήρησε μέσω της αντανάκλασης του καθρέπτη, το αιδοίο της που είχε ψιλό ανοίξει λόγω της στάσης του σώματος της. Χωρίς να καταλάβει το γιατί, έμεινε να το κοιτάζει για λίγα δευτερόλεπτα. Μόλις αντιλήφθηκε τι έκανε ανασηκώθηκε γρήγορα, παραξενεμένη για την αντίδραση της. Ήταν πλέον εντελώς γυμνή, και το μόνο πράγμα που φόραγε ακόμα ήταν ένα χρυσό σταυρουδάκι που το κράταγε γύρω από το λαιμό της μία χοντρή επίχρυση αλυσίδα.
 
Τύλιξε τη λευκή πετσέτα γύρω της, φόρεσε κάτι άσπρες χνουδωτές παντόφλες και κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο μασάζ που της είχαν υποδείξει, έχοντας μαζί της από τα προσωπικά της πράγματα μόνο το κινητό εάν χρειαζόταν κάτι.
 
Μόλις άνοιξε την πόρτα, τα μάτια της διέτρεξαν ένα ευρύχωρο δωμάτιο που φωτιζόταν από πολλές λάμπες στους τοίχους που η καθεμία έριχνε απαλό, αμυδρό φως σε όλο το χώρο. Το φως αυτό συμπληρωνόταν από αρκετές κόκκινες λυχνίες LED σε κάθε γωνία που εξέπεμπαν ένα τρεμάμενο φως. Η διακόσμηση του δωματίου ήταν πολύ μινιμαλιστική και γοτθική, με κόκκινα, μαύρα και μοβ χρώματα παντού. Στον τοίχο και ακριβώς απέναντι από την πόρτα βρισκόταν ένα μεγάλο κρεβάτι μασάζ με ένα παραγεμισμένο δερμάτινο κεφαλάρι και ένα χοντρό, ξύλινο, περίτεχνα σκαλισμένο υποπόδιο σε κάθε πλευρά. Το ταβάνι πλαισιωνόταν από έναν ολόσωμο καθρέφτη, ο οποίος ήταν εξαιρετικά επιβλητικός και χωρίς να το καταλάβει δημιουργούσε μία νευρικότητα στη Θεοδώρα. Το δωμάτιο γενικά είχε μια ευχάριστη, ελαφριά μυρωδιά λεβάντας και η θερμοκρασία ήταν αρκετά ζεστή. Εντύπωση της έκανε επίσης ότι υπήρχε στον έναν τοίχο ένα μεγάλο τζάμι από αυτά που βλέπεις στις αστυνομικές σειρές, όταν ανακρίνουν υπόπτους. Δε μπορούσε να δει προς τα έξω και δεν ήταν σίγουρη εάν κάποιος αντίθετα μπορούσε να δει προς τα μέσα, αλλά γρήγορα το προσπέρασε θεωρώντας ότι ήταν κάποιου είδους ντεκόρ ή τέλος πάντων θα ήταν κάτι συνηθισμένο στα σπα, δεν είχε ξανάρθει άλλωστε ξανά ποτέ της.
 
Πλησίασε λοιπόν το δερμάτινο ανάκλιντρο, αφήνοντας σε ένα μικρό τραπεζάκι το κινητό της και ξάπλωσε μπρούμυτα όπως είχε δει στις ταινίες να γίνεται, τυλιγμένη σε μία αφράτη λευκή πετσέτα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα άκουσε την πόρτα να ανοίγει και να μπαίνει μέσα ένας γυμνασμένος νεαρός.
 
Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε περάσει από την σκέψη της ότι ο προσωπικός της μασέρ θα ήταν άντρας, για κάποιο λόγο πίστευε αφελώς ότι στα σπα στις γυναίκες κάνουν μασάζ γυναίκες και σε καμία περίπτωση άντρες. Την είχε πιάσει ταραχή τώρα με το νεαρό. Πώς θα άφηνε ένα αγόρι γύρω στην ηλικία της κόρης της να την ακουμπήσει;
 
- Ε... θα ήθελα με γυναίκα μασέρ να κάνω τη συνεδρία, ανασηκώθηκε η Θεοδώρα και κοίταξε τον ξανθό και γεροδεμένο νεαρό που στεκόταν μπροστά της, σφίγγοντας την πετσέτα μηχανικά πάνω της.
 
Το γεμάτο άνω χείλος του νεαρού μασέρ σχημάτισε ένα ελαφρύ μειδίαμα.
 
- Το σπα μας δεν έχει γυναίκες μασέρ κυρία μου κι όπως βλέπετε, δεν είμαι γυναίκα, τόνισε ιδιαίτερα αυτό το τελευταίο κομμάτι.
 
Η Θεοδώρα δεν απάντησε αλλά τον εξέτασε με το βλέμμα της ακόμα πιο λεπτομερώς. Φαινόταν να είναι γύρω στα 20, πιθανότατα μόνο λίγα χρόνια μεγαλύτερος από την Ουρανία. Το λευκό βαμβακερό μπλουζάκι απλωνόταν στους φαρδείς ώμους του και φαινόταν αρκετά στενό στα μανίκια ώστε να κόβει την κυκλοφορία στους διογκωμένους δικέφαλους του. Τα ξανθά μαλλιά του, κοντά στα πλάγια και μακρύτερα στην κορυφή, είχαν χωρίστρα στο πλάι και ήταν χτενισμένα προς τα πίσω, δίνοντάς του περισσότερο την εμφάνιση επιχειρηματία παρά μασέρ.
 
- Σε παρακαλώ, πες τους να στείλουν κάποια γυναίκα, προσπάθησε η Θεοδώρα να αντιδράσει.
 
- Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε, κυρία μου, αφήστε λίγο στη άκρη τις τυπικότητες. Και αν ακυρώσετε χωρίς προειδοποίηση, θα πρέπει να χρεώσω ολόκληρο το ποσό στην Ειρήνη και πιστέψτε με, με καλοπλήρωσε για να σας περιποιηθώ, ένα πεντακοσάρικο πήρα για την φροντίδα σας.
 
Η Θεοδώρα σκέφτηκε να εξαπολύσει τον συσσωρευμένο θυμό που είχε αρχίσει να χτίζεται μέσα της πάνω του, καθώς σκεφτόταν πόσο χαζή ήταν που εμπιστεύτηκε αυτό το βρομοθήλυκο την Ειρήνη – φυσικά και θα προσπαθούσε να την φέρει σε δύσκολη θέση - αλλά μετά είδε ξανά τα χέρια του νεαρού. Μεγάλα. Με άφθονες φλέβες. Χρειαζόταν οπωσδήποτε μασάζ οι πονεμένοι μύες της και ίσως ο νεαρός ήταν κατάλληλος, γιατί άλλωστε να χρεώνει τόσο πολύ τις υπηρεσίες του;
 
- Θέλω μόνο ένα μασάζ. Τίποτα επιπλέον, υπέκυψε τελικά η Θεοδώρα.
 
- Ό,τι θέλει ο πελάτης...

είπε καθώς πέρασε δίπλα της, με εκείνη να ξαπλώνει ξανά ανάσκελα, ενθυμούμενη ότι τα τεράστια χέρια αυτού του άντρα θα ήταν παντού στο σώμα της, χωρίς να ξέρει καν το όνομα του.
 
- Πώς σε λένε;
 
- Δημήτρη.
 
- Χάρηκα, Θεοδώρα.
 
- Να ξέρεις Θεοδώρα θα περάσουμε πολύ καλά, της είπε με ύφος που την μπέρδεψε, καθώς της θύμισε τον τόνο και της ρεσεψιονίστ προηγουμένως
 
Όταν ο νεαρός γύρισε κάποια στιγμή με την πλάτη του στραμμένη προς εκείνη, η Θεοδώρα ανεξήγητα δεν μπόρεσε και παρατήρησε το λευκό λινό παντελόνι του που χάιδευε χαλαρά τους καλοσχηματισμένους γλουτούς του, με τις έντονες καμπύλες των μηρών να διαφαίνονται έντονα μέσα από αυτό. Γρήγορα όμως κατάλαβε τί έκανε και κάρφωσε το βλέμμα της κάτω.
 
Είχε έρθει η ώρα όμως του μασάζ. Ο νεαρός μασέρ βρέθηκε ακριβώς πίσω από την Θεοδώρα και χωρίς προειδοποίηση μετακίνησε τη λευκή πετσέτα με την οποία ήταν τυλιγμένη η Θεοδώρα κάτω από τους ώμους της.
 
- Είναι απαραίτητο αυτό;... διερωτήθηκε η Θεοδώρα με ελαφρώς νευρικό τόνο, αντιλαμβανόμενη ότι ήταν γυμνόστηθη από κάτω.
 
- Φυσικά, για να μπορέσω να βάλω λίγο λάδι στους ώμους σας, ώστε να χαλαρώσετε.
 
- Εντάξει, έδειξε την απαιτούμενη κατανόηση. Παρεμπιπτόντως πότε ξεκίνησες με αυτή την ενασχόληση;
 
- Από όταν τέλειωσα το σχολείο, απάντησε καθώς έριχνε λίγο λάδι στα χέρια του.
 
- Πόσο χρονών είσαι;... ρώτησε από περιέργεια καθώς τον άκουγε να τρίβει το λάδι στα χέρια του.
 
- 20, απάντησε καθώς ερχόταν σε μία πρώτη επαφή με τους ώμους της.
 
Ο Δημήτρης λοιπόν ξεκίνησε το μασάζ με ελαφριά εντριβή, καλύπτοντας τους ώμους της Θεοδώρας με λάδι και μετά από ένα λεπτό άρχισε στη συνέχεια να κάνει πιο σταθερό μασάζ.
 
"Αυτό είναι ωραίο" σκέφτηκε η Θεοδώρα από μέσα της κι έκλεισε τα μάτια της και επέτρεψε στον νεαρό να συνεχίσει να σφίγγει απαλά τους ώμους και το κάτω μέρος του λαιμού της.
 
"Ωχ", ένα επιδοκιμαστικό βογκητό έφυγε από το στόμα της καθώς ο Δημήτρης γινόταν πιο έντονος με τα χέρια του.
 
- Έχεις πολλή ένταση εδώ, είπε καθώς άρχισε να πιέζει το πίσω μέρος του λαιμού της με τους αντίχειρες του.
 
- Μ... ναι, έχω, αλλά αυτό βοηθάει, γουργούρισε η Θεοδώρα που είχε αρχίσει να το απολαμβάνει.
 
Μετά από δύο λεπτά περαιτέρω τριψίματος κατά τα οποία η Θεοδώρα ανακάλυψε πόσο ευεργετικό ήταν το μασάζ του Δημήτρη, εκείνος σκούπισε τους ώμους της με μια πετσέτα και απομακρύνθηκε από το κρεβάτι.
 
- Τώρα θα δουλέψω περισσότερο την πλάτη σου, είπε με επαγγελματικό τόνο, μείνε μπρούμυτα, συνέχισε καθώς έπαιρνε ένα άλλο μπουκαλάκι με λάδι.
 
Η Θεοδώρα έκανε ό,τι της είπε, παραμένοντας μπρούμυτα με το πρόσωπό της στο κρεβάτι και κοιτάζοντας προς τα δεξιά, όπου ο Δημήτρης επέστρεφε με το νέο λάδι.
 
Εκείνος πήγε πάλι πίσω της και κατέβασε για άλλη μια φορά την πετσέτα από τους ώμους της, καθώς όσο εκείνος έψαχνε για το λάδι, εκείνη την είχε ξανανεβάσει όσο πιο ψηλά μπορούσε, αλλά δε σταμάτησε στο προηγούμενο με πριν σημείο αλλά την τραβούσε ακόμα πιο κάτω μέχρι που η ανήσυχη Θεοδώρα τον σταμάτησε.
 
- Όχι, δε θέλω να την τραβήξεις κι άλλο. Δε φοράω σουτιέν!
 
- Είναι σημαντικό να τρίψω το λάδι στην πλάτη σας. Δεν μπορώ να κάνω μασάζ χωρίς αυτό, υποστήριξε ο Δημήτρης.
 
Η Θεοδώρα εξακολουθούσε όμως να ανησυχεί...
 
- Όχι, δεν αισθάνομαι άνετα να το κάνω αυτό...
 
- Πιστέψτε με, θα κάνω την πλάτη σας να νιώσει πολύ καλύτερα, τη διαβεβαίωσε με ήρεμη φωνή
 
Η Θεοδώρα, ακόμα μισό απρόθυμη, του επέτρεψε εν τέλει να τραβήξει την πετσέτα της πιο κάτω σηκώνοντας την ελαφρώς για να του εκθέσει την πλάτη της, ενώ προσπαθούσε να καλύψει το μεγάλο στήθος της από κάτω.
 
Τώρα η πετσέτα της κάλυπτε μόνο τα οπίσθια της και τα πλαϊνά του στήθους της που ήταν πιεσμένα στο κρεβάτι. μπορούσαν εύκολα να φανούν. Ο Δημήτρης προσπάθησε να την καθησυχάσει περαιτέρω.
 
- Ηρεμήστε, ηρεμήστε κυρία Θεοδώρα. Μετά από την σημερινή συνεδρία θα φύγετε άλλος άνθρωπος.
 
Στεκόμενος στη δεξιά πλευρά της άρχισε να τρίβει το λάδι στο κάτω μέρος της πλάτης της, προτού προχωρήσει πιο πάνω στις ωμοπλάτες.
 
- Αχ, αυτό είναι πραγματικά ωραίο, γουργούρισε ξανά εκείνη, νιώθοντας πλέον πιο άνετα.
 
- Ναι, ναι, σας στο είπα, συνέχισε πιο έντονα ο Δημήτρης.
 
Όπως έκανε και με τους ώμους, ο νεαρός έγινε όλο και πιο σταθερός με τις παλάμες του.
 
- Υπάρχει ένταση κι εδώ...
 
"Μ... ναι..." βογκούσε η Θεοδώρα. Είχε αρχίσει να απολαμβάνει πολύ το μασάζ τώρα. Μπορούσε να δει ένα ρολόι στον τοίχο από το σημείο όπου βρισκόταν. Η ώρα ήταν 19:30. Ήταν εδώ μέσα για 12 λεπτά τώρα. "Aυτό θα πρέπει να τελειώσει σύντομα" σκέφτηκε.
 
Συνέχισε να συνομιλεί με το Δημήτρη για διάφορα θέματα, έχοντας χαλαρώσει και αναθεωρήσει τελείως, καθώς εκείνος συνέχιζε να της τρίβει και να της πιέζει την πλάτη. Ανάμεσα στις συζητήσεις, η ώριμη γυναίκα υποσυνείδητα ξεστόμιζε ένα ήσυχο "μ..." ή ένα "ωχ...". Aπολάμβανε αυτή τη δωρεάν υπηρεσία, αλλά ήξερε ότι έπρεπε να γυρίσει σπίτι και να ετοιμάσει το αποψινό δείπνο για εκείνη και την Ουρανία.
 
- Πόσο ακόμα;... ρώτησε.
 
- Όχι πολύ, όχι πολύ, απάντησε ο Δημήτρης. Θα προχωρήσω στο επόμενο στάδιο τώρα, συνέχισε μετά από μια παύση.
 
- Δηλαδή;
 
- Θα κάνω μασάζ στα πόδια σας
 
- Εντάξει, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο...

αναστέναξε. Ήθελε απλώς να σηκωθεί και να φύγει, αλλά το μασάζ του νεαρού ήταν εκπληκτικά πολύ καλό μέχρι στιγμής και ήταν περίεργη για το τι θα μπορούσε να κάνει για τα ταλαιπωρημένα πόδια της. Ο Δημήτρης άρχισε να μετακινεί την πετσέτα πιο κάτω από το σώμα της, αποκαλύπτοντας τώρα σχεδόν όλο τον κώλο της.
 
- Δημήτρη τι κάνεις;...

αναφώνησε, έτοιμη να διαμαρτυρηθεί. Εκείνος όμως συνέχισε ακάθεκτος, τοποθετώντας μια άλλη πετσέτα στο κάτω μέρος της πλάτης της, χωρίς όμως να καλύπτει εντελώς τους γλουτούς της. Η Θεοδώρα απλά ανακουφίστηκε που είχε τουλάχιστον κάποιου είδους κάλυψη εκεί κάτω. Η αρχική πετσέτα είχε πλέον τραβηχτεί εντελώς μέχρι τα γόνατά της και αισθανόταν το γυμνό κορμί της να ιδρώνει και να παγώνει ταυτόχρονα.
 
Ο Δημήτρης έτριβε ήδη λάδι στο πίσω μέρος των ποδιών της. Τα πόδια της δεν ήταν κοκαλιάρικα, ήταν καλοσχηματισμένα με κάποια μυϊκή μάζα, που πιθανότατα οφειλόταν στα χρόνια εργασίας στο χωράφι και αισθανόταν τα δυνατά δάχτυλα του νεαρού να τη ζυμώνουν. Παρόλο που ήξερε ότι έπρεπε να συνεχίσει τη μέρα της, η Θεοδώρα απολάμβανε πραγματικά την προσοχή που έδινε ο νεαρός στους μηρούς της, καθώς τους έσφιγγε και τους πίεζε για τα επόμενα λεπτά. Εξακολουθούσε μάλιστα να βγάζει περιστασιακά εγκωμιαστικά βογκητά όταν τους πίεζε πιο δυνατά ή μετακινούσε τα χέρια του σε άλλες περιοχές που δεν είχε ήδη αγγίξει.
 
- Θεέ μου, Δημήτρη, είσαι καλός...

αναφώνησε χωρίς να το αντιληφθεί, καθώς εκείνος κυλούσε τις παλάμες του στο πίσω μέρος των μηρών της μέχρι τον κώλο της. Το επανέλαβε αργά άλλες 7 φορές προκαλώντας της περισσότερα βογκητά επιδοκιμασίας. Ξαφνικά, ο Δημήτρης αφαίρεσε και τις δύο πετσέτες, αφήνοντας τη Θεοδώρα γυμνή πάνω στο δερμάτινο κρεβάτι.
 
- Μη... πρέπει πραγματικά να μετακινήσεις την πετσέτα;... διαμαρτυρήθηκε αλλά δεν έκανε κάποια άλλη κίνηση.
 
- Οπωσδήποτε, πρέπει τώρα να σου κάνω ολόσωμο μασάζ για να τελειώσω τη συνεδρία μου, ακούστηκε μία κάπως επιθετική και αναστατωμένη φωνή από τον Δημήτρη.
 
- Τι; Όχι! Κοιτάξτε, εκτιμώ πλήρως το δωρεάν μασάζ και τα πάντα, αλλά δε μπορώ να είμαι εντελώς γυμνή μπροστά σου!
 
- Πίστεψέ με, ξέρω τί κάνω, επαγγελματίας είμαι! Πρέπει να το τελειώσω έτσι. Θα το απολαύσεις, εμπιστεύσου με...
 
Η Θεοδώρα αναστέναξε: "Εντάξει, αλλά, αυτό και τέλος".
 
- Σίγουρα...

ακούστηκε η ακόμα κάπως ταραγμένη φωνή του Δημήτρη. Η Θεοδώρα ήταν τώρα εντελώς γυμνή. "Τι στο διάολο κάνω;" σκέφτηκε από μέσα της, εάν ήξεραν οι συγχωριανοί της τι κάνει τώρα ένας άγνωστος νεαρός γύρευε τι θα σκεφτόντουσαν. Της άρεσε ο τρόπος με τον οποίο χαλάρωνε τους μύες της ο Δημήτρης, αλλά το όλο σκηνικό ήταν ανεπίτρεπτο και θα έπρεπε να τελειώσει σύντομα. Ο νεαρός όμως ήδη είχε αρχίσει να τρίβει πάνω-κάτω το σώμα της με μία νέα, πρωτόγνωρη ορμή. Η Θεοδώρα δεν ήθελε να το ομολογήσει, αλλά ένιωθε υπέροχα. Σχεδόν χάρηκε που ήταν γυμνή - αν και δε θα το ομολογούσε ποτέ- δεχόμενη ένα μασάζ που έκανε όλο της το σώμα να ξανανιώσει.
 
Ο Δημήτρης έριχνε ακόμα περισσότερο λάδι με επιμέλεια στην πλάτη και τα πόδια της, με εκείνη να γουργουρίζει με επιδοκιμασία. Ήξερε ότι έπρεπε να φύγει σύντομα, αλλά δε μπορούσε. Αυτό το μασάζ ήταν πάρα πολύ καλό.
 
Στη συνέχεια ο νεαρός άρχισε να τρίβει τον κώλο της με λάδι. Η Θεοδώρα σοκαρίστηκε μέσα της, χρόνια είχε κάποιος να αγγίξει τα οπίσθια της, αλλά δεν είπε τίποτα. Το μασάζ στον πισινό της ήταν τόσο καλό που απλά δε μπορούσε να διαμαρτυρηθεί. Μπορούσε να νιώσει τον κώλο της να κουνιέται καθώς ο Δημήτρης κούναγε τους μηρούς της. "Ω Θεέ μου, αυτό είναι απίστευτο" βογκούσε αργά.
 
Χωρίς να το γνωρίζει, ο Δημήτρης χαμογελούσε πίσω της σαρδόνια, τα μάτια του γυάλιζαν και κάτι φούσκωνε μέσα στο παντελόνι του. Ήξερε τι έκανε. Επέστρεψε στο μασάζ των μηρών της, περνώντας τα χέρια του στις εσωτερικές πλευρές των ποδιών της Θεοδώρας. Ξαφνικά με ένα από τα δάχτυλα του που διέτρεχαν όλο το μήκος του δεξιού της ποδιού, έκανε μία ελαφρά επαφή με τις ηβικές τρίχες και τα εξωτερικά χείλη του μουνιού της, αιφνιδιάζοντας την.
 
- Εμ... δε θα έπρεπε να με αγγίζεις εκεί κάτω... σχολίασε ταραγμένα η Θεοδώρα καθώς προσπαθούσε να μετακινήσει το χέρι του Δημήτρη, αλλά δεν προσπαθούσε όσο θα έπρεπε.
 
- Τώρα, μπορώ να σε βοηθήσω και με την κοιλιά σου, γύρνα και ξάπλωσε ανάσκελα, αντιπρότεινε ο Δημήτρης, βλέποντας το μιλφάκι αναστατωμένο.
 
- Αλήθεια περιμένεις από μένα, θρήσκα γυναίκα, να ξαπλώσω ανάσκελα εκθέτοντας το στήθος μου και το υπόλοιπο γυμνό μου σώμα; Όχι, δε μπορώ να το κάνω αυτό, λυπάμαι. Του απάντησε με σταθερό τόνο.
 
- Το ξέρω ότι σας είναι άβολο, αλλά πρώτον είμαι επαγγελματίας, οπότε υπάρχει πλήρης εχεμύθεια και δεύτερον έχουν απολαύσει τις ίδιες υπηρεσίες εκατοντάδες γυναίκες που δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα, ισχυρίστηκε ο Δημήτρης.
 
"Δε χρειάζεται να το πω στην Ουρανία αυτό..." σκέφτηκε από μέσα της η Θεοδώρα, που ένιωθε μια βαθιά εσωτερική παρόρμηση να αφήσει το νεαρό άντρα να συνεχίσει να την περιποιείται με τα δυνατά χέρια του. Ένιωθε ήδη και πολλές μάλιστα ενοχές, που βρισκόταν γυμνή σε ένα κρεβάτι και της έκανε μασάζ ένας άντρας, αλλά είχε πολλά χρόνια να νιώσει τόσο χαλαρή. Έτσι κι αλλιώς ο Δημήτρης ήταν καταξιωμένος επαγγελματίας έπρεπε να τον εμπιστευτεί.
 
- Εντάξει, λίγα λεπτά ακόμα... δωσε την πολυπόθητη έγκριση της και γύρισε δεξιόστροφα χρησιμοποιώντας το δεξί της χέρι για να καλύψει το μεγάλο της στήθος. Μόλις βρέθηκε ανάσκελα, το δεξί της χέρι παρέμεινε πάνω από το στήθος της και το αριστερό της κάλυψε το μουνί της.
 
- Πιστέψτε με, δε χρειάζεται να καλύψετε το στήθος σας, απλά χαλαρώστε προσπάθησε ο Δημήτρης και πάλι να την καθησυχάσει.
 
Ανέβηκε με ένα σάλτο γρήγορα πάνω στο ανάκλιντρο φτάνοντας από πάνω της και τοποθετώντας τα γόνατά του εκατέρωθεν των γοφών της, ακουμπώντας ελαφρά τον πισινό του στους μηρούς της. Αυτό ξάφνιασε την εντελώς γυμνή Θεοδώρα, που δεν περίμενε σε καμία περίπτωση μία τέτοια εξέλιξη.
 
- Τί κάνεις, του έκανε έκπληκτη βλέποντας τη γυμνασμένη φιγούρα του Δημήτρη να στέκεται πλέον πάνω της.
 
- Χρειάζομαι καλή γωνία για την κοιλιά σας, της απάντησε μην δίνοντας σημασία στον πολύ ανήσυχο βλέμμα της.
 
Άρχισε αμέσως να της κάνει μασάζ στην κοιλιά και τα πλευρά της σπρώχνοντας σιγά σιγά το χέρι της από την κοιλιά της και προς το πλάι, ενώ το άλλο της χέρι παρέμενε απελπισμένα σφιγμένο στο μεγάλο της στήθος.
 
Κάτω από το σημείο όπου στήθηκε ο Δημήτρης, το μουνί της Θεοδώρας βρισκόταν πλέον εκτεθειμένο, αλλά την παρηγορούσε ελαφρώς το γεγονός ότι δεν θα το έβλεπε όσο παρέμενε σε αυτή τη θέση. Μετά από κάποια τρίψιμο και συμπίεση της κοιλιάς και των πλευρών της, η προσοχή του Δημήτρη κινήθηκε τώρα προς τα μεγάλα στήθη της. Αργά, αλλά με κάποια πίεση άρχισε να κάνει μασάζ στα πλευρά της, κινούμενος επανειλημμένα πάνω- κάτω.
 
"Αυτό είναι πραγματικά πολύ καλό" σκέφτηκε η Θεοδώρα. Έκλεισε τα μάτια της για τα επόμενα 2 λεπτά περίπου, χωρίς να καταλάβει το γιατί, ενώ ο νεαρός συνέχισε να κάνει μασάζ στα πλευρά της, ακριβώς κάτω από το στήθος της.
 
- Τώρα πρέπει να κάνω το στήθος σας, της ανακοίνωσε πολύ σοβαρά.
 
- Εμ...

μουρμούρισε η Θεοδώρα παραζαλισμένη και δεν κατάφερε να αντιδράσει καθώς ο Δημήτρης έπιασε τον καρπό της τραβώντας αργά το χέρι της μακριά από το μεγάλο της στήθος, εκθέτοντάς το πλήρως.
 
- Αυτό δεν είναι σωστό, η ηθική μου...

πήγε να πει αλλά ο Δημήτρης την διέκοψε ξανά.
 
- Εμπιστευτείτε με, εμπιστευτείτε με... έκανε με φλόγες να πετάγονται από τα μάτια του, θα σας αρέσει.

Όταν επρόκειτο να καθησυχάσει την Θεοδώρα, ο Δημήτρης δεν τα κατάφερνε πολύ καλά. Η Θεοδώρα εάν και μπερδεμένη από την όλη κατάσταση, αντιλαμβανόταν πολύ καλά ότι όλα αυτά ήταν λάθος. Ο Δημήτρης όμως ήταν ακάθεκτος, κατέβηκε από το κρεβάτι εκθέτοντας πλήρως τη γυμνή γυναίκα στο κρεβάτι
 
- Κοίτα, πρέπει να φύγω τώρα, μπορείς να μου δώσεις την πετσέτα σε παρακαλώ;... ρώτησε λίγο ανήσυχα.
 
- Όχι, παρακαλώ όχι, μείνετε ήρεμη, δώστε μου 2 λεπτά ακόμα από το χρόνο σας...
 
Ο Δημήτρης έσπευσε πίσω στο κρεβάτι με ένα άλλο μπουκάλι λάδι μασάζ στο ένα χέρι.
 
- Εντάξει, μόνο άλλα δύο λεπτά, αναστέναξε η Θεοδώρα αντιλαμβανόμενη ότι δε μπορούσε να κάνει κάτι.
 
Η Θεοδώρα ήξερε ότι έπρεπε να φύγει, ήξερε ότι αυτό ήταν εντελώς λάθος, αλλά ένα μέρος της ήταν περίεργο για το τι είδους περιποίηση θα έκανε ο νεαρός στο στήθος της.
 
Ο Δημήτρης κινήθηκε δίπλα της, κράτησε το μπουκάλι του μασάζ πάνω από το στήθος της δίνοντάς του μια ελαφριά πίεση, εκτοξεύοντας το λάδι σε κάθε βυζί και στις θηλές της. "Ωχ,,," βόγκηξε ανεπαίσθητα η Θεοδώρα με κάποια έκπληξη. Το λάδι της προκάλεσε μια ελαφριά ανατριχίλα.
 
Ο Δημήτρης έβαλε τα χέρια του στα πλάγια του κορμού της, μαζεύοντας τις σταγόνες λαδιού που έρεαν από τα μεγάλα στήθη και έπεφταν στο κρεβάτι. Σιγά σιγά κίνησε και τα δύο χέρια προς τα πάνω, πάνω από κάθε στήθος, κάνοντας την πρώτη επαφή με τις θηλές της.
 
"Ω, Θεέ μου...", κλαψούρισε η Θεοδώρα. Ποτέ κανείς εκτός από την ίδια και την κόρη της όταν ήταν μωρό δεν είχε αγγίξει τις θηλές της και τώρα αυτός ο άγνωστος νεαρός έπιανε με τις μεγάλες παλάμες του και τις δύο βυζόμπαλες της καλύπτοντας τις θηλές της που είχαν πετρώσει από το άγγιγμα του σαν να ήταν ότι πιο συνηθισμένο.
 
Μετά από κάποια συμπίεση άρχισε να τρίβει τις λαδωμένες χούφτες του πάνω στα στήθη και τις θηλές απλώνοντας το λάδι σε όλο της το στήθος. Η Θεοδώρα άφησε να βγει έναν περιστασιακό βογκητό χωρίς να το καταλάβει, καθώς ο νεαρός επαναλάμβανε τον ελιγμό ξανά και ξανά. Είχαν περάσει 5 λεπτά από την τελευταία φορά που κοίταξε το ρολόι στον τοίχο, αλλά η Θεοδώρα είχε χάσει την αίσθηση του χρόνου εκείνη τη στιγμή. "Αυτό δεν είναι όπως το φανταζόμουν" δαγκωνόταν από μέσα της καθώς ο Δημήτρης άφηνε το στήθος και τις πρησμένες θηλές της επιτέλους για να φτάσει μια πετσέτα στην άλλη πλευρά του κρεβατιού, πιέζοντας της, στη συνέχεια, ελαφρά πάνω στα μεγάλα στήθη της σφουγγαρίζοντας κάθε περίσσεια λαδιού.
 
''Ευτυχώς, θα τελειώσει τώρα" σκέφτηκε ανακουφισμένη η Θεοδώρα λίγο πριν ο Δημήτρης φτάσει ξαφνικά κάτω από το πίσω μέρος των γονάτων της και σηκώσει τα πόδια της ψηλά με τα γόνατά της στο στήθος της.
 
- Τι κάνεις τώρα;...

ρώτησε μπερδεμένη, γνωρίζοντας ότι εκείνος είχε τώρα πλήρη θέα του μουνιού της. Ο Δημήτρης κοίταξε κάτω, σαν αετός που παραμονεύει το θήραμά του.
 
Η Θεοδώρα είχε ανάψει κι ας μην ήθελε να το παραδεχτεί. Ο γεροδεμένος όμορφος νεαρός με το επιδέξιο μασάζ του και τις κινήσεις του της είχε ανασκαλίσει όλες τις μνήμες του άντρα της και πώς ήταν να σε ακουμπάει ένα όμορφο αρσενικό, αλλά δεν έπαυε να γνωρίζει ότι ήταν λάθος σε πολλά επίπεδα.
 
- Κοίτα, λυπάμαι, θα φύγω τώρα, του ανακοίνωσε.

- Άσε με να τελειώσω...

της ψιθύρισε αργά, σα δαιμονισμένος σε έκσταση. Με το ένα χέρι να γράπωσε με δύναμη το λαιμό της κρατώντας την κάτω ανήμπορη να κινηθεί και με το άλλο κατέβηκε αργά στο μηρό της Η αναπνοή της Θεοδώρας γινόταν όλο και πιο γρήγορη και ρηχή όσο πλησίαζε στο μουνί της. Ήταν πολύ κοντά τώρα και προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά ο γυμνασμένος νεαρός την είχε ακινητοποιήσει εντελώς.
 
Θέλοντας να τη βασανίσει, το λαδωμένο του χέρι μετακινήθηκε ξανά προς τα πάνω στο αριστερό της πόδι. Κατέβηκε ξανά αυτή τη φορά λίγο πιο γρήγορα και με μια σύσφιξη του μηρού, κάνοντας και πάλι επαφή με το παλλόμενο μουνί της πριν το χέρι ξαναγυρίσει στο δεξί της πόδι.
 
Ο Δημήτρης το επανέλαβε αυτό αρκετές φορές σαν να έπαιζε μαζί της. Η Θεοδώρα αισθανόταν τρομοκρατημένη, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά καυλωμένη. Ήξερε ότι αυτό ήταν λάθος. Ο μόνος άλλος άντρας που είχε έρθει σε επαφή με το μουνί της ήταν ο μακαρίτης ο άντρας πριν πολλά πολλά χρόνια. Αλλά με κάποιο τρόπο, είχε καταλήξει αυτός ο άγνωστος μασέρ να εισβάλει σε αυτόν τον ιδιαίτερο δεσμό που είχε κρατήσει με τον άντρα της.
 
"Ω, Θεέ μου..." βόγκηξε καθώς ο Δημήτρης με το δάχτυλο διέτρεχε κατά μήκος των χειλιών της κάτω περιοχής της. Στη συνέχεια ο νεαρός έσυρε αργά δύο δάχτυλα κατά μήκος του αιδοίου της και η Θεοδώρα ανατρίχιασε στο δευτερόλεπτο στην επαφή με την κλειτορίδα της. Στα επόμενα δευτερόλεπτα εκείνος άγγιζε μόνο τα μουνόχειλα της και χάιδεψε ξανά την κλειτορίδα της με μια κίνηση προς τα κάτω, κι εκείνη αναστέναξε σχεδόν σαν να ανακουφίστηκε.
 
- Είσαι καυλοπούτανο...

ψιθύρισε ο Δημήτρης με ένα πλατύ χαμόγελο. Η Θεοδώρα είχε τα μάτια της κλειστά καθώς εκείνος συνέχιζε να πειράζει το μουνί της και να ψιθυρίζει. Βλέννα έρεε τώρα από το μουνί της, ενώ της άφησε τον κατακόκκινο λαιμό, βλέποντας ότι είχε αρχίσει η παράδοση.
 
Ο Δημήτρης πέρασε το μεσαίο του δάχτυλο πάνω από το μουνί της αυτή τη φορά ασκώντας μεγαλύτερη πίεση. Το δάχτυλό του γλίστρησε εύκολα ανάμεσα στις πτυχές της, καθώς τα χείλη της χωρίστηκαν και αγκάλιασαν τον εισβολέα τους.
 
Η Θεοδώρα ανατρίχιασε: "Ω, γαμώτο, Θεέ μου...", αναστέναξε δυνατά. Αυτός βλέποντας την καύλα της, βύθισε περαιτέρω το δάχτυλό του στη θάλασσα των χυμών του μουνιού της και παρέμεινε μέσα της, λυγίζοντας διακριτικά το δάχτυλό του, δοκιμάζοντας την ένταση στην τρύπα της.
 
Η Θεοδώρα ανέπνεε τώρα βαριά, καθώς εκείνος έπαιζε με τη ζουμερή της τρύπα. Έσπρωξε το δάχτυλό του πιο μέσα, μέχρι που δε μπορούσε να προχωρήσει άλλο προκαλώντας έναν πανίσχυρο βογκητό από την αποπλανημένη πλέον MILF.
 
- Ω, Χριστέ μου... φώναξε
 
Ο Δημήτρης άρχισε ξαφνικά να της βάζει δάχτυλα με πολύ πιο επιθετικό και γρήγορο τρόπο. Ούρλιαξε η Θεοδώρα καθώς ο νεαρός μασέρ την έφερνε όλο και πιο κοντά σε έναν άγνωστο εδώ και πάνω από μία δεκαετία οργασμό. Διατήρησε το γρήγορο ρυθμό για τουλάχιστον ένα λεπτό, μέχρι που ο κόλπος της ξέσπασε εντελώς, εκτοξεύοντας τη μια ροή μετά την άλλη χυμών πάνω στον εαυτό της, στο κρεβάτι και εκείνον.
 
- Έτσι καργιολάκι...

γέλασε ο Δημήτρης καθώς άφησε τα πόδια της πριν τα ανοίξει διάπλατα. Η Θεοδώρα είχε κλείσει τα μάτια της, ασθμαίνοντας με σφιγμένες γροθιές στο κρεβάτι. Πέρασαν περίπου 30 δευτερόλεπτα μέχρι που άνοιξε τα μάτια της πάνω στην ώρα για να δει έναν πλέον εντελώς γυμνό Δημήτρη να ανεβαίνει στο κρεβάτι και να τοποθετεί ένα μεγάλο και χοντρό πέος μπροστά από τον κόλπο της.
 
Ο νεαρός ήταν σαν ολύμπιος θεός, αλλά του κάτω κόσμου. Το πρόσωπο ενός κόκκινου δαίμονα απλωνόταν στο γυμνασμένο στήθος του. Τα κατακόκκινα μάτια του διαπερνούσαν τη Θεοδώρα, ενώ οι ματωμένοι κυνόδοντες και τα κέρατα που τυλίγονταν γύρω από τις σκληρές ρώγες του νεαρού προκαλούσαν ρίγη στην ανήμπορη γυναίκα. Είχε ένα δαίμονα απέναντι της και δε μπορούσε να κάνει κάτι, όχι μόνο σωματικά, αλλά κυρίως ψυχικά.
 
Είχε παραλύσει, αλλά όχι για τους σωστούς λόγους. Ο μικρός διάολος την είχε φέρει σε οργασμό μετά από πολλά χρόνια και είχε βρεθεί σε μία κατάσταση που δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Έπρεπε όμως να βάλει τα δυνατά της. Να βάλει ένα φρένο στην κατρακύλα.
 
- Ω, όχι... δε μπορώ να το κάνω αυτό...

διαμαρτυρήθηκε έντονα, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για να φανεί πειστικά ενοχλημένη, εάν και όσο το έλεγε δε μπορούσε να πάρει το βλέμμα της από τον παλλόμενο πούτσο του νεαρού που πλησίαζε απειλητικά το μουσκεμένο αιδοίο της.
 
- Δίκιο έχεις, της απάντησε χαμογελαστά ο Δημήτρης.
 
Η Θεοδώρα σαν να ανακουφίστηκε όχι όμως για πολύ. Ο νεαρός τραβήχτηκε λίγο πίσω και έφερε το κεφάλι του λίγα εκατοστά από την ευαίσθητη περιοχή της.
 
- Θέλω να γευτώ αυτό το παραμελημένο μουνάκι, κυρία Θεοδώρα...

της είπε με ένα δαιμονισμένο χαμόγελο, πιάνοντας τη με τα δύο χέρια από τους γοφούς.
 
- Σε εκλιπαρώ, όχι...

προσπάθησε για ύστατη φορά, αλλά ο Δημήτρης την αγνόησε και απλώς σήκωσε το γαμημένα τέλειο σώμα της, τραβώντας το εύκολα πάνω του, με τους γοφούς και τα πόδια της να αιωρούνται μπροστά από το πρόσωπό του.
 
"Σταμάτα!" φώναξε, αλλά δεν πάλεψε καθόλου για να ξεφύγει. Ένιωσε την καυτή του ανάσα στο μουνί της και ένιωσε την υγρή του γλώσσα να αρχίζει να χτυπάει την κλειτορίδα της. Ήξερε ότι δεν έπρεπε, ότι δεν υπήρχε τίποτα πιο ξεδιάντροπο αλλά ένιωθε ξαφνικά τόσο ωραία, ποτέ δεν είχε αγγίξει γλώσσα το αιδοίο της και ήταν σα μία έκρηξη να συνέβη στον εγκέφαλο της.
 
Ο Δημήτρης συνέχισε να την πειράζει μόνο με την άκρη της γλώσσας του και δε χρειάστηκαν παρά λίγες ανάσες για να ευχηθεί κρυφά η μπερδεμένη Θεοδώρα να τη γλείψει περισσότερο. Ένιωθε κάθε αργό αλλά ηλεκτρικό άγγιγμα στην κλειτορίδα της. Ο Δημήτρης σταύρωσε τα χέρια του γύρω από τα οπίσθια της και έσφιγγε δυνατά κάθε κωλομέρι της. Εκείνη για πρώτη φορά άρχισε ασυναίσθητα να κουνάει λίγο τους γοφούς της και ο Δημήτρης χαμογέλασε καθώς έβλεπε να σπρώχνει το μουνί της αργά προς το πρόσωπό του.
 
Τράβηξε αργά κι άλλο τα κωλομάγουλα της και στη συνέχεια έγειρε το κεφάλι του προς τα κάτω, επιτρέποντας στο μεγαλύτερο μέρος της γλώσσας του να την αγγίξει ακόμα περισσότερο. Έγλειφε αργά τη σχισμή της, σπρώχνοντας την γλώσσα του ανάμεσα στα χείλη της και εξερευνώντας το άνοιγμα στο εσωτερικό της με την άκρη της γλώσσας του.
 
Την άκουσε να βογκάει και ανταποκρίθηκε με περισσότερη γλώσσα. Η Θεοδώρα βρισκόταν στα πρόθυρα μιας έκστασης που δεν είχε γνωρίσει ποτέ, νιώθοντας τη γλώσσα του νεαρού να πειράζει την είσοδό της. Ένιωθε το μουνί της να την αγκαλιάζει και συνειδητοποίησε ότι σχεδόν έσφιγγε το μουνί της στο πρόσωπό του.
 
Εκείνη τη στιγμή ο Δημήτρης έσπρωξε τη γλώσσα του στο άνοιγμά της, ανοίγοντας αργά το κανάλι του έρωτα της και διεισδύοντας όσο πιο βαθιά μπορούσε να φτάσει. Ένιωσε ολόκληρο το σώμα της να τρέμει μια, δύο και μετά μια τρίτη φορά, καθώς το μουνί της έσφιγγε τη γλώσσα του.
 
Η Θεοδώρα έχυσε αμέσως, σχεδόν πνιγόταν από το ένα κύμα ηδονής μετά το άλλο που την κατέκλυζε. Χωρίς να το σκεφτεί, της ξέφυγαν απαράδεκτα για εκείνη λόγια καθώς ένιωθε κάθε χιλιοστό της καυτής γλώσσας του μέσα της. Παραλίγο να λιποθυμήσει από το έντονα αυτό νέο συναίσθημα, αλλά μετά τον ένιωσε να την αφήνει ξανά κάτω.
 
Η Θεοδώρα συνειδητοποίησε ότι ο Δημήτρης σκόπευε να τη γαμήσει. Ήταν έτοιμος να ακουμπήσει το υγρό μουνί της ακριβώς πάνω στον τεράστιο πούτσο του, ο οποίος ήταν σκληρός και πρησμένος. Τα μάτια της άνοιξαν και είπε "Όχι, σταμάτα". Δε μπορούσε να πιστέψει τον ήχο της φωνής της- δεν έπεισε ούτε τον εαυτό της. "Όχι!", ξαναπροσπάθησε πιο αποφασιστικά, ακόμα κι αν ενστικτωδώς γύρισε το πόδι της πάνω από το σώμα του.
 
Πριν μπει μέσα της, ο Δημήτρης έφτασε ψηλά και με τα δύο του χέρια χάιδεψε το απίστευτο ζευγάρι βυζιών που βρισκόταν μπροστά του και που αναπηδούσαν από ταραχή. Τα δάχτυλά του επικεντρώθηκαν στις διογκωμένες κι ανασηκωμένες θηλές της, κάτι που ανάγκασε τη Θεοδώρα να ανοίξει το στόμα της και να πάρει λίγο αέρα. Σκέφτηκε ξανά την κατάσταση στην οποία βρισκόταν και δεν ήξερε πώς μπορούσε να αντισταθεί στον πειρασμό να κάνει σεξ μετά από τόσα χρόνια με έναν άγνωστο μασέρ. Που είχαν εξαφανιστεί οι αξίες της;
 
Κοίταξε κάτω ανάμεσα στα πόδια της, όπου διαγράφονταν η κορυφή του πέους του Δημήτρη, να παίζει με την υγρή σχισμή της, και φοβόταν να παραδεχτεί ότι ήθελε να το νιώσει μέσα της. Συνειδητοποίησε επίσης ότι έτριβε την κλειτορίδα της πάνω στη σκληρή χορδή των μυών στη βάση του πούτσου του, και με τα χέρια του να δουλεύουν έτσι το στήθος της, ήταν έτοιμη να χύσει ξανά. Η Θεοδώρα ανέπνευσε βαθιά και προσπάθησε να συνέλθει- ΗΘΕΛΕ να κάνει σεξ μαζί του, αλλά δεν επρόκειτο να το κάνει.
 
Προσπάθησε πάλι να αντιδράσει, αλλά σταμάτησε σχεδόν αμέσως καθώς είδε το βλέμμα φωτιάς και αποφασιστικότητας του Δημήτρη να αναβοσβήνει στα πεινασμένα μάτια του καθώς χάιδευε το χοντρό του όργανο, η μιλφάρα ήταν απίστευτα σέξι, συνήθως πληρωνόταν να πηδάει πολύ κατώτερες της, και τώρα με την συγκεκριμένη θα ξέδινε. Του είχε διευκρινίσει μάλιστα η Ειρήνη ότι ήθελε να τη διαλύσει και αυτό ακριβώς σκόπευε να κάνει, δε θα σταμάταγε μέχρι να του μείνει στα χέρια.
 
Έπιασε κάθε ένα από τα στήθη της σαν ήταν πεπόνια στην αγορά και τράβηξε τις ροζ ρώγες της μέχρι το στόμα του. Η Θεοδώρα δεν είχε άλλη επιλογή από το να βρει ακριβώς πάνω στον πούτσο που προσπαθούσε να εισέλθει μέσα της. Την είχε τραβήξει πάνω στο σώμα του, και η κλειτορίδα της ήταν τώρα πιεσμένη πάνω στο παχύ μέρος του μέσου του πούτσου του. Το κεφάλι φαινόταν να φτάνει σχεδόν μέχρι τον αφαλό της. Τον ένιωθε τώρα να δουλεύει κάθε μια από τις ευαίσθητες ρώγες της με τα χείλη και τη γλώσσα του, και ένιωθε τον καυτό παλμό του πούτσου του κατευθείαν πάνω στην κλειτορίδα της, και δεν μπορούσε παρά να ανταποκριθεί, όσο έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια της από την ντροπή.
 
Ο Δημήτρης είχε σχεδόν χαθεί στη δόξα των βυζιών της, αλλά κατάλαβε τη Θεοδώρα να τραβάει τα γόνατα της πάνω από τους γοφούς του και να φέρνει το γυμνό της μουνί στη μέση του άξονά του. Ένιωσε τα χείλη της να απλώνονται σε κάθε πλευρά του πούτσου του. Έφτασε με το ένα χέρι και έπιασε την άκρη του πούτσου του, καθώς άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα της πάνω στη στύση του γλιστρώντας πάνω- κάτω. Το μουνί της το ένιωθε καυτό, υγρό και λείο. Άφησε τα υγρά μουνόχειλα να χαϊδέψουν την ψωλή του με το καυτό τους άνοιγμα. Δε μπορούσε να πιστέψει πόσο τον είχε καυλώσει αυτή η καυτή γκόμενα. Έσπρωξε τα βυζιά της ίσια πάνω του, μετακινώντας την και φέρνοντας τα μουνόχειλα της ακόμα περισσότερο πάνω στα πλαϊνά του πούτσου του.
 
- Έτσι, κυρία Θεοδώρα, τρίψε το μουνάκι σου στον πούτσο μου...

γουργούρισε, κρατώντας ακόμα τα στήθη της, αφήνοντας τον αντίχειρα να γλιστράει μπρος- πίσω πάνω σε κάθε θηλή. Οι αναπνοές της γίνονταν όλο και πιο σύντομες, καθώς τα χτυπήματά της στον πούτσο του γίνονταν όλο και πιο έντονα.

- Το μουνί σου είναι τόσο καυτό και υγρό... είπε, τραβώντας το βλέμμα της.
 
Η Θεοδώρα παρά την έντονη ηδονή, δε μπορούσε από ενοχές να τον κοιτάξει κατάματα. Κοίταξε πάλι κάτω, στην τεράστια φλεβιασμένη ράγα πάνω στην οποία έτρεχαν οι χυμοί του μουνιού της, μην πιστεύοντας ότι όλα αυτά τα υγρά προέρχονταν από εκείνη, όσο το σώμα της άρχισε να τρέμει ξανά.
 
Κοίταξε κατευθείαν προς τα πάνω κλείνοντας τα μάτια, γιατί δεν άντεχε να αντικρίσει το μανιασμένο είδωλο της στον καθρέπτη του ταβανιού, με τα δάχτυλά της να σκαλίζουν πλέον το πρησμένο στήθος του μασέρ. Ο Δημήτρης ήξερε καλά ότι αυτή ήταν η στιγμή να φάει στην ολότητα της την ψωλάρα του. Άρπαξε τον κώλο της και γλίστρησε το μουνί της σε όλη τη διαδρομή πάνω στον άξονά του, μέχρι που το χοντρό πουτσοκέφαλο του δε μπορούσε να προχωρήσει άλλο.
 
Αυτή και μόνο η ενέργεια φαίνεται να έκανε την Θεοδώρα να αλαλιάσει από έκσταση, τρίβοντας από μόνη της τώρα το μουνί της σκληρά πάνω στην άκρη του ανδρισμού του. Ο Δημήτρης περίμενε μέχρι να νιώσει την είσοδό της να σφίγγεται στο καυλί του και τράβηξεξε το κεφάλι του πούτσου του έξω και ξανά δυνατά μέσα, ξεχειλώνοντας την πύλη της, ενώ ο οργασμός της συνεχιζόταν ακάθεκτος, με εκείνη σε ένα σχεδόν σεξουαλικό παραλήρημα.
 
Ο Δημήτρης ακόμα κράταγε τους γλυκούς, στρογγυλούς γοφούς της στην κορυφή του πούτσου του, ο οποίος έκανε πάρτι μέσα της. Ένιωθε το μουνί της σαν ένα μικρό καμίνι πάνω στον πούτσο του, αλλά δε μπορούσε να δει πώς είχε ανοίξει στα δύο εξαιτίας του καταπληκτικού ζευγαριού βυζιών που τρίβονταν πάνω στο πρόσωπο του.
 
Η Θεοδώρα λάτρευε αυτό που ένιωθε, μπορούσε να νιώσει καθαρά τον σφυγμό του. Το κεφάλι του πούτσου του σχεδόν παλλόταν στο υγρό μουνί της. Ήξερε ότι δεν ήταν παρθένα, αλλά ένιωθε σαν παρθένα μετά από τόσα χρόνια ξηρασίας. Έκανε μια παύση, απολαμβάνοντας την αίσθηση της προσαρμογής στο μέγεθός του. Εντάξει, σκέφτηκε, αυτό θα συμβεί μόνο αυτή τη φορά και κανείς δε θα το μάθει ποτέ.
 
- Θεέ μου... είναι τέλειο...

εξέπνευσε τελικά αργά, καθώς ένιωθε τον πούτσο του να τεντώνει το μουνί της όπως τίποτα άλλο. Το αιδοίο της ήταν μούσκεμα για τον πούτσο του. Ποτέ δε θυμόταν να έχει ανάψει τόσο πολύ. Είχε το όλο το μήκος του μέσα της και ένιωθε κάθε εκατοστό μέσα της. Ένιωθε σαν να ήταν πιο γεμάτη από ό,τι ήταν ποτέ και θα μπορούσε ποτέ να είναι. Αλληθώριζε από την έντονη ηδονή!
 
Ο Δημήτρης είχε ξαναδεί αυτό το βλέμμα και σε άλλες γυναίκες, αλλά σπάνια τόσο καυλωτικά παρανοϊκό. Ήξερε ότι όταν θα άρχιζε να την γαμάει πραγματικά, θα τα έχανε. Ένιωθε υπέροχα, αλλά ήταν έτοιμος να ανεβάσει ένταση. Άρχισε να κάνει απαλά συχνότερες μικρές μαχαιριές προς τα πάνω με τον πούτσο του για αρχή σε αργό ρυθμό.
 
Η Θεοδώρα ένιωσε τον πούτσο του μέσα της να αρχίζει να αναπηδάει πιο γρήγορα και δυνατά, ενεργοποιώντας κάθε νεύρο στο μουνί της. Δεν ήξερε πραγματικά τι να κάνει. Της άρεσε το πώς ένιωθε, αλλά ένιωθε ντροπιασμένη. Μήπως επειδή δεν ήθελε να ξέρει πόσο τσούλα είχε γίνει ξαφνικά; Ανταποκρινόταν όμως ασυναίσθητα στο ρυθμό του, ανταποδίδοντας με μικρές δικές της αντεπιθέσεις. Δεν της είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο με το μακαρίτη.
 
Ξαφνικά, ο ήχος κλήσης του κινητού της γέμισε το δωμάτιο. Η Θεοδώρα πετάχτηκε αμέσως από πάνω από το ανάκλιντρο σαν λαγός, με τον υγρό πούτσο του Δημήτρη να μένει να στέκει μόνος του κάγκελο καθώς εκείνη άρπαζε το τηλέφωνο.
 
Ο Δημήτρης παρακολουθούσε την Θεοδώρα να κοιτάει το τηλέφωνο και να το αφήνει γρήγορα κάτω, χωρίς να πει τίποτα και εξίσου γρήγορα να ξαναπηδάει στο τραπέζι του μασάζ μαζί του, παίρνοντας αμέσως θέση, ενώ έπαιρνε το σκληρό πούτσο του στο χέρι της και τον κατεύθυνε προς τα υγρά χείλη του μουνιού της.
 
Ο Δημήτρης γέλασε με ένα βαθύ γέλιο καθώς πλέον η Θεοδώρα καιγόταν για την αίσθηση του πούτσου του μέσα της ξανά. Άρχισε να της τον καρφώνει και την άκουσε να βγάζει ένα μακρόσυρτο ήχο ηδονής και να πιάνει δυνατά τους ώμους του με τα χέρια της. Ο νεαρός παρακολουθούσε την καυτή σκύλα να αρχίζει από μόνη της να γαμάει το χοντρό του καυλί. Τα δόντια της ήταν γυμνά αλλά ενωμένα καθώς ανέπνεε μέσα από αυτά, προσπαθώντας να παρακολουθήσει τη δράση που χτιζόταν ανάμεσα στα πόδια της. Ακολουθώντας απόλυτα τον ρυθμό της, άρχισε να την ανεβοκατεβάζει πάνω στον πούτσο του, όπως άρμοζε για μια καυλιάρα σαν κι εκείνη.
 
"Θεέ μου, ναι..." φώναζε καθώς τον ένιωθε να τη γαμάει, με τον πούτσο του να βυθίζεται μέσα της ξανά και ξανά, ανακαλύπτοντας νέα ανεξερεύνητα εδάφη. Καθώς ανεβοκατέβαινε πάνω του, νιώθοντας κάθε σπιθαμή του μέσα της, η Θεοδώρα κοίταξε για πρώτη φορά το πρόσωπό του. Το στόμα του ήταν λίγο ανοιχτό και τα μάτια του σχεδόν κλειστά, αλλά άνοιξαν όταν αντιλήφθηκε ότι τον κοίταζε έντονα.
 
Τα στόματά τους απείχαν μόνο λίγα εκατοστά μεταξύ τους. Η Θεοδώρα είχε ήδη βιώσει τρεις οργασμούς, αλλά δεν είχαν φιληθεί ακόμα. Κοίταξε κατευθείαν στα μάτια του με ένα είδος φλεγόμενου πάθους, σχεδόν θυμωμένου, ενώ τα βυζιά της χοροπηδούσαν απαλά με την κίνηση πάνω- κάτω. Καθώς την κοίταζε κι εκείνος, την άφησε να γλιστρήσει και παρακολουθούσε τα μάτια της να κλείνουν σε σχισμές. Ο Δημήτρης άκουσε τις γρήγορες αναπνοές της και την ένιωσε να κλειδώνει τα μπούτια της πιο σφιχτά γύρω από τη μέση του. Την κρατούσε ακίνητη, καρφωμένη στην παλλόμενη στύση του.
 
Η Θεοδώρα βρισκόταν σε έκσταση, νιώθοντας τον τεράστιο πούτσο του στο μουνί της και τα στιβαρά νεανικά του χέρια να την κρατούν γυμνή στο σμιλεμένο στήθος του. Δεν ήξερε γιατί, αλλά ήθελε να τον φιλήσει τώρα. Αυτός ο επιβήτορας την είχε ξετρελάνει και τώρα αποδείκνυε ξανά και ξανά ότι ήταν η πιο σωστή αμαρτία που είχε κάνει ποτέ, αν και ήταν βέβαιη ότι θα το μετάνιωνε. Όλες οι σκέψεις για την χριστιανική ηθική της είχαν πάει περίπατο. Το μουνί της σχεδόν έτρεμε, πιεζόταν εντελώς σε κάθε επιφάνεια, τυλιγμένο τόσο σφιχτά γύρω του. Αυτό ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα και η Θεοδώρα άνοιξε το στόμα της και τέντωσε το πρόσωπό της προς το δικό του, έκλεισε τα μάτια της και τον φίλησε βαθιά, λατρεύοντας τα χείλη του με τη γλώσσα της.
 
Τώρα ενωμένοι και από πάνω και από κάτω και τυλιγμένοι στο ενδιάμεσο, φιλήθηκαν. Ο Δημήτρης ένιωσε τη Θεοδώρα να ξεκλειδώνει τα πόδια της από τη μέση του και παρακολούθησε τα γόνατά της να πέφτουν ανοιχτά σε κάθε πλευρά του. Ένιωσε τα χέρια της να φτάνουν γύρω από τον λαιμό και την πλάτη του. Τα δάχτυλά της τον πίεζαν όταν άρχισε να γλιστράει τον μεγάλο πούτσο του μπρος- πίσω μέσα της, καθώς εκείνη ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα.
 
Η Θεοδώρα είχε παραδοθεί άνευ όρων. Ο Δημήτρης απλώς συνέχισε να κινείται μέσα της, σπρώχνοντας ολόκληρο το σώμα της με κάθε ώθηση και τραβώντας την πίσω με τα χέρια του κάθε φορά, αυξάνοντας σιγά σιγά τη δύναμη και την ταχύτητα. Δεν πέρασε πολύ ώρα πριν ο νεαρός επιβήτορας ξεκινήσει να την πηδάει ακόμα πιο σκληρά. Οι πατούσες της κυμάτιζαν τώρα άγρια προς το ταβάνι και η ίδια πνιγόταν στον πόθο της. Κάθε ώθηση την ανάγκαζε να ουρλιάζει από καύλα. Νέοι πίδακες υγρών εκτοξεύονταν από μέσα της πιτσιλώντας και τους δύο. Η Θεοδώρα είχε χάσει κάθε αίσθηση χρόνου.
 
Τότε ο ήχος κλήσης του κινητού της την επανέφερε. "Πόση ώρα είχε περάσει;" αναρωτήθηκε. Ο ήχος κλήσης συνεχίστηκε και η Θεοδώρα άκουσε το Δημήτρη να λέει κοφτά: "Απάντησε". Εκείνη πλησίασε στο τηλέφωνο και το κοίταξε, στρεφόμενη ξανά τον νεαρό γαμιά της.
 
- Είναι η κόρη μου, έκανε σχεδόν τρέμοντας.
 
- Απάντησε το, έκανε ο Δημήτρης σαν να της έδινε διαταγή
 
Εκείνη υπάκουσε και το σήκωσε...
 
- Γεια σου, Ουρανία μου, σχεδόν τραγούδησε με την καλύτερη φωνή της
 
- Τέλειωσες μαμά με το μασάζ;...

ρώτησε η κόρης της, ενώ εκείνη παρακολουθούσε τον Δημήτρη να της κάνει νόημα να επιστρέψει κοντά του. Καθώς προσπαθούσε να συγκεντρωθεί στο τηλέφωνο με την Ουρανία, την ίδια στιγμή κινούταν προς εκείνον
 
- Είμαι ΑΚΟΜΑ στο σπα, γλυκιά μου, λυπάμαι. Με καθυστέρησαν, αποκρίθηκε καθώς μπήκε ξανά ανάμεσα στα πόδια του Δημήτρη. Παρατήρησε ότι εκείνος δεν την άγγιξε. Έδειχνε σεβασμό, σκέφτηκε καθώς προσπαθούσε να ακούσει τί της έλεγε η Ουρανία.
 
Η φωνή της κόρης της στο αυτί της έλεγε κάτι για το δείπνο που ήταν έτοιμο και "αν της συνέβη τίποτα και γιατί δεν απάντησε στο πρώτο τηλεφώνημά της". Τα μάτια της Θεοδώρας, όμως, παρακολουθούσαν αποκλειστικά το Δημήτρη να χαϊδεύει τον πούτσο του με το ένα χέρι. Εκείνος της χαμογελούσε με εκείνο το γεμάτο αυτοπεποίθηση χαμόγελο του και της ζητούσε να τον πλησιάσει, όπως συνειδητοποίησε, γιατί ήθελε να τη γαμήσει κι άλλο... ενώ εκείνη μιλούσε με την κόρη της στο τηλέφωνο.
 
- Συγγνώμη, γλυκιά μου, πρέπει να ήμουν στο ντους εδώ...

είπε, καθώς έκανε αργά μικρά βήματα για να γυρίσει τον ανυπόμονο κώλο της προς τη διέγερση του μασέρ.

- Μη φοβάσαι κορούλα μου, όλα είναι μια χαρά...

είπε, νιώθοντας το μεγάλο χέρι του Δημήτρη να την πιάνει από το γοφό και να τραβάει το κωλαράκι της πάνω στην ψωλάρα του.

- Τέλος πάντων, σε λίγο τελειώνω και έρχομαι...

εξήγησε στην Ουρανία, καθώς το μεγάλο κεφάλι του πούτσου του νεαρού καρφώθηκε γύρω από το υγρό κενό ανάμεσα στα πόδια της, σπρώχνοντας το ξανά ανάμεσα στα χείλη της. Το ένιωθε ακόμα μεγαλύτερο από πίσω, σκέφτηκε.
 
- Θα έρθω από εκεί... να μην γυρίσεις μόνη σου...

πρότεινε η κόρη της
 
- Όχι! Όχι, δεν είναι απαραίτητο γλυκιά μου...

είπε η Θεοδώρα λίγο υπερβολικά εμφατικά. Το πουτσοκέφαλο του Δημήτρη εξακολουθούσε να την πιέζει.

- Δεν χρειάζεται, όπως ήρθα μόνη, έτσι και θα γυρίσω...

εξήγησε πιο ήρεμα, καθώς έφτασε γύρω από την πλάτη της με το ελεύθερο χέρι της για να οδηγήσει το κεφάλι της ψώλας του Δημήτρη έξω από την είσοδο του μουνιού της.

- Εγώ τε- τελειώνω εδώ...

είπε, ακριβώς τη στιγμή που εκείνος έσπρωξε ξανά το χοντρό του όπλο μέσα της, ενεργοποιώντας την αμέσως ξανά. Η Θεοδώρα συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι αυτό σήμαινε να είσαι τσούλα, γιατί το να παίρνει περισσότερο από αυτόν την έκανε να θέλει περισσότερο από εκείνον.
 
- Θα σε περιμένω τότε... είπε η Ουρανία, προσπαθώντας να είναι τρυφερή.
 
- Αχ, ναι...

ξέφυγε από τη Θεοδώρα ελπίζοντας όμως να μν φάνηκε ύποπτο. Ο πούτσος του γαμιά της άνοιγε το μουνί της από πίσω, αλλά εξακολουθούσε να κρατάει το τηλέφωνο κλειδωμένο στο αυτί της. Μπορούσε να νιώσει ότι ο Δημήτρης της τα έδινε όλα τώρα. Την κρατούσε και από τους δύο γοφούς και την οδηγούσε. Ο χοντρός πούτσος του τη διέλυε. Άκουσε την Ουρανία να ρωτάει:

- Τι είπες;
 
- Τίποτα, γλυκιά μου, τίποτα, είπε η Θεοδώρα. Πρέπει να κλείσω. Θα έρθω σε λίγο. Σ' αγαπώ.
 
- Κι εγώ σ' αγαπώ... της απάντησε.
 
- Αντίο...

είπε γρήγορα η Θεοδώρα, με ελαφρώς ψηλή φωνή, κλείνοντας γρήγορα το τηλέφωνο.
 
- Ναι! Γάμησε με με το χοντρό καυλί σου...

άκουσε ο Δημήτρης να ξεστομίζει η Θεοδώρα, μιλώντας πλέον σαν πουτάνα, αφού έκλεισε το τηλέφωνο καθώς έσπρωξε το στρογγυλό κωλαράκι της μέχρι τέλους πάνω στην πούτσα του. Και αυτό που άκουσε στη συνέχεια ο Δημήτρης δεν μπορούσε πραγματικά να το περιγράψει- μόνο ένα μακρόσυρτο είδος αναπνευστικών ουρλιαχτών και βογκητών, καθώς το σφιχτό μουνί της έσφιγγε όλο πάνω του.
 
Την ίδια ώρα που η Θεοδώρα γαμιόταν, λίγα μέτρα μακριά πίσω από το φιμέ τζάμι του δωματίου, η Ουρανία άφηνε κάτω το κινητό της, όσο παρακολουθούσε το κάρφωμα της μητέρας της.
 
- Από την μανούλα σου λοιπόν πήρες τον πουτανοχαρακτήρα...

γέλασε από πίσω της η Ειρήνη, ενώ της έγλειφε το αυτί και της χούφτωνε το στήθος.
 
- Να ξέρεις το μουνάκι μου είναι μούσκεμα από την καυλιάρα τη μάνα σου και γνωρίζοντας τι έχω κανονίσει να της κάνει στη συνέχεια ο Δημήτρης, έχω πάρει φωτιά...

συνέχισε καθώς συνέχισε να τρίβεται πάνω στην Ουρανία
 
Συνεχίζεται...


Copyright Ref Number: 16151150522S016



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.