Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Λίγα λόγια για εμένα.

Είμαι 23 ετών, καστανόξανθος, ύψος 1.80 και 70 κιλά περίπου. Αδύνατος αλλά με ένα πολύ πεταχτό κωλαράκι. Κατέβηκα στην Αθήνα για μεταπτυχιακές σπουδές και η καύλα μου για αρσενικό μεγάλωνε συνεχώς. Κάθε πρωί συναντούσα έναν καύλαρο στο καφέ της γειτονιάς. Τον κοιτούσα και αυτός μόνο χαμογελούσε κάθε φορά πριν φύγει.

Μια μέρα καθόταν απ' έξω και μου έπιασε την κουβέντα. Τα είπαμε και ανταλλάξαμε κινητά, μιας και εμένε ένα στενό πιο πάνω από εμένα και ήμασταν γείτονες πια. Ξέχασα να πω πως ήταν γύρω στα σαράντα, αρκετά ψηλός, με ένα φούσκωμα πολλά υποσχόμενο και παντρεμένος.

Ένα Σαββάτο βράδυ μου έστειλε μήνυμα πως η γυναίκα του δουλεύει νύχτα, βαριόταν και αν ήθελα να πάω να πιω ένα ποτό από εκεί. Εννοείται ξυρίστηκα κατευθείαν, πλύθηκα και σε μισή ώρα του χτυπούσα το κουδούνι.


Μου άνοιξε με ένα τιραντέ φανελάκι και μια γκρι φόρμα. Εγώ κοιτούσα το φούσκωμα συνεχώς. Πέταξε αρκετές σπόντες και όταν πέρασε η ώρα ξεκίνησε να μιλάει για το σεξ. Πόσο απολαυστικό είναι και πρέπει να μην υπάρχουν όρια. Εγώ ήμουν αμήχανος και του απάντησα πως τα όρια είναι σχετικά. Τότε απλά μου άρπαξε το χέρι και το έβαλε πάνω στην καυλωμένη πουτσα του. Σε κλάσματα δευτερολέπτου βρέθηκα να πιπώνω το παλούκι του με μαεστρία.

Ένα εικοσάρι καυλί γεμάτο φλέβες και σκληρό σα σίδερο. Είχα αλλάξει, ένιωθα πουτανάκι. Τρελάθηκε με την πίπα μου και με πήγε στην κρεβατοκάμαρα του που όπως είπε εκεί γαμαει όλες τις γκόμενες του. Όταν είδε πως είμαι άτριχος γέλασε ειρωνικά. Έψαξε για λίγο και μου έδωσε ένα ζευγάρι γυναικεία εσώρουχα. Δεν αντιστάθηκα, άλλωστε το ήθελα τόσο πολύ. Μόλις φόρεσα ένα δαντελωτό μαύρο κορμάκι και δικτυωτό καλσόν με είδε και γυάλισε το μάτι του.

Με έβαλε στα τέσσερα και με έγλειφε ενώ εγώ βογκούσα σαν κοριτσάκι. Έβαλε λιπαντικό. Μου έδωσε δάχτυλα και τότε τρελάθηκα. Βογκούσα και όταν άλειψε το καυλί του το πίεσε και έμπαινε σιγά σιγά. Πονούσα πολύ αλλά περίμενα. Μόλις έπιασε πάτο, απλά τρελάθηκα. Ξεφώνιζα σαν γκόμενα και ζητούσα παραπάνω. Κάποια στιγμή με είχε στα τέσσερα και με το πόδι του μου πατούσε το κεφάλι και με γάμαγε αλύπητα. Εγώ έσκουζα και τον έλεγα γαμιά μου.

Σε λίγο μου πλημμύρισε το μουνάκι με χύσια. Με έβαλε να του καθαρίσω την ψωλή και μου ζήτησε να φύγω. Το πρώτο τεστ το είχα περάσει και θα τα λέγαμε σύντομα.

Τι έγινε μετά;

Τι συνέβη όταν την επόμενη ημέρα ο γείτονας του μας είπε πως μας είχε ακούσει το προηγούμενο βράδυ;


Copyright Ref Number: 16151260422S008Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.